Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    20. Ožujak 2017. 07:43

Bellaru drago mi te i ovdje vidit 😘
    Vjeverice nadam se da ce sutra vaga pokazat porast 😘
    Ugolina zadovoljna sa zlicom i muzem, neka neka 🤗 uvodne spice haha moj okida na uvodnu špicu dnevnika na hrt1 😂😂
    Masho ne mogu vjerovat kako vas banka zajebaje, pa uzas 🔫🔫
    Tpol konobar prvo tebi ponudio kavu 😂😂 sigurno ga cupavica pogledala jednim od svojih pogleda  😁😁
    Babycoming jel Kiki ponovio dobru noc? 
    Brojcana proslava mature a onako bili u restoranu sa zivom muzikom pa nismo bas mogli pricat. Nadam se da ce se Neli brzo unormalit s nocnim spavanjem. Mogu mislit kako ti to pogotovo sad u tr tesko pada 
    Llr kako prosla kontrola? 🤗
    Deeka ajde nek nevista napokon ne place na kupanju 👏👏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    20. Ožujak 2017. 07:45

Lea i Mateo sretan vam 7. minic 🎀🎈🎀🎈🎀🎈🎀

Sretan minic Simonu sa zakasnjenjem 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
    I Josipu i Josipi imendan 😘😘😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    20. Ožujak 2017. 08:16

jutroo..Sanjarka se pretplatila na kuhanje kave na forumu, cak joj i Petric pomaze u tome 😂 bravo za posjedanje, sad ce on u par dana odradit sve ko i prijatelj K, linguze jedne 😁 cestitam Mudrici i ovim putem na osvojenoj medalji, mama je sigurno bila jako ponosna👏👏
    nasa noc relativno ok, cijelu noc je nesto cendrao i namjestao se al ajd bar nije vristao..zato je jutros u 5:55 odlucio da je dosta spavanja 😪😪
    i nama je od jucer druga gornja jedinica vani, al mislim da necemo imat predaha jer se bijele obe donje dvojke tako da ocekujem nastavak veselja oko zubica 😅😅
    Sretan minic danasnjim slavljenicima 🎀🎈
    Deeka priprema se cura za ljetnu sezonu, na kraju nece izlazit iz mora..ko je vidia da se neko s mora ne voli kupat 😆😆
    idem pojest nesto dok mogu i dok je malac od volje pa cemo u jutarnju setnju negdi 

Lucy16
    20. Ožujak 2017. 08:58

Sanjarka, hvala na cestitkama!!!! Ne mogu vjerovati da je vec u drugoj polovici 1. godine. On se mijenja iz dana u dan. Fizicki i ponasanjem. Poceo vristati kad nesto hoce ili mu nesto ne pase. Treba imati zivaca pa mu pokazati da se tako stvari ne rjesavaju. Tocno zna sto radi. Nekad kad ga pustim da malo vristi, pocne se smijati. Misli ako nije vristanje upalilo mozda ce osmijeh. Lopov, vec sada.
    Sinoc nije htio zaspati do 23 h. Ja sam vec sizila, a muz bio umoran, ustaje u 5. Nocas se budio cesto. Nije htio cicu uvijek ali mu stavim dudu i malo ga pomazim. Jutros u 7 vec budan. 
    Bas je nepravedno sto nece spavati duze. Cijeli zivot se dizat na posao i sad kad sam doma opet ne mogu spavati. Ja sam inace spavalica. 

mare1989
    20. Ožujak 2017. 09:30

Jutro cure
    Cupavici i Mateu sretni minici
    Josipu i Josipi sretan imendan sa zakasnjenjem

Mi smo jucer proveli veselo dan,bili smo ujutro do grada i u setnji malo,koliko smo mogli jer mm ulovila leda.Danas je trebao na montazu ali je odgodio jer je nikakav.Sad ce mi cijeli dan poremetit jer jedva hoda i stalno ce mu nesto trebati volim ja kad je on kuci al nevolim kad nemam koristi od njega 

20. Ožujak 2017. 10:06

Jutro mame! 
    Mi već riješili prvi spavanac, trajao 10 minuta😐 Jučer sam vagala Nikolinu. 8700. Mrvica moja.Valjda će skupiti do rođendana 9kg.
    Sanjarka, Gigi je krenuo. Začas će se on od ranjenog vojnika pretvoriti u neulovljivog 😁 Čestitke mudrici na uspjehu! 🎉🎉🎉
    Abies, kakve igračke misliš kupovati? 
    Mare, umorila si muža previše 😁😁
    Lei I Mateu sretni minici! 🎈🎈🎈
    Ellie? Gdje ste? 

vjeverica8
    20. Ožujak 2017. 11:04

Dan!!
    Hvala na čestitkama za minić 
    Nek je sretan i Mateu i Čupavici 
    Baby sorry!! Valjda se neće ponoviti  jel ti traži K sisu kad ste tako cijeli dan vani?
    Ilani baš ću pitati pedijatricu za kapi sutra! Hvala ti! Nikolina voli kajganu! Njam! 
    Ugolina jeste proslavili? Kakav je roštilj bio? Što je sve bilo na meniju? Jel Zlica omastila brk? 
    Miska vrijeme je da i Mila dobije zube. Dugo se već šverca bez 
    Deeka i moj nekad zna biti budan 4, 5 sati bez problema  To je najčešće ako se probudi oko 16h pa ide onda tek oko 20:30, 21h spavati...
    Jambica dva puta po dva sata? Odmah bih potpisala  bravo Eva!
    Sanjarka bome se porenuo tvoj ranjeni vojnik  kako on gleda seku na natjecanju  još jedan gimnastičar  kad si navućeš dovoljno hrane proći će te skok, zato brzo hop do frižidera 
    Crazy što ti je tm skuhao jučer?  nema još šparoga? hmmm, valjda će skoro!
    Brojčana sretno na pregledu danas 
    I našoj ženici Riti sretno na kontroli! Iš iš boleštine!!!
    Abies trampolin  dođem se ja malo poigrati 
    Tpol je li dovoljno da ju samo staviš u ergo ili moraš šetati da zaspi?
    Lucy i moj svaki dan sve više pokazuje karakter. Bit će na muža, jaooooo!!! 

S spava prvi spavanac a ja pišem tu. Kuća kao bomba iako je vikend bio. MM je proveo većinu vremena vani obrazivajući voćke. Nadam se da ne bude mraza ove godine kao lani... Baš se veselim domaćim voćkama  Dan je predivan!! Sad nešto pod zub kad se probudi pa van na sunce! 

Abies
    20. Ožujak 2017. 12:03

Vjeverice dodji!
    Ilani nr mislim nego moram naci ili na katu ili u podrumu one za 12mj. 
    Citam vas kasnije 

Ugolina
    20. Ožujak 2017. 12:05

mare1989

Jutro cure
    Cupavici i Mateu sretni minici
    Josipu i Josipi sretan imendan sa zakasnjenjem

Mi smo jucer proveli veselo dan,bili smo ujutro do grada i u setnji malo,koliko smo mogli jer mm ulovila leda.Danas je trebao na montazu ali je odgodio jer je nikakav.Sad ce mi cijeli dan poremetit jer jedva hoda i stalno ce mu nesto trebativolim ja kad je on kuci al nevolim kad nemam koristi od njega

Zadnja recenica aahaha 😂😂😂

Ugolina
    20. Ožujak 2017. 12:07

Vjeverice,bila gozba i pol haha, mama radila juhu, peceni krumpir, zelena salata,mladi luk, od mesa pljeskavice,vratina,carsko,piletina...
    Napravila tortu neku prefinu s bananama i jaffa keksom, poslije strukle... Ono ubijali smo se cijeli dan u hrani... A kave i cugu da ne spominjem 😂😂😂😂😂😂😂 danas idemo na ostanke 😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.