E da pohvalim zmajica,evo naucila se danas spustat na pod iz stojeceg. 😂😂😂 kako drugacije da napisem ovo!
Bravoooo!!!!
Tako mi i treba kad pola dana pišem post... Sve mi izbrisalo 😒🔫
Ugl.. hvala na čestitkama 😘😘😘😘😘
Petru i Arieli sretni minići 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Hvatam vas kasnije 😉
Ugolina, Sunshine, dobro da nisam jedina kojoj to smeta. Ja spizdim na to i pokušavam ispraviti takva ponašanja, ali ne možeš ti protiv takvih..... I sad im ostavi dijete od 1.5 g na 6 mjeseci!!! Mali će tepati sve u 16, čekati da mu sve dođe pod nos gotovo, raditi što i kako bude htio, a o jelu da ne spominjem jer moja sveki je svom sinu od 30 god znala spremati drugo jelo kad dođe s posla, ako ne bi htio jesti ono što je napravljeno???!!! Skroz ih je razmazila. Na sve se čeka mamu, mama će to i to, tražit ću mamu,........ Dok moja mama nije takva. Ovo joj je 4.unuče, pa joj valjda nije sve novost kao ovima s prvim!?
Vecer cure drage
Sirena zahvaljuje na cestitkama 😘
Mi smo dan proveli u setnji po rt Kamenjaku,sirena se sva stresla u kolicima 😁😂 kaze mm dobila treskavicu 😂😁 najela se i zaspala vec oko 18h. L je uzivao jer je vidio dinosaure nitko nije bio sretniji vise od njega😍 usput smo gledali biciklisticku trku tamo. Kad smo dosli doma onda je mm pravio rostilj a ja se kravila
Pozdrav svima vidim uživate u nedelji
Sretan minic Gigiju prekrasan mali frajer 👍🏻
Mare bas vam je lijepo bilo a ti dinosauri su bas Fora !
Damira sve najbolje 🍷🍷🍷💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Kod mene isto prva unuka i praunuka ali eto moji su daleko a svekrvi je neću ostavit jer neću hahhaha
Mi pola dana bili vani pa posle opet krug . Imala mi je malu temperaturu u podne 37,4 u guzi i posle nije vise bilo hmm zubi ?
Evo zaspala u pola 9 ja se ponadala da će produžiti a ona ovde gmiže sad po podu puna energije 🤔🙄🙄🙄
Mame 😘 zatisje danas, sigurno su svi uzivali negdje vani 😊
Mi bili na rucku kod mojih, gigi bio ko pjesma nisam ga ni osjetila. Pa dosli kuci oko 15, tata ga uspavao i spavao do 17, probudio se dobre volje. Tamo negdje oko 18 mu dala veceru koju je pojeo cmizdreci 🔫, i onda izasli van do cca 19.30 i od onda nije stao cendrat do 21h kad je zaspao, zub je sve blize sad se vec vidi bijela crta ispod mesa pa jedva čekam da izadje 🔫🔫
Bratova zena mi donila 4 velike vrece robe od necaka pa se moram i to uhvatit, probrat. Nisam ni pogledala koje velicine su u u pitanju.
Mudrica je bila cijeli dan kod rodice na druzenju.
Jos sam nesto htjela rec 🤔 aha da, hvala svima na cestitkama 💕
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucy kuzim situaciju, ima svatko svoje razloge. Ja sam uvijek teoretski za cuvanje umjesto jaslica pa kako god, no tko zna kako bi ja razmišljala da sam u tvojoj situaciji. Cestitkeee na zubicu 🎉🎉🎉🎉
Miska veselo kod tebe 😥😥😥 daj uzmi više tetu cistacicu 😂 bravooo Mila za posjedanje 😎😎
Summerbaby da znas i da jesmo se nazderali kolaca kojeg sam jucer pravila mljac mljac 🎉
Llr 😥😥 nadam se da je samo obična prehladica u pitanju 😘
Sunshine bravo za Tenu 😘😘😘
Mare bas ste uzivali! 😎😍
Tpol 37.4 u guzi? Jesi oduzela onih 0.5? Necu je ostavit u sveki jer eto necu 😂😂😂 prejaka si 😆😆
Jutrooo ☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵☕☕☕☕.
Ajmo budenje lagano, mi smo danas od 7 smijem li jos rec da je to 6 po starom vremenu? 😁
Mila sretan ti veliki 8. minic 💕💕💕💕💕💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji