Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    03. Travanj 2017. 12:21

( nesto sam htjela komentirat al zaboravila sam plus ne mogu ispravit kad krivo napišem 😡😡😡 stvarno su popravili forum svaka im čast 😂😂😂👌🏻

croatina
    03. Travanj 2017. 12:22

AJD U TRI LEPE
    izgubim 45 min da vas procitam i iskomentiram i kaze mi da je kom predugacak i onda mi se rifresa stranica i sve mi nestane ma daj goni se u tri ...joooooooooooj

croatina
    03. Travanj 2017. 12:25

zapamtila sam za misku za gusteracu..ja sam imala upalu gusterace i zuci i svega...to jako boli..i boli konstantno...ne bi to mogla trpjeti nekoliko dana, nikako..pocela bi vec povracat..gusteraca se upali samo zbog dva razloga, alkoholizam i zucni kamenci...ne vjerujem da pijes, a da imas zucne kamence, znala bi..to jako boli..tako da nije nista strasno, nemoj se brinut, proci ce :*
    sretni minici svima..
    i dalje se niceg ne sjecam..pas mater..

Littleladybug
    03. Travanj 2017. 13:11

hello..kratko da se javimo..bili jutros u peda na cjepivu i sistematskom..Kristian pobrao pohvale a meni je receno da mi pored njega ne treba nikakva tjelovjezba 😂😂 uglavnom ono sto smo ga uspili malo primirit da ga bar okvirno izmjeri kaze 11kg, 74 cm i og 47.5.. sve ostalo super, vidimo se iza prvog rodendana 😁
    iza toga isli na kavicu i setnjicu i evo sad on krmi na kaucu a ja gledam sta cu za rucak 
    Kroatina meni prvi kao mami, Crazy vec ima staza u tome 😁 dobila sam najljepsi poklon na svijetu cim sam oci otvorila, balavu pusu i zagrljaj od svog malog termita 😍
    Miska ma to te boli zeludac od zdrave prehrane, odi negdi na cevape i sve boljke ce proc 😂 Mili sretan minic ❤ kad smo kod toga i moja sveki je jucer sva ponosna zakljucila kako K ima 10mj pa je svekar ispravljao..😂😂
    moram u shopping kratkih rukava i opcenito ljetne robe sto za malca sto za sebe..a tako me muci koju vel njemu uzet 🤔 evo probudio se i tuli bjezim

Lucy16
    03. Travanj 2017. 13:16

Sveki me zvala da dođem po nju jer ju je baba doma naživcirala i mora se maknuti od nje!! Ja otišla, baba čim je vidjela maloga, čula za zub pa prst mu u usta, a tko zna jel prale ruke??? Sveki sad vani čisti po MOM dvorištu. To muž dozvoli i traži šta god treba da ona dođe, jer je tako naučio, "ono mama će", a mene živcira jer je to MOJE dvorište, a ne njeno. Morat ću porazgovarati s mužem o tome.

Ugolina
    03. Travanj 2017. 14:08

ilani

Ugolina, inače idemo uvijek na neko drugo mjesto, ali ovaj put idemo na provjereno, gdje smo već bili. Privlaka kod Zadra. Savršeno mjesto za odmor sa malom djecom. Pijesak, plitko toplo more, borova šuma, apartman odmah do mora. Mogu pustiti cure da budu cijeli dan na kupanju. Dečki ne idu s nama ali se vesele više nego mi 😂pa bit će sami kući.

Hahaha,i meni je bilo najdraze ostat doma dok starci odu ba more 😂😂😂😂

CrazyPuppet
    03. Travanj 2017. 14:25

Oj žene drage!
    Evo mi bili u šopingu, kupili robicu za krštenje, i boju za zidove. Ročkas jučer bio ok, ali muž je u nemilosti... Nejdu mu rođendani, ahahahaa 
    Kroatina, ja s 27 rodila prvog sina Jakova, a s 29 Josipa. 
    Ilani, onda ćemo ti i ja kafenisat u srpnju, jer ja živim u Privlaci 😉 samo mi smo s druge strane poluotoka, u Sabunikama. 
    Svekrve su vam prejake, moja samo nekad izvali neku, al je ok. 
    Mili sretan minić 😘😘😘
    Kiki pravi momak 👍👍👍

CrazyPuppet
    03. Travanj 2017. 14:27

E da evo slika, da me ne špota teta Sanjarka 😉😘

03. Travanj 2017. 15:24

Crazy, prekrasni stvari! Kombinacija mrak! Ova kosuljica je
    Super za rockas! Cime te dragi naljutio?
    Veselim se unaprijed kavi.Znam da si tamo negdje blizu,jer cesto spominjes  Sabunike. Bas divno mjesto.Ja neznalica mislila da su Sabunike samo ona poznata plaza

Baby,koji momcina!Mislim da vama za ljeto komotno moze velicina 86

Gdje nam je Brojcana??

03. Travanj 2017. 15:39

Jesu vama vidljivi svi smajlije s klokanice? Meni umijesto nekih naprimjer onog zaljubljenog samo neki kvadratić s nečim plavim unutra. Bez veze... 
    TPol, jel danas čupavica dobro? Ja ti imam onaj najobičniji toplomjer. I mjerim pod pazuhom kao i velikima. 
    Ugolina, I što si radila dok su tvoji bili na moru?😕😊 Haha ma svjesna sam da neće pljeviti vrt moji dečki dok nas nema, al ajde neka malo okuse ničime neograničenu slobodu 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.