Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    09. Ožujak 2017. 12:08

Sunshine, imam i ja takvu,mi imamo po tri cetri konkretna obroka dnevno..dobro,zbog bolesti ovih dana mi je manje jela,ali cicu mi vise ne dozivljava bas kao hranu..vise si voli nekad tak malo prije spavanja,i bed mi je jer bi htjela da vise cica,ali eto,ona nikada bas nije bila cicoovisnica pa ne trazi bas...moram joj ja nudit! 
    Tpol,nisam u toku,kud vi to putujete? Tu u nas kraj? S tom malom vristacom? 😂😂😂 pisam od smijeha!!
    Sanjarka,di su slike iz zare?
    Mare,cim menga popusti ona odma okrene pol kuce i cisti 😂 meni taman zavrsila..
    Antonia,kako ti je muz?? Kiki takav bucko,a nece rucat 😂😂😂
    Crazy,i kod vas zacaran krug bolestina, proklete bile!!! Danas idem dr.da mi jos nes da,jer ja i dalje kasljem..muz tak tak,djeluje bolje, s moja ljepotica sad dobila ventolin u 11 i trenutno mirno dise i ne skripi,lijepo spava od pol 11 i jos uvijek..ovaj put se hvala bogu nije otelo kontroli..danas idemo malo kod mojih,bas se veselim,vec tjednima nismo bili,da mi i mala malo promijeni,mogu u dvoriste i tako dok sam ja kod dr. U pet moramo opet inhalirat ventolin tako da smo do tad nazad doma.. 

Ugolina
    09. Ožujak 2017. 12:17

Eee da, pa zamislite bezobrazluk!!! Imam ocito neku munjenu patronaznu,ajme sto je dosadna!!! Ajde recite vi meni po kaj ja idem s djetetom svakih dva mjeseca pedijatrici na sistematski ak me jebena patronazna dolazi jebat!!! Znaci najavila se ona meni jos tamo prije mjesec dana i ajde dogovorimo datum kad bu dosla..mala dobila bronhitis i ja nju nazovem da joj to kazem da je dijete bolesno,a ona nek radi kaj oce,ipak ide bebama na njezinu dusu,briga me i veli da se cujemo onda oko 1.3.,do tad bu sigurno ozdravila..ja nju naravno nisam nazvala jer smo svi bolesni bili i mala i mi.. I pazite ovo!!!!!!!! 😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈 maloprije ona mene nazove na kucni prvo probudi mi malu koja tek zaspala ova urla...i onda me kravetina pita!!!!! DA JEL MOZE DOC SAD IL DA DODE ZA POLA SATA??!!??-??#,-,-,???,, isusa ti biga dragoga, koji bezobrazluk!!! Pa vlastita mama mi se najavi kad da dode,a ne ovo!!! Prestrasno'!!!!!!! Naravno da sam je sprasila jer je mala jos bolesna! Kao dobro,bumo se culi za drugi tjedan... Ma mater ti jebem dosadnu...kuzim da ti dodu kad se beba tek rodi,ali brate ima devet mjeseci,pa koji vrag

Abies
    09. Ožujak 2017. 14:58

Bokić!
    Sanjarka dobro pamtiš. Metoda van. Ne bi trebalo biti. Niti ima ijedan dodatni simptom. 
    Ugolina ima pretplatu na patronažnu. Moja ni blizu, tj ide blizu jednu babu obići. 
    Brojčana imaš u dm biosept mislim. To smiješ za nos. Ulje citrusa. Ja sam to u apoteci kupila poslije vidjela u dm. I propolis.
    Miška nam se ne može ulogirati. 
    Ah taj fejs viber pa se zaboravljaju nadimci.... 😀

Ellie00
    09. Ožujak 2017. 15:28

Dan. 
    Mi bile u dugoj setnji i na igralistu. Bilo prazno pa smo se i njihale skupa. Smijala se. 
    Ujutro bila na HZZO. E bolje ne imat posla s njima. Drzavni sluzbenici na najjace. Jedno na netu pise, jedno kazu u Jukicevoj, jedno ovi tu.. Uzas. Uz nerviranje predala sam sve. Trebali bi za pocetak dobiti 6 mj. To bi bilo super.
    Ena se dize na noge al samo povremeno. Ne poticem ju bas jer nebi smjela. Al zato stalno merkata glumi. 
    Za vikend nam dolazi auto sjedalica jeeej i idemo do Vz-a. Nismo jako dugo bili.. 

Tpol nadam se da cete danas uspjet doci do HR 
    Brojcana,ne zavidim uopce. Trudna, bolesna i s malom bebom. Drz se 
    Ugolina vrijeme je da ozdravite. Bas vas je sve snaslo. Mala hrabra Josipa se podnosi 
    A sto se patronazne tice lijepo ti to sprasi. Sto te ima vise gnjavit. Ja sam svoju po brzom postupku. Jos bi ona za pol sata dosla. Ma daj. Nema vas doma par puta i nece vise zvati. 
    Ejic super datum za vjencanje. I taman ce ten biti super 
    Marcelu sretan veliki minic 

Ellie00
    09. Ožujak 2017. 18:24

Brojcana da. Na ljuljacki je bila meni u krliu. Svidja joj se. Ako ostanemo moramo u dvoriste nesto stavit

Sanjarka88
    09. Ožujak 2017. 21:02

Vecer cure  😘
    Nikako ja do foruma na miru danas. Bili i ujutro i popodne van kuce dok sam u kuci sjedim po podu sa sinom 😩 priljepak moj.
    Sinoc je dobro spavao. Jedno budenje za papanje u 2h ostatak mirno prespavao. Zato me mudrica budila
     Ugl nisam se naspavala 🔫😁 valjda cu nocas
    Mi danas papali tjesteninu na pome i Gigi isto 🖒 al sve jede a ne jede i tako vec danima. Veceras mi zaspao u 20h bez boce zbog glupog rasporeda i prije se probudio ja računam ok ogladnio je i dam mu bocu a on pojeo nesto bezveze 🔫🔫🔫.  

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Ožujak 2017. 21:18

Ejic bravo za shoping ! 🖒 i u vas problemima s vrtićima  😑😑😑 nadam se da ce upast bez problema 🤗 lijep datum imate 😍
    Sunshine nadam se da ce vam se večeras ipak ponovit onakva noc 😉 jel je copila prehlada? Hvala na receptu obvezno mu to napravim. Bili moglo pirovo brasno mozda? 🤔 ostalo si sve kao i u receptu? I ulje? Ovo rizino onda oni mogu koristit bez problema? Ide i ono na shoping listu 😂
    Tpol kako prosao put? A cupavica mala 😃😃 i nama marelica naj pomogne. I od lina kasica jabuka/sljiva 🖒
    Crazy joj u koji ste vi zacarani krug upali s tim bolestinama 🔫🔫🔫 ma ide proljeće bit ce bolje 🤗🤗🤗
    Znaci drugi obrok? 🖒
    E ja uz listu minica imam i listu kad se tko zaljubio 😂😂😂😂
    Babycoming prsluk je 😍😍😍😍 sad bi ga i ja! 😃😃😃 samo ti kukaj sve razumimo 😩😩 inace jel bila zornica jutros? 😂😂
    Ugolina ti imas dobru patronoznu moja samo zvoni na vrata 😂😂😂 nije bila od njegovog 4mj 🤔
    Sta ti kaze dr? Kako je zlica? 🤗
    Brojcana nadam se da si vec sutra ko nova! 😥😥😥
    Ellie zasto mislis da Ena ne smije sad na noge kad je svladala puzanje i posjedanje? 🤔 to je sad sljedeci korak 

mare1989
    09. Ožujak 2017. 21:18

Vecer cure
    Marcelu sretan minic😍😘👄 pusu sirena mu salje 😁
    Ja sam cijeli dan provela cisteci po kuci,sve prozore oprala i kruh ispekla😊
    uspjela sam se okupati ali naravno cim sam usla u tus sin mora piskit,cura kakati. Na kraju sam pustila vrata otkljucana i kupala se,kad sam zavrsila istjerala sam ih da mogu makar u miru tampon staviti😠 sad svi spavaju a ja gledam 3,,2,1 kuhaj,mm u svojoj sobi gleda seriju

Sanjarka88
    09. Ožujak 2017. 21:19

Marcel frajeru sretan 7! 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

Sanjarka88
    09. Ožujak 2017. 21:21

Ajme Mare ni otusirat se na miru 🔫😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.