Zbog ovog se ja ljutim svako jutro i sad s bebom u ruci vadim taj ljevo bicikl pa moja kolica pa Nazad spremam taj bicikl 😡
Kaj se mucis kad ne voli kolica😂😂😂 to Lea u dogovoru sa vlasnicima bicikala
url=https://lilypie.com]
Kupovne mu dajem samo hipp koje su skroz prirodne, nema nikakvih drugih okusa osim povrća ili voća koje je unutra. Kad ja napravim npr. mrkvu, krumpir, piletinu, bude skoro ista kao od hippa. Blendan blenderom tako da je skroz izmiksana, ali opet neće. Danas je pojeo jednu tu kašicu ujutro i sisao u 17.30 i sad u 19 na spavajuć. Ništa više danas cijeli dan. Možda je zbog zuba. Ali ni rpije zuba nije htio baš domaće. Ne znam šta nisam već radila. I meni je glupo kuhati tako male količine i onda on još neće jesti, ali što ako ne prihvati domaća jela??
Ellie, koju dijagnozu imate? I mi ćemo tražiti produljenje. Ne znam kako preživjeti s mizernih 1600 kn koje ću dobivati, ali bitnija sam njemu doma nego na poslu.
Pozerica je premedena.
Lucy zasto 1600? Nemas staza ili?
Dijagnoza- neurorizicmo dijete stanje nakon hitnog carskog, disotoni sindrom
Zbog ovog se ja ljutim svako jutro i sad s bebom u ruci vadim taj ljevo bicikl pa moja kolica pa Nazad spremam taj bicikl 😡
Aaaahahaha
Večer mame
Lucy kod mene ista priča bila s Jakovom, Hipp može, domaće nikako. Sad sve jede, tako da ne brini...
Matea grrrr ja bi slom živaca dobila s ovim biciklama...
Banda spava, mm kod kuma, sutra ide na put na dva dana... Tišina je u kući... Ej... Baš mi je Enjoy the silence 😂😂😂 kravljenje stupilo na snagu, kak bi rekla Sanjarka 😂
Nek vam bebe daju fino spavat noćas 😘
Aaaahahaha
Hahahhaha da da sigurno 😂😂😂
Ma bili smo mi napisali da se maknu bicikli koji se ne voze i maknuli su ali opet jeo stalo oni koji se voze a svi imamo tu pravo da stavljamo kolica i bicikl jedino sta ova jedna susjeda koja ima dijete drži dole kišobran kolica koja ne koristi i jedno 5,6 onih autića za vozit i to sve u jednom cosku taman bi mi stala tu kolica ali neće da makne , mi smo joj jednom indirektno rekli da ide smeće pa dal smijemo maknut to (pravili smo se ludi kao da je od ovih sta su odselili ) -a ona rekla ne ne to je moje i ja sve koristim 🙄🙄🙄
Lucy zasto 1600? Nemas staza ili?
Dijagnoza- neurorizicmo dijete stanje nakon hitnog carskog, disotoni sindrom
Imamo istu dijagnozu i isto je završilo hitnim carskim.
Zar se drugih 6 mj ne dobiva 2660, a poslije godinu 1600?? Imam staža i zaspolena sam na neodređeno.
Lucy to nije zapravo porodiljni nego njega djeteta. Dobija se oko 2200 kn plus 800 kn djecji neovisno o imovinskom cenzusu. E za djecji nisam predavala jos, to mi rekle cure iz bolnice. Znam da je to nesto bilo tko ima/nema pravo. Pisem ti sve iduci tjedan
Sortiraj odgovore
Najstariji