Dobro jutro mame!
Evo nas na kaavu Mi budni od 7 a obavili i shopping
( hm danas -10%+ free dostava).Narucila opet sve za Nikolinu,a ponajvise mi je trebao onaj sesir za na more sa zastitom za vrat i ramena.Rezervirali smo ljetovanje pa sam vec u prvim pripremama
jedva cekamo,brzo ce taj sedmi mjesec...
Sanjarka,Petar je na novoj profilnoj bas frajer ima kosulju? ma slatkis...koji si to fini kolac napravila?
Mare,sto vam je lijepo bilo jucer,super! Koji dinosaur wow! Jel bolje mala rucica?
Abies,neka si bolje
Tpol,ako je 37.4 u guzi onda ustvari je normalna temperatura.A sto si je isla mjeriti,bila ti je topla?
Sretan minic Mili!
Jutro
Lucy cestitam na zubicu 🎊
Abies brz oporavak
Mila sretan ti minic ljepotice 🎂💋
Ilani profilna ti je predivna 😍
Sireni isto rukica,skinula sam joj zavoj pa budemo vidjeli kako ce biti. Mazemo joj i dalje sa ribljom masti.
Uglavnom, Mila se zahvaljuje na cestitkama! Sveki danas sva ponosna salje cestitku, ujutro u 7 jer je vec tri mje za redom zaboravila (kao da je bitno, nije da joj je rod) i onda fula mjesec 😂😂😂😂 umrla sam od smjeha a njoj bilo neugodno 😂😂😂😂
Ilani ne govori za snizenja, bila sebi prekjucer kao po robu pa opet ona dobila punu vrecicu iz zare i h&m!
Sanjarka, javila sveki da stizu u subotu pa cu je zaposlit da se iskupi za greske 😂😂😂😂
Ovo moje dijete je ulovilo tako neki blesavi ritam, spava oko 12-15 i onda mi zaspi oko 19 i probudi se u 21, 22 pa parti do pol noci!
Mene vec par dana zeza zeludac, kad pojedem me pocne bolit ispod zlicice i ide u leda, google kaze da je upala gusterace 😂😂😂😂 mislim ne vjerujem mu ali ako se nastavi morat cu do dr. kojeg jos uvijek nemam tu 🙈🙈🙈
A sad na brzinu spremanje i gledat kuhinje! 😚😚😚
Ugolina, Sunshine, dobro da nisam jedina kojoj to smeta. Ja spizdim na to i pokušavam ispraviti takva ponašanja, ali ne možeš ti protiv takvih….. I sad im ostavi dijete od 1.5 g na 6 mjeseci!!! Mali će tepati sve u 16, čekati da mu sve dođe pod nos gotovo, raditi što i kako bude htio, a o jelu da ne spominjem jer moja sveki je svom sinu od 30 god znala spremati drugo jelo kad dođe s posla, ako ne bi htio jesti ono što je napravljeno???!!! Skroz ih je razmazila. Na sve se čeka mamu, mama će to i to, tražit ću mamu,…….. Dok moja mama nije takva. Ovo joj je 4.unuče, pa joj valjda nije sve novost kao ovima s prvim!?
Mojoj mami je moja mala prvo unuce,drugo se rodilo dva mj kasnije,pa je normalna..obozava ju i sve ali nema takvih nekih gluparija koje me ispaleeee... A kaj mi je sveki sve radila u trudnoci,bogte...patila je od nekog prijeporodajnog,a bome i od postporodajnog idijotizma 🔫🔫🔫🔫🔫🔫 kad se sjetim da je htjela samnom uc u wc u trudnickoj kad sam se trebala popisat na onu trakicu 😂😂😂😂😂🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫
Vecer cure drage
Sirena zahvaljuje na cestitkama 😘
Mi smo dan proveli u setnji po rt Kamenjaku,sirena se sva stresla u kolicima 😁😂 kaze mm dobila treskavicu 😂😁 najela se i zaspala vec oko 18h. L je uzivao jer je vidio dinosaure nitko nije bio sretniji vise od njega😍 usput smo gledali biciklisticku trku tamo. Kad smo dosli doma onda je mm pravio rostilj a ja se kravila
Bas lijepo proveden dan... I jel odspavala do jutra?
Pozdrav svima vidim uživate u nedelji
Sretan minic Gigiju prekrasan mali frajer 👍🏻
Mare bas vam je lijepo bilo a ti dinosauri su bas Fora !
Damira sve najbolje 🍷🍷🍷💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Kod mene isto prva unuka i praunuka ali eto moji su daleko a svekrvi je neću ostavit jer neću hahhaha
Mi pola dana bili vani pa posle opet krug . Imala mi je malu temperaturu u podne 37,4 u guzi i posle nije vise bilo hmm zubi ?
Evo zaspala u pola 9 ja se ponadala da će produžiti a ona ovde gmiže sad po podu puna energije 🤔🙄🙄🙄
To je ok u guzi,kad oduzmes onih 0.5 to je 36.9
Pozdrav svima vidim uživate u nedelji
Sretan minic Gigiju prekrasan mali frajer 👍🏻
Mare bas vam je lijepo bilo a ti dinosauri su bas Fora !
Damira sve najbolje 🍷🍷🍷💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Kod mene isto prva unuka i praunuka ali eto moji su daleko a svekrvi je neću ostavit jer neću hahhaha
Mi pola dana bili vani pa posle opet krug . Imala mi je malu temperaturu u podne 37,4 u guzi i posle nije vise bilo hmm zubi ?
Evo zaspala u pola 9 ja se ponadala da će produžiti a ona ovde gmiže sad po podu puna energije 🤔🙄🙄🙄
Hahahaha,imam i ja tu teoriju!!! Necu jer necu!!!! 😂😂😂😂😂
Ilani i sanjarka,nove profilne 😍😍😍😍😍
Mare,dinic je zakon!! Kak nebi sin bio u euforiji,ja bi bila isto 😂😂😂 pusa maloj rucici 😘
Abies,aj nek si na putu do ozdravljenja,hvala bogu 💪
Mila,sretan minic 😘😘😘😘😘😘
Ilani,gdje cete ljetovat??
Tpol,tako i ja svojoj maloprije mjerila,cinila mi se ko mrvicak topla,ali isto 37.3 u dupetu,nis, moja divljala pa joj valjda samo vruce bilo..inace vjerujem svojim usnama,kad prislonim joj uz sljepoocnicu onda znam i otprilike kolika joj temp 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji