Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    15. Ožujak 2017. 12:11

2410

poglodjala neli u roku 5 min sto je bila sama u dnevnom-eto sanjarka vidis kako se ona zabavlja😂

😱😱😱😱

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    15. Ožujak 2017. 12:14

2410

sanjarkauglavnom zabavi se k sama,80% vremena je nosim i radim..odnesem u sobu napravim sta trebam+poslazem nered sta ona napravi za to vrijeme i rako iz sobe u sobu🔫,u kuhinju kad udjem to je katastrofa plakanje od do..
    lucydobro te poderao😲
    mashakatastrofa,al bitno da je rijeseno!! mislim da nije gladan,neli je isto takva-pojede puno kasice i opet hoce cicu,prekrcana je al je posustaje pa povraca sama sebi u usta i guta to nazad.
    tpolhahaha,ti bi izgorila da ti je budjenje u 6 ko meni😂😂-odpocetka tako..premorena sam,mucine,nervozna-sve sve sve!al imam svaki dan toliko toga,i ne stanem od jutra tako da to sve nekako ignoriram..
    ona spavala od 9 do 9 i pol,ja poredila stan malo,oprala prozore,kontam se sad spremit i van..jucer je rekla uvauuu😂😂kad sam joj dala keksic..al tata rec ni za zivu glavu,neku vecer sam je toliko istlacila sa tata tata tata da je tesla na kraju reko tata😂😂😂

E to i moja radi. Prezdere se i onda od divljanja joj se vrati skroz do usta. Steta da se baci😂😂😂 i proguta. Mislim da smo to vec kimentirale. Uglavnom,nije ti lako.😘😘😘
    Uvau😂😂 ja kadd Teni dam keksic ili bananu ona pljesce od veselja😅😅

deeka
    15. Ožujak 2017. 13:58

Alooo
    Mi opet dva budenja. Spavala od 21 do 8.
    Cilo jutro cendrava, koji je sad problem u njenoj glavi ko to zna. 
    Spava vec uru ipo, taman za odmorit mozak od cendranja i skupit snage za nastavak dana. mm radi prekovremeno, pa neznam jel bi rucala ili vecerala.
    Cirkam malo po h&m I nextu papa cekam porodiljni da mogu trosit kune bez griznje savjesti :)

TPol
    15. Ožujak 2017. 15:47

Pozdrav kod nas istodopodne katastrofa cendrava odkad se digla pa sam ju morala spakova u ergo i u šetnju tu samo šuti vratile se spavala je jos na meni i opet  i nista mi opet van 😬 Sad je dobra igra se 
    Jedina novost je sta zaspe u 8 pol 9 to odkad je navršila 6mj do 7 je spavala uz budenja al to je ok 
    Brojčana meni ta neljubaznost digne tolko živce nemogu opisat šteta da im svakom ne kažem al mislim da cu jos malo i Počet , vozaču busa sam mahala i pokazujem u čemu je stvar a on meni maše natrag i smije se , mene ljudi ne doživljavaju Haha 

TPol
    15. Ožujak 2017. 15:48

Babycoming i mene uvijek spasi kupus počnu bolit ja samo zelje i ko nove Haha 😀😀

Sunshine1
    15. Ožujak 2017. 17:59

Pozdrav Ugolini😂😂😂😂😂

Ugolina
    15. Ožujak 2017. 21:32

Sunshine1

Pozdrav Ugolini😂😂😂😂😂

Aaahahaha 😲😲😲😲 ajme koja mrcina, crkla bi da ju vidim na ulici

Lucy16
    15. Ožujak 2017. 21:59

Moj je danas i nesto spavao, kad nije spavao onda je cendrao, a veceras sam ga tri puta uspavljivala. 
    Pa od kuda mu snaga vise?? 
    Svaki dan je sve gore. Svaku vecer dugo budan. Isao je u 19.30 spavati, a sad izmedu 22-23.30. 
    Jel se sise mogu upaliti i ako se vec duze redovno doji?? Mislila sam da se to dogodi samo na pocetku. Ja nekad, nekad osjetim da me zabole pa mu onda dam  cesce da vuce.

Ugolina
    15. Ožujak 2017. 22:05

Lucy moze se dogodit,kako ne... Ajme meni se dogodilo tamo negdje kad je imala pet mj da mi je jednu vukla a drugu odbijala..e ta jedna uvijek puna, bolila u pm,a druga prazna..al pocela sam ju dojit  tak da san joj ovu praznu uvaljivala s oce strane kao da joj dajem punu i pocela mi opet cicat pa se unormalila potraznja i kod ove vjecno pune

Ugolina
    16. Ožujak 2017. 06:42

Dobro jutro iz merkura-orl 😥 sva se poveselila kako sam treca na redu,a na vratima pise da ne primaju prema redu dolaska nego hitnosti 🔫🔫🔫🔫🔫🔫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.