Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    02. Travanj 2017. 07:56

Jutro
    Crazy sretan ti rodendan,zelim ti sve najbolje sto se pozelit moze

Abies
    02. Travanj 2017. 09:08

Crazy sretan rođendan!!!!!!!!!!
    Petar Gigi sretan 10. minić!!!!

Ja opet šmrkava. Mm preuzeo djecu 7-8. Puno znači.

Lucy16
    02. Travanj 2017. 09:09

Crazy, sretan rođendan!!!!!!
    Mare, kako ručica??
    Moj se noćas probudio u 3 i tad sam ga ostavila u našem krevetu jer kad ga prebacujem u kindu zna se probuditi pa onda imamo drame. Poslije toga sam mu još jednom dala cicati, nisam uopće gledala na sat jer sam to obavila u polusnu i spavao jutros do 8.30!!!!!!!!!! Sad kad bi to tako ostalo, ali bojim se da već večeras i noćas će biti druga priča.
    Kako dobijete ove ostale smajliće: pića, kave, kolače.........?

Ugolina
    02. Travanj 2017. 09:23

Sunshine1

Crazy sretan ti najsretniji rodendakovic! Zelim ti sve najbolje u zivotu. Ono najvise sto ti zelim jesu dvije male pisulje😅😅😅😄😄😄🤗
    Petra pije kras eksreps,zimsku..😂😂😂
    Ja cu isto dat obicnu tortu,s jajima. Samo bez orasastih ako bude…zutanjak joj uveden. Sutra dobije cijeli prvi put. A probala i kajganu od nas. I kako Ugolina kaze..zamisli!!! Nista joj nije bilo. Al npr brokula,naranca (opet) i sl su nam jos nocna mora. Zasto bi bila alergicna uopce… Mislim da se cak niti ne daje od alergije nego su neke stvari samo preteske za njihove male organizme zbog sastava.
    Kroatina sadi povrce. Ja nisam nista i necu,nitko je nece cuvat,mislim mozda i bi da trazim al oni to sve lagani. A i kad se posadi,kao sad si posadio sad xe to rast i samo uberes. Ja i mama smo bas puno u vrtu radile.
    Sanjarka umrla od smijeha na gigijev znacajni pogled. Relax,nek pojede pincu….Tena jela kuglof sa rumom😂😂😂dva griza,al svejedno. Racunam da je rum uveden😂😂😂😂

Rum uveden aaaaaahahahahaha placeem 😂😂😂

Ugolina
    02. Travanj 2017. 09:25

Crazy

Lucy16

Crazy, sretan rođendan!!!!!!Mare, kako ručica??
    Moj se noćas probudio u 3 i tad sam ga ostavila u našem krevetu jer kad ga prebacujem u kindu zna se probuditi pa onda imamo drame. Poslije toga sam mu još jednom dala cicati, nisam uopće gledala na sat jer sam to obavila u polusnu i spavao jutros do 8.30!!!!!!!!!! Sad kad bi to tako ostalo, ali bojim se da već večeras i noćas će biti druga priča.
    Kako dobijete ove ostale smajliće: pića, kave, kolače………?

Smajlici na tipkovnici na mobitelu

Ugolina

Crazy,sretan rockas!!!!! 😘😘😘🎉🎉🎉

Littleladybug

jutrooo..hvala vam svima na cestitkama 😘😘😘
    Crazy sretann najsretniji ti zelim, nek ti se sve zelje ispune 😘 pa i ova od Sunshine za pisuljice 😂
    procitala zaostatke i naravno jakooo malo zapamtila 😂 vidim pricale ste o torti rođendanskoj, ja se mislim jos sta cu i kako cu..hocu li radit u cetvrtak ili prebacit za subotu, di radit, koga zvat 😂o tome ce ovisit i kakva i koja torta ce bit 😁 ma nemam pojma, imamo jos 3mj 😂
    Sanjarka djetetu branis sirnicu jest ccc 😂😂 Kiki jucer probao malo lambade al bez biskvita jer je s jajima a njih nismo uveli..😁 najvise mu se svidio ganache 😂sve se oblizivao 😂 bravo za mudricu sto hoce da pomogne👍👍a ovo sta se tice alergija, sama sam prezivila anafilaksu kao dijete i to od cokoladnog pudinga, na moju nesrecu bila sam dovoljno stara da se apsolutno svega sjecam i to jako dobro..znam da on ne mora imat alergiju na nista, al mozda zbog toga malo opreznije pristupam svemu tome..probat ce sve, al u svoje vrijeme..nema zurbe nigdi, u vrtic ionako nece odmah..
    Kroatina je bila vrijedna, bravo..nadam se da ce vam sve uspit pa da cete uzivat u svojim domacim plodovima 👏 ovo za hranu za pse,ne znam sto bi rekla..moja sveki kuka kako nema za zivot al psu kuha vlastiti dorucak, rucak i veceru..ja bi to postavila na svoje mjesto, neka su ti starci
    Ilani Nikolina je rodena u najljepse vrijeme 😆 Ovnovi su zakon 😄
    Mare poljubac sireni u bolnu rukicu, s cime joj tretiras opekotinu?
    eto moj skroman doprinos, idemo.doruckovat i u setnju 😁

Littleladybug
    02. Travanj 2017. 09:27

Gigiju i sirenici sretni minici 🎉🎉🎉

Ugolina
    02. Travanj 2017. 09:34

Sanjarka,pitala si u cem djeca spavaju  moja samo bodiju dugih rukava i dole hlacice one zatvorene,al ima deku i poplon,s tim da je cijelu noc sirom otvoren prozor u kuhinji!! I opet bude vruce,a ne znsm koliko je nocu u zg,sl sigurno manje od 22 😂😂

Ellie00
    02. Travanj 2017. 09:41

Sretan rodjendan Crazy ❤❤❤😘😘😘😘🍰🍰🍰🍰 sve najbolje od srca. 
    Mi smo dobro. Mm se vratio s puta jucer. 
    Za rucak cemo lososa.
    Torta- ja sam narucila svoju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.