Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    03. Travanj 2017. 16:01

TPol

Pozdrav svima brzinski jer hoću napisat post a i rucat hmmm i to sve dok spava
    Ugolina i Ilani pa činila mi se nekako vruća , vrat i rukice vruće , al cijelo vrijeme ljubim čelo i tako provjeravam pa neznam jer jos nije imala temperaturu 🤔 Imam digitalni avent za guzu a vi ?
    Lucy moji svekici njih isto brine sta ko misli i sta kaže a meni to tako svejedno kao i tebi al eto ja jednostavno isto kažem nismo na istom valu i to je to . Mozda i ja kompliciram al sta cu … 🙄🙄
    Kod nas losa noc probudila se u 5 i kao da grčeve ima i onda je nastavila spavat na meni potrbuške kao i prije kad je imala grčeve … neznam sta joj smeta sve sam joj davala sta je već i jela … bit će par dana na mlijeku
    Miska sretan minic Mili joj valjda će se Vratit u stari ritam znam kako je to kad beba zafrkava
    Jos sam nesto ht
    Komentirat al zaboravila dam Vratit cu

Imam omronov za guzu i super je,uvijek tocno izmjeri jer sam usporedivala s onim normalnim kaj se mjeri pod pazuh prvi put kad mi je bila bolesna..onda sam bila munjena i isprobavala

Ugolina
    03. Travanj 2017. 16:04

summerbaby

Croatina, vidim da ste vi tek 5 mjeseci, imas puno stranica i na internetu i na face-u o zdravoj ishrani, ali sve to nekako moras "provuci kroz filter" i prilagoditi bebi. Na primjer, meni je receno da ne krecem u ishrani sa mrkvom jer je ona cistac tla, u tom trenutku sam dosla do domace mrkve i mojoj maloj je medu prvim kasicama bila i kuhana mrkva i kako bi curke u ovoj grupi rekle " zamisli, nije joj bilo nista" 😂😂😂

Hahaha, mi iz ove grupe smo valjda sve posebno ponosne nemajke koje se pretezno ne drze nikakvih tablica i tako toga,savjeta kojekakvih terapeuta, pedijatara i tako 😂😂 i zamisli, djeci nije nista

Ugolina
    03. Travanj 2017. 16:05

croatina

AJD U TRI LEPE
    izgubim 45 min da vas procitam i iskomentiram i kaze mi da je kom predugacak i onda mi se rifresa stranica i sve mi nestane ma daj goni se u tri …joooooooooooj

Aaahaha 

Ugolina
    03. Travanj 2017. 16:11

Lucy16

Sveki me zvala da dođem po nju jer ju je baba doma naživcirala i mora se maknuti od nje!! Ja otišla, baba čim je vidjela maloga, čula za zub pa prst mu u usta, a tko zna jel prale ruke??? Sveki sad vani čisti po MOM dvorištu. To muž dozvoli i traži šta god treba da ona dođe, jer je tako naučio, "ono mama će", a mene živcira jer je to MOJE dvorište, a ne njeno. Morat ću porazgovarati s mužem o tome.

Joj.fuj!!!!!  A ti mi se cinis malo ko da samo sutis i gusis se, zeno, gruni!!!!! Ja cim sam vidila da mi se nes otima lagano kontroli,odma iskorijenila!!! Prvo pokusala preko muza, pricala s njim pa on rjesavao,a kad ne,uf ja ne mogu sutit bas dugo!!!
    Ali ne znam kakav ti je muz,ja na svoga stvarno mogu racunat, nije mu drago kad mu prigovorim za mater,jebiga,njegova je,al jebiga, ja sam ti zena pa sad gledaj di moras imat mir

Ugolina
    03. Travanj 2017. 16:13

ilani

Crazy, prekrasni stvari! Kombinacija mrak! Ova kosuljica je
    Super za rockas! Cime te dragi naljutio?
    Veselim se unaprijed kavi.Znam da si tamo negdje blizu,jer cesto spominjes Sabunike. Bas divno mjesto.Ja neznalica mislila da su Sabunike samo ona poznata plazaBaby,koji momcina!Mislim da vama za ljeto komotno moze velicina 86

Gdje nam je Brojcana??

Definitivno ce kiki 86, moja s deset i po kila pa joj oblacim 86... 80 joj bas ono taman/lagano knap

Ugolina
    03. Travanj 2017. 16:14

ilani

Jesu vama vidljivi svi smajlije s klokanice? Meni umijesto nekih naprimjer onog zaljubljenog samo neki kvadratić s nečim plavim unutra. Bez veze…
    TPol, jel danas čupavica dobro? Ja ti imam onaj najobičniji toplomjer. I mjerim pod pazuhom kao i velikima.
    Ugolina, I što si radila dok su tvoji bili na moru?😕😊 Haha ma svjesna sam da neće pljeviti vrt moji dečki dok nas nema, al ajde neka malo okuse ničime neograničenu slobodu 😀

Presutit cu kaj sam radila 😂😂😂😂😂

03. Travanj 2017. 16:17

Ugolina

ilani

Jesu vama vidljivi svi smajlije s klokanice? Meni umijesto nekih naprimjer onog zaljubljenog samo neki kvadratić s nečim plavim unutra. Bez veze…
    TPol, jel danas čupavica dobro? Ja ti imam onaj najobičniji toplomjer. I mjerim pod pazuhom kao i velikima.
    Ugolina, I što si radila dok su tvoji bili na moru?😕😊 Haha ma svjesna sam da neće pljeviti vrt moji dečki dok nas nema, al ajde neka malo okuse ničime neograničenu slobodu 😀

Presutit cu kaj sam radila 😂😂😂😂😂

Hahaha je imaš pravo, neke stvari bolje ne znat 😂😂😂

TPol
    03. Travanj 2017. 17:23

Evo malo o bisera od moje sveki bila sam
    Kod nje hahha ..... kaže prababa da obično djeca prvo kažu baba a ja kažem rekla je ona prvo mama pa onda tata i sad priča baba (mislim naravno da znam da beba nezna sta priča ali opet Haha ) a kaže sveki pa kako su je bolili zubići tako ona kao mmm pa mama rekla Hahahhah ...... 
    Ilani dana je ok ali spava duže nego inače tako da mislim da ju je nesto bas mučilo ... 

Ugolina
    03. Travanj 2017. 18:14

TPol

Evo malo o bisera od moje sveki bila sam
    Kod nje hahha ….. kaže prababa da obično djeca prvo kažu baba a ja kažem rekla je ona prvo mama pa onda tata i sad priča baba (mislim naravno da znam da beba nezna sta priča ali opet Haha ) a kaže sveki pa kako su je bolili zubići tako ona kao mmm pa mama rekla Hahahhah ……
    Ilani dana je ok ali spava duže nego inače tako da mislim da ju je nesto bas mučilo …

Joj boze i tvoja neka glupa 

Lucy16
    03. Travanj 2017. 18:34

Ugolina, da ja samo šutim i jadam se na forumu ili frendici koja mi onda kaže šta bi trebala, a ja znam i sama  šta bi trebala, ali ne znam kako to izvesti?? Ne znam ljudima reći kad me nešto smeta kod njih, kao da ću ih tako uvrijediti.
    TPol bojim se da će i moj prvo reći baba jer mu ona kad je s njim milijun puta ponovi baba. A oni sami po sebi prvo kažu slog ba jer im je najlakši, ali aj ti objasni to babama koje misle da to dijete zove baš njih. Yea wright.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.