Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Ožujak 2017. 16:51

Dan mame! 
    Evo nas sa dekice iz vrta, nas dvije se kravimo al ono, na najjače i bodrimo tatu dok štiha 😁Ajme kakav dan! Kratke rukave, sad ćemo i malo boje nabacit 😀🌻
    Masho super novosti kod vas baš mi je drago! Haiku genijalan 😁😁😁! 
    Sanjarka, ništa novo kod nas. Ono što radi ne znam jel još itko radi. Sjedi, raširi noge i padne između njih na lice, naglo se digne i smije se. Kad ju stavljam u cetverinozni ili bilo što pokušavam s njom opire se punom snagom, neće i gotovo. Vježbe sutra. Ne očekujem ništa osim deranja. 
    TPol, divna profilna😍👩❤

Sunshine1
    20. Ožujak 2017. 17:30

Masho hahahahha a pisaaaam.

url=https://lilypie.com]

CrazyPuppet
    20. Ožujak 2017. 19:06

Zaboravih čestitat Kikiju na zubiću, mama nemoj trabunjat da je ljenguza, on sve fino po špagi 😘😘😘
    Matea predivna profilna 💕
    Moji već spavaju. 
    Ja trebala danas početi s vježbanjem, ali je prehlada uzela maha, bole me kosti i kašljem ko da pušim dvi kutije dnevno 😒 umjesto vježbanja, natukla se palačinki 😂 da ne propadnem jadna, jel... 🔫 Inače dan naporan, čišćenje bilo na snazi, pa van s klincima, šetnja, igralište, spavat neće nijedan... Zujanje oko robe i ručka, klasika. Danas čak nije bilo radnika na gradilištu, ali sutra već strka. 
    Ilani vi ste se baš naguštali vani 💕 i ja bih trebala neki vrt smislit 🤔 ne brini se oko motorike, sve će to ona svladat, nije ni moj od akcije, a nije prerano rođen... 😘😘😘

miska
    20. Ožujak 2017. 21:55

Sretni veliki 7 minici nasim slavljenicima 😚
    Ja stalno u pogonu, jucer kod svojih pomagala u tom stanu, sve jako sporo ide i nema sanse da se presele do Uskrsa kako su planirali! Danas smo bili cijeli dan u sumi, mm i svekar imali nekog posla pa smo i mi zenske isle rostiljat, najela se ko prase malo! 
    Sutra idemo natrag za ljub, u sri do pedijatrice! Ta krastica na ruci joj je sve gora pa da joj to pogleda! 
    Od zubica jos nista, uzasno je nervozna preko dana, jucer super jela danas opet brljavila, cak je plakala kad joj je svekrva namocila glavu dok smo je kupali a inace to voli, faze faze 
    Idem se onesvjestit do ujutro, mozda me postedi i danas s budenjem posto je bila cijeli dan u sumi 😜
    Ln

TPol
    20. Ožujak 2017. 21:58

Evo pred spavanje jedan post . Hvala svima na čestitkama ❤️❤️
    Ejic i koja vjenčanica na kraju?
    Babycoming joj Haha ti se i meni moze uskoro dogodit balkon imamo , a kad već spominjete balkon moram po stolice u podrum i kad se sadi cvijeće ? Nemam pojma
    Brojčana super da bebica napreduje ali da mogu zamislit kako ti je s Neli jer moja bas zna imat te Dane kad ne nemoguća ono probudi se u jutro već cvili onda znam kakav će dan bit
    Vjeverica da stavim u ergo i pravim krugove po sobi 🙄🙄🙄 bas me lijepo dresira sta drugo 
    Sanjarka kakav friz ? Sta kupuješ ? 
    Ilani znaci i vi koristite lijepo vrijeme za po vani 👍🏻 Kod nas nije jos tako lijepo 

Ellie00
    20. Ožujak 2017. 22:18

Cure brzinsko javljanje. 
    Nemojte me izbrisat tu sam ja.
    Moje nejavljanje je kombinacija Ene koja ne staje, pakiranje I puta, kvara na tel zicama pa nemam neta I obiteljske tragedije... 
    Javim se cim malo dodjem sebi 😘

Sanjarka88
    20. Ožujak 2017. 22:22

Vecer komadi! 😘
    Ja u krevetu. Sve riješeno sto je bilo u planu, mogu mirno spavat...do prvog budenja 😂😂😂. Igrala sam košarku popodne u dvorištu ja i brat protiv mm i starog e nisam jos dosla sebi totalno sam zakrzljala sta se tice fizičke aktivnosti 😕 al pobijedili smo 😆😆
    Gigi je navijao iz kolica haha 😂 
    Sutra ujutro bi mogla do cc1 bratu i necaku su rodjendani u par dana razlike pojma nemam sta da kupim 🤔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    20. Ožujak 2017. 22:33

Lucy i jel si popeglala robu? 😉
    Ilani kravljenje 😎😎😎 tako i treba! Sta se motorike tice mogu si je zamislit kako radi to s spustanjem naprijed 😂😂 nju gledaj po gestacijskoj dobi znaci nema jos 10mj moja L se pokrenula sa 10+. Cek jel se Nikolina rotira? Ugl pod nadzorom ste ipak fizijatra a to nesto i znaci 😊 ja sam se danas sjetila kad mi je tamo negdje s 3mj pedijatar na zamjeni rekao da gigi ima kombinaciju hipertonusa i hipotonusa no nije nas htio slat na vjezbe...možda je ipak trebao. No sta je tu je. Mozda sutra na vjezbama ne bude suza 🤗
    Crazy umjesto vjezbanja palacinke 😂😂😂 brzo ozdravi  🤗
    Brojcana moja tebi je bas tesko to sve a da se ti vratis malo u Ri? Bilo bi ti puno lakse da imas pomoc. Bebulja raste 😍😍😍 s koliko kg si zatrudnila?
    Miska bitno da si se ti najela 😂😂😂 faze da..al mozda su ti i zubici. Nadam se da ce veceras prespavat noc 😘
    Tpol friz - frizider 😂😂😂
    Ellie tu smo mi 🤗🤗🤗🤗

Sanjarka88
    20. Ožujak 2017. 22:35

I da gigi je i popodne odspavao 2h 😱😱😱 znaci danas 2 puta po 2h. Sok. I nevjerica. 😂😂
    Laku noc 😘

ejic
    20. Ožujak 2017. 22:44

Opet sam napisala toliko nerazumno post o vjencanicama 🙈🙈 Nisam jos odabrala. Imam 3 favorita i sljedeci tj u subotu idem opet probati i da mi zakaci sve onako kako bi moralo stajati nakon suzavanja i preradivanja pa se nadam da cu onda odluciti 😊

Ocito cu morati ovu br.2 dati da mi je suze toliko da mi stoji kao 1.jer mi se vise svidaju leda i duza slepa na drugoj. A za prvu nije ni sigurno jel uopce slobodna na nas datum.
    Saljem da mi ne obrise opet sve...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.