Sanjarka, i ja bih bila za čuvanje kad bi ga npr.moja mama mogla čuvati. Ona je na sestrinu djecu znala i viknuti i poslati u kaznu i zabraniti jer kad vidi da nešto ne valja, ne valja. I kao štoje rekla TPol neću zato što neću. Ne sviđaju mi se kao ljudi, nisu bili fer prema nama i još uvijek nisu i ne bih se osjećala ugodno da mi čuvaju dijete.
Ilani, ia jsam gledalal u h&m-u što imaju. Ništa mu ne treba, hrpu robe nije stigao ni obući, imam nove robe s etiketom još koju će prerasti, ali ne mogu si pomoći kad kupujem za njega.
Imam hrpu bodija dugih rukava, a malo s kratkim. Razmišljam odnijeti krojaču da mi skrati te duge i dogovoriti se da za sve kaže neku cijenu, a ne po komadu jer ih imam bar 10-ak ako ne i više. Te bi još mogao nositi cijelo ljeto, a ako kupim s kratkima ti će mi ostati i neće ih ni nositi. Pitanje hoće ih moći na jesen?
Ugolina, inače idemo uvijek na neko drugo mjesto, ali ovaj put idemo na provjereno, gdje smo već bili. Privlaka kod Zadra. Savršeno mjesto za odmor sa malom djecom. Pijesak, plitko toplo more, borova šuma, apartman odmah do mora. Mogu pustiti cure da budu cijeli dan na kupanju. Dečki ne idu s nama ali se vesele više nego mi 😂pa bit će sami kući.
Ugolina, a šta ću pričati o tim neugodnostima.... Da me moraju gledati dok dojim, pa pipanje trbuha dok sam bila trudna, itd.... Ja volim svoju privatnost i nikad nisam dojila ni pred kim osim pred mužem, ali ako smo tamo i trebam dojiti moram tražiti najudaljeniji kutak da me netko ne dođe gledati. Aj u zadnje vrijeme su skužile valjda da mi smeta pa se poberu, ali trebalo im je 7 mjeseci da skuže. Ja ne znam to objasniti, tu bolest da se sve morat vidjeti i znati. A tek praćenje tračeva po selu...... Tko kuda ide, koja susjeda je bila na frizuri, što susjed radi,....... Mene baš briga za te stvari. Ali ne, meni se onda to prepričava kao da mi život ovisi o tome. Joj, ne želim više o tome, samo razmišljanje o tome me živcira.
Nego, moj noćas spavao nešto nemirno. Nije se budio do kraja nego se okretao u snu pa se zabije u ogradu kinde pa počne plakati, ja ga okrenem i držim ruku na trbuhu i ljuljam ga i zaspi nazad. I tako par puta. Kad sam ga stavila na naš krevet, svako moje pomicanje ga je budilo. Baš je kao zec.
Lucy dobra ti je ta ideja sa skracivanjem rukava 👍 Nikolina isto ima hrpu bodija dugih rukava, previše (Lidl kriv), neće ih stići iznositi, ali na ljeto će joj ipak mislim postati mali.
Ma ta dječja robica je baš neodoljiva iako s godinama sam se naučila oduprijeti pa opet nekad kupim previše 😆
Lucy dobra ti je ta ideja sa skracivanjem rukava 👍 Nikolina isto ima hrpu bodija dugih rukava, previše (Lidl kriv), neće ih stići iznositi, ali na ljeto će joj ipak mislim postati mali.
Ma ta dječja robica je baš neodoljiva iako s godinama sam se naučila oduprijeti pa opet nekad kupim previše 😆
I mi smo kupovali u lidlu i dobili nešto na poklon i sad mi se skupilo toga. Robu koju držim "kao novu", oblačim kad nekuda ide ne stigne ni iznositi jer ne ide nekuda svaki dan baš, ima stvari koje nikad nije obukao. Ne treba pretjerivati, suzdržat ću se da sad ništa ne kupim u h&m-u.
haaaaaj :D
evo obecala sam da cu skicnut kad cu imat vremena :D
prvo sa zakasnjenjem baby i crazy sretan vam rođendan!! prvi rockas kao mama, jel da? :D poseban <3
mare ajme zao mi je za malecku..moja kuma ti nasred kuce u hodniku ima kaljevu peć..i mali stalno k tome s rucicama..dojadilo joj je više trčat za njim svaki put kad krene u tom smijeru pa mu je uzela ruku i prikeljila na peć ahahaha..od tada samo prolazi kraj peći i viče pec pec hahahah luđakinja :D
summerbaby svaka cast, vidim da puno znas o dohrani..reci sto znas o tim mikrokrvarenjima? koliko treba nuditi, ma daj pisi sve sto znas ak ti nije problem :)
Tpol dada..kazem im ja sve, ali ih se ne prima..roditelji su mi, a ponasaju se kao da su mi najveci neprijatelji..koma..
ugolina tvoja torta izgleda naprosto wow..mora da je bila fina..p.s. ne lajkam kivi..nisam ljubitelj ahaha..zelja za zivotom mi se stisne kad ga osjetim u nekom kolaču xD i mami sretan rockas sa zakasnjenjem!! :* bravo za vinograd, ne lajkam muza koji je otisao radit..da je barem moj dragi doma tak duzi period..on je bas srce firme i nazalost bez njega se ne moze funkcionirat..al dobro..barem ima dobru plaću..nije uzalud..i dobro radno vrijeme..8-16
sanjarka na to da ne dođu vidjet unuka mi je rekla da kako ne..pa dođem..a dođe gore stavit robu u našu vešmašinu prat i onda pogledat malog..ne uzme ga cak ni na ruke..dakle ono..jednom u dva tjedna..fuj..
ilani kak je tvoja curka već velika
haaaaaj :D
evo obecala sam da cu skicnut kad cu imat vremena :D
prvo sa zakasnjenjem baby i crazy sretan vam rođendan!! prvi rockas kao mama, jel da? :D poseban <3
mareajme zao mi je za malecku..moja kuma ti nasred kuce u hodniku ima kaljevu peć..i mali stalno k tome s rucicama..dojadilo joj je više trčat za njim svaki put kad krene u tom smijeru pa mu je uzela ruku i prikeljila na peć ahahaha..od tada samo prolazi kraj peći i viče pec pec hahahah luđakinja :D
summerbabysvaka cast, vidim da puno znas o dohrani..reci sto znas o tim mikrokrvarenjima? koliko treba nuditi, ma daj pisi sve sto znas ak ti nije problem :)
Tpol dada..kazem im ja sve, ali ih se ne prima..roditelji su mi, a ponasaju se kao da su mi najveci neprijatelji..koma..
ugolinatvoja torta izgleda naprosto wow..mora da je bila fina..p.s. ne lajkam kivi..nisam ljubitelj ahaha..zelja za zivotom mi se stisne kad ga osjetim u nekom kolaču xD i mami sretan rockas sa zakasnjenjem!! :* bravo za vinograd, ne lajkam muza koji je otisao radit..da je barem moj dragi doma tak duzi period..on je bas srce firme i nazalost bez njega se ne moze funkcionirat..al dobro..barem ima dobru plaću..nije uzalud..i dobro radno vrijeme..8-16
sanjarkana to da ne dođu vidjet unuka mi je rekla da kako ne..pa dođem..a dođe gore stavit robu u našu vešmašinu prat i onda pogledat malog..ne uzme ga cak ni na ruke..dakle ono..jednom u dva tjedna..fuj..
ilanikak je tvoja curka već velika
Hehe ima o tome milijun stranica na internetu, da ne napisem tu cijelu bibliju, ukratko nastaju kad dajemo bebi previse krute hrane, previse obroka koji nisu mlijeko ili kad im jednostavno dajemo hranu koja nije njima prilagodena (njihovoj dobi). Nije to neki veliki problem, u biti dolazi do mikro ostecenja u crijevima i jedino sto bebi moze biti jest da ima pretvrdu stolicu, proljev ili grceve, ali ako moze bez toga, zasto ne ☺
Ne znam tocno sto te zanima, ali puno sam toga naucila pa slobodno pitaj
Curki uglavnom sve pravim i kuham sama, iako normalno da i mi popijemo sok od fruteka ili pojedemo hipp kasicu kad ne stignem drugacije 😉
Croatina, vidim da ste vi tek 5 mjeseci, imas puno stranica i na internetu i na face-u o zdravoj ishrani, ali sve to nekako moras "provuci kroz filter" i prilagoditi bebi. Na primjer, meni je receno da ne krecem u ishrani sa mrkvom jer je ona cistac tla, u tom trenutku sam dosla do domace mrkve i mojoj maloj je medu prvim kasicama bila i kuhana mrkva i kako bi curke u ovoj grupi rekle " zamisli, nije joj bilo nista" 😂😂😂
Pozdrav svima brzinski jer hoću napisat post a i rucat hmmm i to sve dok spava
Ugolina i Ilani pa činila mi se nekako vruća , vrat i rukice vruće , al cijelo vrijeme ljubim čelo i tako provjeravam pa neznam jer jos nije imala temperaturu 🤔 Imam digitalni avent za guzu a vi ?
Lucy moji svekici njih isto brine sta ko misli i sta kaže a meni to tako svejedno kao i tebi al eto ja jednostavno isto kažem nismo na istom valu i to je to . Mozda i ja kompliciram al sta cu ... 🙄🙄
Kod nas losa noc probudila se u 5 i kao da grčeve ima i onda je nastavila spavat na meni potrbuške kao i prije kad je imala grčeve ... neznam sta joj smeta sve sam joj davala sta je već i jela ... bit će par dana na mlijeku
Miska sretan minic Mili joj valjda će se Vratit u stari ritam znam kako je to kad beba zafrkava
Jos sam nesto ht
Komentirat al zaboravila dam Vratit cu
Sortiraj odgovore
Najstariji