Ugolina, nisam gledala crtić, potražit ću ga!!
Sanjarka, mudrica ti je zakon, sad kad za 10-15 god bude imala 3-4 prezimena....... I tek sam danas ispeglala onaj veš.
Babycoming, jesi me skužila po cikli??
Moj jučer poslije cijepljenja dobio temperaturu. Sinoć i noćas 38.3, stavila mu 2 lupocet ćepića i jutros se spustilo na 37.5. Nisam mu više stavljala, dr.rekla samo ako je iznad 38. Jeste i vi čule ono ako se mjeri temp u guzi da se oduzme 0.5 stupnja i da je to onda u stvari ispravno stanje?? Mi imamo hrpu kojekakvih toplomjera (u uho, na čelo, u guzu, ali onaj brzi) a na kraju mu mjerim sa onim najobičnijim jer mi je on najpouzdaniji. Ovi svi drugi fulaju po stupanj-dva.
Mateo je cendrav, neraspoložen, ni s čim nije zadovoljan,.... Ne znam jesu zubi jer se još ništa ne vidi. Slabo spava, sad ga uspjela uspavati, ali mi je prije uspio bljucnuti na tek promijenjenu posteljinu. Idem čitati dalje....
Lucy da..u guzi kad se mjeri se oduzima pola stupnja..neki kažu i u uhu kad mjeris isto..neki ne..ja isto mjerim običnim toplomjerom jer vise ne znam gdje se oduzima gdje ne pa lijepo ispod ruke običnim i bok..
Nadam se da će što prije proći temp!! :)
I nitko nije za promijenu prezimena... Znam da bi time obradovala muža jer mu je to želja bila, ali nije htio ništa forsirati, a ja ga nisam poslušala. Već sad koristim samo jedno prezime gdje mogu ili negdje samo stavim paraf, sva tri slova, gdje bi se svugdje potpisivala punim imenom i prezimenom??
Onda za sada to ostaje na mirovanju.
Jeeejjj, polovila vas i našla vremena sjesti za komp!
Nisam previše popamtila..
Lovre zubić iako to znam s vibera..
Ugolina baš sam se pitala gdje si a ti s mužem u krevetu pa te nema
Croatina welcome! Sjećam se tvojih problema tijekom trudnoće jer sam škicala vas jesenske bebe dok sam bila trudna. To je bilo kad sam imala svo vrijeme ovog svijeta.. BLW sam htjela probati ali ipak nisam. Lakše mi je s kašicama i malac mi je u jednom trenutku gubio na kilaži pa mi je bitno vidjeti da je nešto pojeo.. Samo hrabro ako želiš probati
Josipu sretan minić!
To bi bilo to od pamćenja..
Da, Sanjarka ima 3 para novih traperica. Zašto skrivaš sliku? Hoću vidjeti!! Gdje si ih kupila?
Mi smo dobro, pužemo sve u 16, dižemo se na noge kad se imamo za šta uloviti, uživamo kad tata dođe s posla pa imamo koga za gnjaviti, brljavimo s hranom standardno. Danas ću mu probati ubaciti meso u voćnu kašicu s obzirom da jedino voćne prolaze...
Kaj još.. Pa nema ništa posebno novog. Spava treći spavanac, paše nam ova promjena sata. Ja odoh vježbati malo, ljeto se bliži a guza je sve bliža podu treba lifting odraditi
Waaaaat 😂😂😂😂😂😂😂
Pa kak? Otkrijte mi tajnu.. ima veze s dojenjem?
Aaahaha mare ne doji,ja dojim, eto mislim da nema veze
Jeeejjj, polovila vas i našla vremena sjesti za komp!
Nisam previše popamtila..
Lovre zubićiako to znam s vibera..
Ugolina baš sam se pitala gdje si a ti s mužem u krevetu pa te nema
Croatina welcome! Sjećam se tvojih problema tijekom trudnoće jer sam škicala vas jesenske bebe dok sam bila trudna. To je bilo kad sam imala svo vrijeme ovog svijeta.. BLW sam htjela probati ali ipak nisam. Lakše mi je s kašicama i malac mi je u jednom trenutku gubio na kilaži pa mi je bitno vidjeti da je nešto pojeo.. Samo hrabro ako želiš probati
Josipu sretan minić!
To bi bilo to od pamćenja..
Da, Sanjarka ima 3 para novih traperica. Zašto skrivaš sliku? Hoću vidjeti!! Gdje si ih kupila?
Mi smo dobro, pužemo sve u 16, dižemo se na noge kad se imamo za šta uloviti, uživamo kad tata dođe s posla pa imamo koga za gnjaviti, brljavimo s hranom standardno. Danas ću mu probati ubaciti meso u voćnu kašicu s obzirom da jedino voćne prolaze…
Kaj još.. Pa nema ništa posebno novog. Spava treći spavanac, paše nam ova promjena sata. Ja odoh vježbati malo, ljeto se bliži a guza je sve bliža podutreba lifting odraditi
Da samo u krevetu 😂😂😂
Croatina wellcome! Ja isto imam 22 god i mislim da smo najmladje od aktivnih na ljetnicama 😬😁
Sanjarko nemoj da ti dodjem tamo po taj recept
Evo evo sta si se uspalila 😂😂😂
Copy- paste
5 jaja. Casa fante, casa ulja, casa secera , 2.5 case brasna,vanilija secer, prasak za pecivo, 2 zlice kakaa ili rastopljene cokolade . Case mozes bilo koje ja radim sa onom malo vecom za crnu kavu
Ona je gore bila i prelila malo s glazurom (pola čokolade)
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ugolina 😂😂😂😂😂😂 kaj fakat ima žena koje imaju volju za druzenjem s mužem 😂😂😂 ja sam imala brutalnu zelju tri tjedna iza poroda dok sam krvarila..onda operacija i dojenje i više mi nije palo na pamet..sad uglavnom to..ovaj..odradujem 😂😂😂😂
Kaj se blw tiče..ha čuj..ja bi probala..i budem probala..za razliku od tebe ja sam veliki paničar 😂 i ak ne bude išlo jbg niš od tog..pročitala sam knjigu i detaljno proučila tematiku pa vidjet ćemo :D kaj je najgore kak imamo doma vrt i lani smo mama i ja radile kašice za malog..tak da imam i hrpu tih kasica koje treba potrošit 😁 pa mislim da ću počet s njima dok se malo ne prispodobi za to jer trenutno je prebalav 😁
Sandrich jupijooo :D meni je baš super to :D uskoro i drugo i super 😂😂 sve smo riješile do 25te 😂😂
Da volju 😂😂😂 toliko se nismo dok smo cura i decko bili..al mi smo nula, ne znas ti nasu maru, a ona jos k tome troje djece ima aahaha 😂😂😂😂😂😂😂😂
Mare😂😂😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Bas sam se pitala jel Josipa ima koji zub🤔
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji