Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    03. Travanj 2017. 19:15

Hello
    Lucy rekla bi ja njima ne sutim vise ni rodenoj mami.Jucer je nesto pocela govoriti mozemo mi djecu odvesti u Porec u dinosaur park sta je to nama dati 500kn za ulaznicu. Rekla sam joj tko je vama kriv sto vi ne mozete 😁😁 nek mi je rodena mater al ne zajebavaj me.
    Ilani nek djeca uzivaju doma sami 😁
    Baby Kiki veliki decko,samo nek tako nastavi rasti 😉
    Ugolina 😁😂

mare1989
    03. Travanj 2017. 19:18

Tpol tvoja sveki je vrhunska 😁😁

Mi smo jutros isli pedici,prvo sam je nazvala jer joj puknuo plik i ona rekla do odma dodemo. Cim smo dosli primila nas i govori sireni "princezo pa gdje su zubici" a ova kao da ju je razumila u plac 😁😁😁 kao nemam zuba. Probusila joj je sve mjehurice,zavila joj opet saku i u srijedu ponovo na kontrolu.

bellaru
    03. Travanj 2017. 21:41

Ugolina

I da,imas dobermana 😲😲😲 serem od straha samo dok procitam 😥
    Maloprije idem do ducana i usput bacit smece i tako izlazim ja iz smetlarnika kad ispred mene na hodniku mrcina od džukele s vlasnicom 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲 srce upalo u petu istu sekundu..i pobjegnem nazad u smetlarnik i virim kroz poluzatvorena vrata…pas me pogledo ko da nisam normalna,a vlasnica se vec navikla 😂 samo mi je rekla bok.. Jebote jednom idem ja s malom van i vucem kolica i ko za vraga eto ti nje i te mrcine, e, udrala sam se u pizdu materinu..i ona ko dobra susjeda meni pridrzava vrata od zgrade da ja izadem..aha,da,kraj te mrcine,jok… Velim ja njoj,ne trebas mi drzat vrata,ali jel molim te mozes otic s cuckom malo dalje dok ne izadem 😂😂😂😂 joj grozno…neugodno

Uzasna si!!!!

bellaru
    03. Travanj 2017. 21:55

TPol

Evo malo o bisera od moje sveki bila sam
    Kod nje hahha ….. kaže prababa da obično djeca prvo kažu baba a ja kažem rekla je ona prvo mama pa onda tata i sad priča baba (mislim naravno da znam da beba nezna sta priča ali opet Haha ) a kaže sveki pa kako su je bolili zubići tako ona kao mmm pa mama rekla Hahahhah ……
    Ilani dana je ok ali spava duže nego inače tako da mislim da ju je nesto bas mučilo …

Ovo je u rangu sestrine svekrve..kaze necak je rekao MA kao magarac🤣

bellaru
    03. Travanj 2017. 21:57

Lucy16

Ugolina, da ja samo šutim i jadam se na forumu ili frendici koja mi onda kaže šta bi trebala, a ja znam i sama šta bi trebala, ali ne znam kako to izvesti?? Ne znam ljudima reći kad me nešto smeta kod njih, kao da ću ih tako uvrijediti.
    TPol bojim se da će i moj prvo reći baba jer mu ona kad je s njim milijun puta ponovi baba. A oni sami po sebi prvo kažu slog ba jer im je najlakši, ali aj ti objasni to babama koje misle da to dijete zove baš njih. Yea wright.

Ti reci da je BA za babaroga😂

Ugolina
    03. Travanj 2017. 21:58

bellaru

Ugolina

Maloprije idem do ducana i usput bacit smece i tako izlazim ja iz smetlarnika kad ispred mene na hodniku mrcina od džukele s vlasnicom 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲 srce upalo u petu istu sekundu..i pobjegnem nazad u smetlarnik i virim kroz poluzatvorena vrata…pas me pogledo ko da nisam normalna,a vlasnica se vec navikla 😂 samo mi je rekla bok.. Jebote jednom idem ja s malom van i vucem kolica i ko za vraga eto ti nje i te mrcine, e, udrala sam se u pizdu materinu..i ona ko dobra susjeda meni pridrzava vrata od zgrade da ja izadem..aha,da,kraj te mrcine,jok… Velim ja njoj,ne trebas mi drzat vrata,ali jel molim te mozes otic s cuckom malo dalje dok ne izadem 😂😂😂😂 joj grozno…neugodno

Uzasna si!!!!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 placem...nisam uzasna,samo traumatizirana..bojim se pasa ko vraga.. Kaj mislis kaj bi da tvoju bellu vidim,isto bi crkla 

Ugolina
    03. Travanj 2017. 21:59

bellaru

Lucy16

Ugolina, da ja samo šutim i jadam se na forumu ili frendici koja mi onda kaže šta bi trebala, a ja znam i sama šta bi trebala, ali ne znam kako to izvesti?? Ne znam ljudima reći kad me nešto smeta kod njih, kao da ću ih tako uvrijediti.
    TPol bojim se da će i moj prvo reći baba jer mu ona kad je s njim milijun puta ponovi baba. A oni sami po sebi prvo kažu slog ba jer im je najlakši, ali aj ti objasni to babama koje misle da to dijete zove baš njih. Yea wright.

😂😂😂

Lucy16
    03. Travanj 2017. 22:02

bellaru

LOL .... pa neka si misli tko je babaroga, ha?
    Gdje si bellaru? Sad tebe nema ovdje.

Ja danas vidjela na tv-u novorođenče i zafalilo mi kad je bio onako mali smotuljak, kad si ga mogao držati kako si htio, nije se opirao i navaljivao nekuda kao sada.

bellaru
    03. Travanj 2017. 22:20

Ugolina

bellaru

Ugolina

Uzasna si!!!!

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 placem…nisam uzasna,samo traumatizirana..bojim se pasa ko vraga.. Kaj mislis kaj bi da tvoju bellu vidim,isto bi crkla

A sta mislis kako je cucku kad tebe vidi?😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

bellaru
    03. Travanj 2017. 22:22

Lucy zaboravim na forum...dok popratim malo viber, pa svoj instagram....malo na whatsapp i skuzim da zapostavljam dijete😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.