Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    30. Ožujak 2017. 16:57

Ugolina

E da,kaj se tice djeteta kao vode dohrane 😂😂 ja nisam za to da se prerano provodi…inace ja fkt nisam panicar ali recimo kad sam znala vidjet u vrticu klinca starijeg od godinu dana kako se davi u komadicku rucka i kad moras provodit metode protiv gusenja,jebi ti to, zato ne uzimsm to olako i ono,joj kak je to super.. Ako se upustas u to,dobro prouci protokol..
    Mislim da dijete nigdje nebude kasnilo u razvoju ako u pocetku bude jelo miksane kasice,a onda kad vidis da je dijete spremno,krenut s komadima..a to su razlike u svega nekoliko mjeseci..ili tjedana.. Moje misljenje

Potpisujem.

uykmyjh
    30. Ožujak 2017. 16:59

Croatina wellcome! Ja isto imam 22 god i mislim da smo najmladje od aktivnih na ljetnicama 😬😁

Sanjarko nemoj da ti dodjem tamo po taj recept 

uykmyjh
    30. Ožujak 2017. 17:00

E da, zubic je ko iglica, nije jos izasa, a bocka, grebe 😁 samo tockica

uykmyjh
    30. Ožujak 2017. 17:11

Procitala kolumnu, uhhh sta si sve prosla 😨 e pa ja ti zelim svu srecu i svo zdravlje ovoga svijeta

Ugolina
    30. Ožujak 2017. 17:14

sandrichx3

E da, zubic je ko iglica, nije jos izasa, a bocka, grebe 😁 samo tockica

Bravo lovre!! Jel bio koma prije neg je izaso? Moja je cendrava al zuba ni z

croatina
    30. Ožujak 2017. 17:15

Ugolina 😂😂😂😂😂😂 kaj fakat ima žena koje imaju volju za druzenjem s mužem 😂😂😂 ja sam imala brutalnu zelju tri tjedna iza poroda dok sam krvarila..onda operacija i dojenje i više mi nije palo na pamet..sad uglavnom to..ovaj..odradujem 😂😂😂😂
    Kaj se blw tiče..ha čuj..ja bi probala..i budem probala..za razliku od tebe ja sam veliki paničar 😂 i ak ne bude išlo jbg niš od tog..pročitala sam knjigu i detaljno proučila tematiku pa vidjet ćemo :D kaj je najgore kak imamo doma vrt i lani smo mama i ja radile kašice za malog..tak da imam i hrpu tih kasica koje treba potrošit 😁 pa mislim da ću počet s njima dok se malo ne prispodobi za to jer trenutno je prebalav 😁 
    Sandrich jupijooo :D meni je baš super to :D uskoro i drugo i super 😂😂 sve smo riješile do 25te 😂😂

deeka
    30. Ožujak 2017. 17:15

Croatina svi imsmo takve cendrave dane da bi ih u top stavija. Ja I dalje peglam,manje mi.mista zauzima kad je popeglano.

Ugolina ajme I mene taj sat zivcira. Isto bi se budila do 8 najkasnije pa bi zaspala navecer oko 20:30-21, a sad sve uru kasnije! Za ispalit na zivce!

Ugolina
    30. Ožujak 2017. 17:16

sandrichx3

Procitala kolumnu, uhhh sta si sve prosla 😨 e pa ja ti zelim svu srecu i svo zdravlje ovoga svijeta

A ja potpisujem ovo..jadna zena

Ugolina
    30. Ožujak 2017. 17:19

croatina

Ugolina 😂😂😂😂😂😂 kaj fakat ima žena koje imaju volju za druzenjem s mužem 😂😂😂 ja sam imala brutalnu zelju tri tjedna iza poroda dok sam krvarila..onda operacija i dojenje i više mi nije palo na pamet..sad uglavnom to..ovaj..odradujem 😂😂😂😂
    Kaj se blw tiče..ha čuj..ja bi probala..i budem probala..za razliku od tebe ja sam veliki paničar 😂 i ak ne bude išlo jbg niš od tog..pročitala sam knjigu i detaljno proučila tematiku pa vidjet ćemo :D kaj je najgore kak imamo doma vrt i lani smo mama i ja radile kašice za malog..tak da imam i hrpu tih kasica koje treba potrošit 😁 pa mislim da ću počet s njima dok se malo ne prispodobi za to jer trenutno je prebalav 😁
    Sandrich jupijooo :D meni je baš super to :D uskoro i drugo i super 😂😂 sve smo riješile do 25te 😂😂

Da volju 😂😂😂 toliko se nismo dok smo cura i decko bili..al mi smo nula, ne znas ti nasu maru, a ona jos k tome troje djece ima aahaha 😂😂😂😂😂😂😂😂

Ugolina
    30. Ožujak 2017. 17:21

Cendravi dani, ili je mala cendrava ili sam ja...vecinom je netko cendrav u zadnje vrijeme 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.