Lucy to nije zapravo porodiljni nego njega djeteta. Dobija se oko 2200 kn plus 800 kn djecji neovisno o imovinskom cenzusu. E za djecji nisam predavala jos, to mi rekle cure iz bolnice. Znam da je to nesto bilo tko ima/nema pravo. Pisem ti sve iduci tjedan
Nisam uopće znala za ovo. Puno ti hvala. Čekam daljnje informacije.
Joj napisem skoro post do kraja i baterija mi se ugasi 😠😠😠
Uglavnom ja danas ipet cijeli dan po salonima namjestaja i nis mi nije vau a mora mi bit vau jer necu skoro opet po novu kuhinju 😂😂😂
Jedino su im cijene za srusit se, gledam neki stol, drvo 4 noge, nis posebno paf 3800e 😯😯
Poslje bila na treningu, mm okupao i nahranio Milu, skuhao veceru, mene samo ves docekao ali ok!
Ona opet jedan spavanac danas odradila, sanjarka budi se obicno oko 8h ujutro!
Tpol izbusi gume 😂😂😂
Kod nas kasice ok uz crtic ali uvijek bolje pojede kupovne i to one hipp s ribom koje smrde po psecjoj hrani 😂😂😂
Idem lec, ln
Vecer mame 😘 samo da vas pozdravim za laku noć budem li sad citala necu do ponoc zaspat.
Dan proletio. Kisa padala dobro popodne, neka je malo ono nije bas ni bilo normalno.
Gigic je bio ok danas al trazi 100 % paznju i aganzman pa cili dan s njim. Popodne je odspavao 2h al za to vrijeme oko rucka i pocistit ugl nema kravljenja 😢😢😢.
Nama spremala pohanu juhu,pohanu piletinu i leso tikvice a njemu leso piletinu, tikvice i mrkvu. Za veceru mu spremila palacinke. Lijepo je on to njopao ☺
Odoh spavat citam sutra 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vecer mame 😘 samo da vas pozdravim za laku noć budem li sad citala necu do ponoc zaspat.
Dan proletio. Kisa padala dobro popodne, neka je malo ono nije bas ni bilo normalno.
Gigic je bio ok danas al trazi 100 % paznju i aganzman pa cili dan s njim. Popodne je odspavao 2h al za to vrijeme oko rucka i pocistit ugl nema kravljenja 😢😢😢.
Nama spremala pohanu juhu,pohanu piletinu i leso tikvice a njemu leso piletinu, tikvice i mrkvu. Za veceru mu spremila palacinke. Lijepo je on to njopao ☺
Jesam ja dobro procitala-pohanu juhu???!?!? Whaaaa???
Greska u pisanju 😂😂😂
☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕. Meni dupla. Puno cviljenja kroz san bilo. Sta mi vridi sta nije jeo sinoc od 23h kad ovako il onako nezna prespavat noc 😂.
Spava jos. Nek se probudi, pojede pa idemo kupit meso i jos stagod...
Citamo se 😘
jutroo..moze i meni dupla, juzina mi teska u glavi..jutros mm umjesto da ga uspava kad se poceo rostiljat, on ga lijepo razbudi 🔫 i kao ono pa 7sati je, naspavao se 🔫🔫🔫 prvo nije 7h jer fali jos 15min, drugo takooo mi znaci tih 15min 😡😡
jucer nam je bio ludilo dan, ujutro lagana temp, nervoza prisutna, iscupao kabel od neta, prozvakao novcanicu i na kraju dan zavrsio s krvavom usnicom 😥😥 valjda ce danas bit bolje
kasice- K jede sve sta nema mesi u sebi, jel osjeti meso davi se i pljuca 😬 pa ga pokusavam kamuflirat ne znam ni ja cim, nekad uspjesno nekad ne..
Tpol ovo s kolicima i biciklima je ubitacno, ljudi nemaju obzira nimalo 😠
Miska 3800e i nema wow efekt 🙈a sta ima onda 😂
Ellie lajkam puno pozivnicu, super izgleda 👍
Jutro moze meni dupla kava
Sirena je dobro spavala ali ja nisam,stalno sam se budila i ledama me ubijaju kad legnem.
Tpol to je bas gadno kad ti tako zagrade kolica da ne mozes izvaditi kolica.
Ellie pozivnica je super
Baby nadam se da ce ti K. danas biti bolji
Sanjarka valjda ce danas Gigi biti bolji pa da malo i odmoris
Di nam.je Brojcana? Nadam se da je sve u redu sa njom
Mi danas oko 11h idemo na previjanje rukice.
Greska u pisanju 😂😂😂
Ja mislila neka specijalna juhica 😂😂😂
jutroo..moze i meni dupla, juzina mi teska u glavi..jutros mm umjesto da ga uspava kad se poceo rostiljat, on ga lijepo razbudi 🔫 i kao ono pa 7sati je, naspavao se 🔫🔫🔫 prvo nije 7h jer fali jos 15min, drugo takooo mi znaci tih 15min 😡😡
jucer nam je bio ludilo dan, ujutro lagana temp, nervoza prisutna, iscupao kabel od neta, prozvakao novcanicu i na kraju dan zavrsio s krvavom usnicom 😥😥 valjda ce danas bit bolje
kasice- K jede sve sta nema mesi u sebi, jel osjeti meso davi se i pljuca 😬 pa ga pokusavam kamuflirat ne znam ni ja cim, nekad uspjesno nekad ne..
Tpol ovo s kolicima i biciklima je ubitacno, ljudi nemaju obzira nimalo 😠
Miska 3800e i nema wow efekt 🙈a sta ima onda 😂
Ellie lajkam puno pozivnicu, super izgleda 👍
A covjece, kiki vec sad tolika baraba!!! 😂😂😂😂😂 presmijesan je!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji