Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    02. Travanj 2017. 16:47

Sunshine1

E da pohvalim zmajica,evo naucila se danas spustat na pod iz stojeceg. 😂😂😂 kako drugacije da napisem ovo!

Bravoooo!!!!

CrazyPuppet
    02. Travanj 2017. 17:00

Tako mi i treba kad pola dana pišem post... Sve mi izbrisalo 😒🔫
    Ugl.. hvala na čestitkama 😘😘😘😘😘
    Petru i Arieli sretni minići 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
    Hvatam vas kasnije 😉

Lucy16
    02. Travanj 2017. 18:09

Ugolina, Sunshine, dobro da nisam jedina kojoj to smeta. Ja spizdim na to i pokušavam ispraviti takva ponašanja, ali ne možeš ti protiv takvih..... I sad im ostavi dijete od 1.5 g na 6 mjeseci!!! Mali će tepati sve u 16, čekati da mu sve dođe pod nos gotovo, raditi što i kako bude htio, a o jelu da ne spominjem jer moja sveki je svom sinu od 30 god znala spremati drugo jelo kad dođe s posla, ako ne bi htio jesti ono što je napravljeno???!!!  Skroz ih je razmazila. Na sve se čeka mamu, mama će to i to, tražit ću mamu,........ Dok moja mama nije takva. Ovo joj je 4.unuče, pa joj valjda nije sve novost kao ovima s prvim!?

mare1989
    02. Travanj 2017. 21:07

Vecer cure drage
    Sirena zahvaljuje na cestitkama 😘
    Mi smo dan proveli u setnji po rt Kamenjaku,sirena se sva stresla u kolicima 😁😂 kaze mm dobila treskavicu 😂😁 najela se i zaspala vec oko 18h. L je uzivao jer je vidio dinosaure nitko nije bio sretniji vise od njega😍 usput smo gledali biciklisticku trku tamo. Kad smo dosli doma onda je mm pravio rostilj a ja se kravila

mare1989
    02. Travanj 2017. 21:09

TPol
    02. Travanj 2017. 21:45

Pozdrav svima  vidim uživate u nedelji 
    Sretan minic Gigiju prekrasan mali frajer 👍🏻
    Mare bas vam je lijepo bilo a ti dinosauri su bas Fora ! 
    Damira sve najbolje 🍷🍷🍷💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
    Kod mene isto prva unuka i praunuka ali eto moji su daleko a svekrvi je neću ostavit jer neću hahhaha 
    Mi pola dana bili vani pa posle opet krug . Imala mi je malu temperaturu u podne 37,4 u guzi i posle nije vise bilo hmm zubi ?
    Evo zaspala u pola 9 ja se ponadala da će produžiti a ona ovde gmiže sad po podu puna energije 🤔🙄🙄🙄

Sanjarka88
    02. Travanj 2017. 22:55

Mame 😘 zatisje danas, sigurno su svi uzivali negdje vani 😊
    Mi bili na rucku kod mojih, gigi bio ko pjesma nisam ga ni osjetila. Pa dosli kuci oko 15, tata ga uspavao i spavao do 17, probudio se dobre volje. Tamo negdje oko 18 mu dala veceru koju je pojeo cmizdreci 🔫, i onda izasli van do cca 19.30 i od onda nije stao cendrat do 21h kad je zaspao, zub je sve blize sad se vec vidi bijela crta ispod mesa pa jedva čekam da izadje 🔫🔫
    Bratova zena mi donila 4 velike vrece robe od necaka pa se moram i to uhvatit, probrat. Nisam ni pogledala koje velicine su u u pitanju. 
    Mudrica je bila cijeli dan kod rodice na druzenju.
    Jos sam nesto htjela rec 🤔 aha da, hvala svima na cestitkama 💕

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    02. Travanj 2017. 23:05

Lucy kuzim situaciju, ima svatko svoje razloge. Ja sam uvijek teoretski za cuvanje umjesto jaslica pa kako god, no tko zna kako bi ja razmišljala da sam u tvojoj situaciji. Cestitkeee na zubicu  🎉🎉🎉🎉
    Miska veselo kod tebe 😥😥😥 daj uzmi više tetu cistacicu 😂 bravooo Mila za posjedanje 😎😎
    Summerbaby da znas i da jesmo se nazderali kolaca kojeg sam jucer pravila mljac mljac 🎉
    Llr 😥😥 nadam se da je samo obična prehladica u pitanju 😘
    Sunshine bravo za Tenu 😘😘😘
    Mare bas ste uzivali! 😎😍
    Tpol 37.4 u guzi? Jesi oduzela onih 0.5? Necu je ostavit u sveki jer eto necu 😂😂😂 prejaka si 😆😆

Sanjarka88
    03. Travanj 2017. 07:36

Jutrooo ☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵☕☕☕☕. 
    Ajmo budenje lagano, mi smo danas od 7 smijem li jos rec da je to 6 po starom vremenu? 😁

Sanjarka88
    03. Travanj 2017. 07:36

Mila sretan ti veliki 8. minic 💕💕💕💕💕💕💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.