Mare, to s ozljedom me podsjetilo na jednu kolegicu koja djeci uvijek govori kad im se tak nes desi- kad se bus zenila,to bu ti sve proslo 😂
Cudan neki dan..samo gledam jel bu kisa il nebu.. Iako mi se cini mrvicu vedrije neg jutros.. Nakon dorucka (mlijecni namaz,kruh,jogurt) smo isle pol h u setnju..ona spava od pol 11.. Volim kad uspijem rucak skuhat do kraja dok ona spava..danas saft i tjestenina..njoj isto to,samo sve povadeno dok jos nije bilo zacinjeno.. Pocela sam kuhat tako da ona jede to isto,ako je moguce 😂 tak i tak zeli jesti isto sto i mi,a svoje brlja.. Razmisljam sto danas..isla bi nekud,a neda mi se a opet, neda mi se niti doma bas biti 😂 koji problemi 🔫
Dan svima
Ugolina bas tako i kod nas i mislila sam ići ili ne van sl otišla sam samo kratko do spara a posle cu do sveki mozda ima jos kakvih bisera 😂😂😂
Ja sve nesto pokušavam pospremit pa se vrtim u krug za ručak sam krumpir i mahune i pileće .
Babycoming hahha pa ko je vidio spavat duže od 7😂😂😂
Sanjarka pohana juhica mm
Moja se opet budila po noći nesto plakala neznam sta pa ležala na meni i tako zaspale a u jutro se probudim vidim ona lezi na trbuhu al do mene ... hmm ne sjećam se toga 🙄
Cure,pozdrav!Upadam sa ljetnica 2017 i nesto me zanima pa ako bi mi odgovorile bit cu zahvalna!Da li ste za njegu pupka koristile onaj Bivacin prasak ili Octenisept sprej?I da li se jos uvijek mora siroko povijat?Negdje kazu jedno,negdje drugo pa me zanima!Zadnji put sam rodila prije 5 godina ,a vi ipak prije par mjeseci 😁😁 Hvala vam
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dan svima
Ugolina bas tako i kod nas i mislila sam ići ili ne van sl otišla sam samo kratko do spara a posle cu do sveki mozda ima jos kakvih bisera 😂😂😂
Ja sve nesto pokušavam pospremit pa se vrtim u krug za ručak sam krumpir i mahune i pileće .
Babycoming hahha pa ko je vidio spavat duže od 7😂😂😂
Sanjarka pohana juhica mm
Moja se opet budila po noći nesto plakala neznam sta pa ležala na meni i tako zaspale a u jutro se probudim vidim ona lezi na trbuhu al do mene … hmm ne sjećam se toga 🙄
😲 otkotrljala se dolje???
Eee pa ljudi nisam vam pohvalila zlicu, kako joj jucer puknuto bilo zubno meso,danas na zlicicu odzvoni zuuuub!!! 💕💕🎉🎉🎉🎉🎉
Cure,pozdrav!Upadam sa ljetnica 2017 i nesto me zanima pa ako bi mi odgovorile bit cu zahvalna!Da li ste za njegu pupka koristile onaj Bivacin prasak ili Octenisept sprej?I da li se jos uvijek mora siroko povijat?Negdje kazu jedno,negdje drugo pa me zanima!Zadnji put sam rodila prije 5 godina ,a vi ipak prije par mjeseci 😁😁 Hvala vam
Eeeej!!!! Ja koristila octenisept sprej i tyrosur prasak!!!! Navodno da bivacin praska vise nema pa zato tyrosur,al isti drek!! Ili sam zabrijala nes 😂😂😂😂
A sto se tice sirokog povijanja,takoder je ovdje bilo svih slucajeva jer nekom preporucuju,nekome ne..ja nisam siroko povijala,a dio cura ovdje je...rodila sam u petrovoj i kad sam pitala za siroko povijanje,sestra me gledala ko da sam pala s marsa..aj reko ok ak se vise ne povija 😲 mala nema problema s kukovima... Mozda ovisi o stanju djeteta nakon poroda??
Eeeej!!!! Ja koristila octenisept sprej i tyrosur prasak!!!! Navodno da bivacin praska vise nema pa zato tyrosur,al isti drek!! Ili sam zabrijala nes 😂😂😂😂
A sto se tice sirokog povijanja,takoder je ovdje bilo svih slucajeva jer nekom preporucuju,nekome ne..ja nisam siroko povijala,a dio cura ovdje je…rodila sam u petrovoj i kad sam pitala za siroko povijanje,sestra me gledala ko da sam pala s marsa..aj reko ok ak se vise ne povija 😲 mala nema problema s kukovima… Mozda ovisi o stanju djeteta nakon poroda??
Mozda sam glupo objasnila, recimo octeniseptom sam ocistila,tyrosur koristila dok se nije zatvorio pupak, poslije kad je pupak zaraso,jos neko vrijeme samo octeniseptom pospricala
ja takoder koristila octenisept i tyrosur, povijala siroko do uzva kukova
Zene 😘
Kravljenje na snazi, bar dok se ovaj ne probudi a stalno se mice nesto 😫😫. Mirnog spavanja ni nocu ni danju.
Kisa pada, sumor totalni. Jos me i glavurda zabolila pa sam popila tbl nije mi se dalo trpit 🔫
Jutros kao idem po meso na kraju kupim njemu robicu za ljeto 😩😩 al nisam puno aj par majica i jedne hlace 😂. Stavim sliku. Ali kupila sam meso, nisam bas tolika štetočina 😂😂.
Svejedno smo danas njopali samo tjesteninu na pome i gigic isto. Uzas je cendrav od prvog spavanca nadam se da ce se sad probudit bolje volje, al trenig je mudrici danas kako god ja bježim iz kuce 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ilani di ste? Prosla nervoza? Kako bilo na pregledu? 🤗
Crazy i meni Uskrs doletio bas nekako brzo, to sigurno zato jer idem radit za 2mj 😢 kg? Ni ja ne vjezbam nista, bzvz ni volje ni vremena a ljeto pred vratima
Babycoming fotografiranje- b.anticic.... ima je na fejsu. Koji broj ces mu uzet u lidla? Znaci K. vegetarijanac
Lucy što je muzu?
Tpol ajme uzas ovo s biciklama, ja bi instant odustala od setnje 😥😥 koma
Ugolina izasao zubic jeeej tako i nama meso ispuca pred sam izlaz 🎉🎉
Ellie bas bas mi se svida pozivnica i model 😍
Miska znaci muz rijesi sve oko Mile i jos i veceru skuha? Ono zakon 😎😎😎👍👍👍
Mamika ja nisam siroko povijala. Isto sam koristila ovo tyrosur prasak
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji