Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    01. Travanj 2017. 21:36

Mare...... Baš mi je žao male ručice. Nadam se da će brzo proći i da ju neće boljeti.
    Meni večeras muž izjavi kako će mu biti žao maloga sa 1.5 g dati u vrtić!!!!!! Računamo na produljenje porodiljnog zbog vježbi i onda će on još uzeti svoja 2 mjeseca, pa bi razvukli do 1.5 g. On bi da ide svekrvi!!!!!!! Inače se slažemo oko svega, ali naravno on svoje ne vidi kako ih vidim ja i ok, njegovi su nek se poštuju. I sad se navlačimo oko toga. Krenulo je pozivanje na prava, ovo ono........ Neće skoro biti zaljubljivanja.

Sanjarka88
    01. Travanj 2017. 21:42

Kravljenje 👍
    Kolac se hladi u frizu, gigi je surađivao. Koliko toliko 😂😂. Moram pohvalit mudricu-pomogla radit kolac, sredila dnevni boravak, sredila stol u kuhinji, izvadila sudje iz suderice. Ma divota 😍! 
    Sad sam posredila jos sta sam imala, i za nista vise nisam. Mm jos nema kuci, tako da sam danas ful u solo aranzmanu a s gigijem to nije uvijek lako 😅
    Abies koji kakao si koristila? 
    Ugolina zlica jela i torte s jajima ili? Prepostavljam da ne. Dida danas dao komad sirnice (pince ili kako vec) gigiju, ja se digla i uzela mu iako prepostavljam da kupovne jaja nisu ni vidile no eto, ovaj stao plakat ko tuzna godina, i opet put dida i stao mu je ispod nogu i cekao dok mu se dida nije smilovao i dao opet komad jer ga nije mogao gledati tako tužnog 😂😂 Gigi je to drzao u rukama, okrenuo se put mene i značajno me pogledao prije nego je strpao u usta i jos mi okrenuo ledja dok je jeo 😂😂😂 mamaroga! 
    Crazy bas mamini sinovi 😅😅 mudrica nije bila ovakva haha. I pala torta? 😎
    Ilani joj Nikolina stvarno puna energije kad toliko moze bit budna. Oh, i moj je bio ko bubica dok je spavao do prije 2-3tjedna a sad ajme meni nema di ga nema...tako da samo cekaj a mozda i nece ona je curica one su bolje 😂😂 joj koliko ona stvari zna 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    01. Travanj 2017. 22:05

Kraš express. Al na vrh žlice

croatina
    01. Travanj 2017. 22:12

Samo kratki mah, imamo hrpu posla oko kuće...danas smo zasadili mrkvu, špinat, blitvu, rukolu, salatu, peršin, celer, radič, grašak 💪💪💪💪 još nam ostaje tikvica, brokula, cvjetača, lubenica, rajčica, paprika, krastavci, mahune..kad zatopli da nam mraz ne pofuri..uglavnom posla preko glave..sutra se spremamo sveki pokosit travu..a moramo se ic i ulizivat popu da nam dopusti krštenje u drugoj župi gdje smo se i vjenčali...cirkus sve u svemu...a sve je spremno pozivnice podijeljene i sve i sad on j*..
    Mali je tako živčan danas da je to čudo..kužim da nije on baš za previše akcije...a danas od pola jedan do pola devet smo bili vani..odspavao je turu u kolicima..i kaj se čudim fakat kaj je živčan..sad kad pogledam..a uspavljivanje nam je cica..znam da možda to nije pametno ali meni to nije teško..bed mi je jedino kad ne mogu s njim lec..ali danas npr na rukama ga podojila (stojecki u vrtu 😂😂😂😂)  zaspao na rukama, spustila ga u kolica i onda je bio mir neko vrijeme..
    Čitam vas čim stignem :*

Ugolina
    01. Travanj 2017. 22:14

Sanjarka,jela je biskvite, od jaja 😲😂😂😂😂😂 zamisli,nis joj nije bilo 😂😂
    Nedam nista s orasastim

uykmyjh
    01. Travanj 2017. 23:04

Sanjarka88

Eto, napokon pohvatala sve zaostatke 😅 inace nebi imala mira haha
    Gigi spava prvi spavanac. Jutros bili na kavi vani je pred ljetno stanje 😓 tata nam sad otisao s kumom na neku festu tako da ostatak dana soliramo. Ic cemo kod mojih na rucak, popodne hm napravim kolac i ne znam ako sta uspijem sredit ili ne, boli me kc 😆
    Nocas se probudio u 1 i pokusava se iscupat iz vrece za spavanje 😱 ne znam jel mu vruce ili ga smeta spava u bodicu, tankoj pidamici i vreci. Ne pokrivam ga 🤔 bude oko 22 noc. Kako ih vi oblacite?
    I kroz zadnjih par dana znalo nam je ispast hranjenje boce oko 23, 23.30 i onda spava cijelu noć. Nekako se mislim da zadnje ide vecera oko 19-20, pa onda mu dam bocu oko 23 kad idem spavat i mir do jutra. Jer kad dobije veceru evo jucer u 17h cak opet mi oko 20h prije spavanja jedva na silu popije niti pola boce pa mi sve to glupasto trenutno. Odbija veceru i kasice i griz u svim varijantama i hipp piljevine…luda sam. Rucak mu uguram na silu nekako. I aj to voce ujutro ugl pojede iako nije oduševljen

Jeli ti jednodjelna pidjama? Lovre se nervirao pa mu sad obucem obicni bodi dugih rukava i tanke hlace iz lidla. Pokrijemo se samo lancunom(plahtom) jer spavamo svi troje u krevetu i teska sauna nastane 

uykmyjh
    01. Travanj 2017. 23:14

Ugolina torta izgleda super!!
    Sanjarka pitala, donja lijeva jedinica, al jos uvijek samo crtica, na dodir bode ko igla a jedva se ista vidi... Koliko to traje dok ne izbije skroz? Vjerojatno se vec pisalo o tome ali nisam pamtila jer nismo imali zube 

02. Travanj 2017. 07:05

Dobro jutro mame! ☕☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫 za TPol i kome još treba 🍸🍸🍸🍸
    Crazy sretan ti rođendan! 🎂🎁🎁🎆🎆🎈🎈🌷🌷🌷😘😘 puno sreće i zdravlja od srca ti želim! 
    Mi smo opet imali skakaonu cijelu noć i budni od šest. Nadam se da kad se pokrene bolje će i spavati. 

Sunshine1
    02. Travanj 2017. 07:33

CrazyPuppet

Pozdrav mame!
    Prvo da i ovdje čestitam slavljenici, Baby, od srca sve najbolje, nadam se da ste lijepo proslavili!🌹🌹🌹
    Ja sutra punim tridesetu 🙄
    TPol, šaljem ti puse, čupavica je pravi karakter, traži puno akcije ali i mamine blizine. Naoružaj se strpljenjem i živcima. Imam i ja gnjavatora doma, znam kako je… 😘😘😘
    Lucy podrška i tebi, drži se 😘😘😘
    Dohrana, ja sam tu isto zbunjola, ovdje povrća i voća nema baš za kupit pa mu dajem kupovne kašice. Pomalo ću počet doma radit, ne stresiram se oko toga.
    Ilani, jeste probali one vježbe po Bobathu? Navodno da sve bebe ne reagiraju na ove Vojtekove koje se primjenjuju u bolnici na fizijatriji 🤔
    Ellie užas s neorganizacijom, ja ako idem naoružam se živcima, al užas im je ta trijaža 😥
    Sanjarka drži se, moj je isto nešto pobarabio, baš krene cendrat u najgorem trenutku, ne smijem mu izaći iz vidokruga… Eh ti mamini sinovi 😂
    Kroatina a baš tvoji nemaju mjeru 🤔 sakrij hranu, reci da je pas na dijeti, i nek si svoju kupi za pudlu 😂
    Ne znam dalje, spava mi se, a Jakov mi skače po glavi…😘😘😘

Al kaj nije Vojta za one bas hipo hipo hopitonicne. Jer beba u dvorani do nas ima vojtu kad mi dolazimo i dere se ko manijak....

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    02. Travanj 2017. 07:51

Crazy sretan ti najsretniji rodendakovic! Zelim ti sve najbolje u zivotu. Ono najvise sto ti zelim jesu dvije male pisulje😅😅😅😄😄😄🤗
    Petra pije kras eksreps,zimsku..😂😂😂
    Ja cu isto dat obicnu tortu,s jajima. Samo bez orasastih ako bude...zutanjak joj uveden. Sutra dobije cijeli prvi put. A probala i kajganu od nas. I kako Ugolina kaze..zamisli!!! Nista joj nije bilo. Al npr brokula,naranca (opet) i sl su nam jos nocna mora. Zasto bi bila alergicna uopce... Mislim da se cak niti ne daje od alergije nego su neke stvari samo preteske za njihove male organizme zbog sastava. 
    Kroatina sadi povrce. Ja nisam nista i necu,nitko je nece cuvat,mislim mozda i bi da trazim al oni to sve lagani. A i kad se posadi,kao sad si posadio sad xe to rast i samo uberes. Ja i mama smo bas puno u vrtu radile.
    Sanjarka umrla od smijeha na gigijev znacajni pogled. Relax,nek pojede pincu....Tena jela kuglof sa rumom😂😂😂dva griza,al svejedno. Racunam da je rum uveden😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.