Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Ožujak 2017. 08:03

Crazy,imas neki dobar plan za ovih 15 kg? I ja bi trebala toliko bar za pocetak sto kazes i da se bolje osjecam.Pokusala vec nesto jesam al slabo ide.Iz iskustva znam da ce jako tesko ako i ikako ici sve dok bar ne dobijem prvu m

Sanjarka88
    10. Ožujak 2017. 08:25

2410

sanjarka kako si mu dala tjesteninu i pome ?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    10. Ožujak 2017. 08:28

Ilani  riblju juhu? 😊 s rizom mljac 
    Sljedecu subotu je proslava mature pratim tko ide, mora ic bar netko s kim sam bila ok inace mi se i neide. Mislila sam ovu kombinaciju crna majica i zlatna suknja.
    A to da mi sve stoji i nije bas... tribaju mi push up traperice i grudnjak 🔫
    Crazy 15???? Ma di su ti? 
    Brojcana druga suknja je neka bordo nijansa slikat cu kad je uzmem ic ce lijepo uz ovu rozu a i smeđu majicu ☺

10. Ožujak 2017. 08:59

Sanjarka, riblja juha 👍.
     E kad smo već kod riba. Imam u zamrzivacu hrpu malih sitnih ribica iz našeg jadranskog mora, mislim da su salpe i još neke. Ne znam što bi s tim. Jel se to može skuhati pa samljeti u neku paštetu?? Ima tko neki dobar recept? 

CrazyPuppet
    10. Ožujak 2017. 09:34

Sanjarka, di su mi...trbuh, guzica, noge...svuda...jedino na tjemenu nema 😂
    Ilani imam plan ovaj put... BBG (Bikini body guide) trening visokog intenziteta od pola sata dnevno, plus laganija vježba, i naravno izbacit gluposti iz kuhinje, kruh, tjestenina i slatko. I mislila sam nabavit garciniu cambogiu da malo lakše ide 😉 već se dugo pakiram krenut u akciju pa nikako, totalno me izmunjesala ova gradnja i bolesti s klincima, pa muž mijenjao posao... Sve mi to popilo živce pa jednostavno nisam imala mentalne i psihičke snage za ovakve pothvate...
    A kako ti imaš energije sa svojim klincima? 😂 

Sunshine1
    10. Ožujak 2017. 09:46

Sanjarka suknjica mi je divnaaa😍😍 obozavam suknjice,imam ih jedno 15 komada samo za posao,ostalo ljetno ne racunam🤗 nisam skuzila zo zara web shop ili?
    Rizino mlijeko,valjda mogu😂😂 nemam pojma,sastojci su ti riza,voda,nesto soli...jednostavno.skrob
    Crazy tako mi smijesno i cudno kad vi sa vecom djecicom pitate za neke stvari tipa dohrane. Rusite mi ideale. Nema pitanja sa vase strane. 😂😂
    Ja se za vikend mozda odvazim na kuhanje temeljca. U svakom slucaju svima nam treba fina krepka juha.
    Odo nesto napravit pa mozda do brata.
    E i pokupit na tisak balerinkice. Stigle iz one grupe,jedva cekam vidit

url=https://lilypie.com]

Littleladybug
    10. Ožujak 2017. 09:54

dan zene moje..malac upravo zaspao pa se mama malo kravi..noc klasika, bit ce bolje
    Ilani kod mene je danas za rucak oslic kao na bijelo, kupim onaj ledov, krumpire na ploske i sve gotovo za cca 45min..volim to puno jer je na zlicu 
    te ribice bi mogla na pastetu ali nemam neki recept, ja to odokativno..skuham ribu, ocistim od kostiju..dodam majonezu, senf, kapare ili kis.krastavce,  malo maslinovog ulja, nekad i skuhana jaja, muz voli masline unutra ja bas i ne..pastete su super jer mozes ubacit svasta unutra 
    Sanjarka macka ipo, super ti sve stoji..linija zavidim 😁 sta postoje push up traperice? znam da imaju tajice al za traperice jos nisam cula 😅 a grudnjak bar mozes nac dobar,  ja imam jedan onaj balkonet dir i sise su mi woow u njemu 😂😂
    lista druzenja na frizideru 😂😂😂 kod mene je sigurno siromasno, ja se ne hvalim puno 😂 
    Ellie nadam se da ce ti odobrit produljenje, a sto se tice nasih drzavnih sluzbi to je takav nered da je to uzas nad uzasima..
    Crazy kod nas bi dorucak bio oko 9, sisa u 12 i oko 15 rucak..sad se i to poremetilo pa nam dorucak oko 11 a rucak oko 15 bez dojenja izmedu..
    sretno s vjezbanjem i skidanjem kila 💪ja bi volila skinit bar jos 4-5 ili se makar malo ucvrsnit..imam osjecaj da su mi guzovi tako mlitavi,vidim kako se talasaju na sjeni kad smo u setnji vani 😅

Ugolina
    10. Ožujak 2017. 11:02

CrazyPuppet

Jutrooo
    Ejić diži glavu, ja imam takav dan barem jednom tjedno 😂😂😂 i da, sretno s jaslicama 😘
    TPol neka ste stigli hehehe. Mala je karakter, nema što 😘
    Sanjarka baš si prezgodna. I ulov je lijep, crna i roza majica 😍😍😍 predivno ti stoji!
    Ja ću u šoping u decathlon po opremu za BBG, ima da se stešem više, ne mogu se vidit u ogledalu grrrrr
    Ugolina baš su mi falili tvoji žestoki postovi 😂 ono kad sav nakupljeni bijes usmjeriš na jadnu patronažnu 😂😂😂
    Danas ću drugi obrok… Može voće u 10, a povrće-meso tamo oko 2-3-4?

Hahahaha!!!!
    Tako ti ja svojoj...za dorucak izmedu 9 i 10 voce ili voce+keks ili voce+gris!!! Rucak izmedu 2 i 4,sad ovisi kad, ili samo povrce ili povrce+gris ili povrce +meso, kak koji dan... Al mi imamo jos obroka kasnije

Sanjarka88
    10. Ožujak 2017. 11:08

Talasaju u sjeni 😁😁😁 Babycoming ti ne moras smrasavit dobro ti je ovako. A i zar nisi u minusu ? 
    Kako oslic spremis ?u pećnici ? 
    Push up traperice naravno da imaju  😂😂 kakvi je to grudnjak?
    Crazy sretno s planom 🖒🤗
    Sunshine  je je zara web. 79kn suknja 😎 upravo stigla s ova koju hocu narucila nju i jos ovu crvenu majicu kao sto je smedja 😎 69kn je 🖒 cekamo slikicu balerinkica 😍

Ugolina
    10. Ožujak 2017. 11:13

E da,sanjarko,da mi dajes pluseve iz zaljubljivanja,danas bi mi ga dala aaahaha 😍💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.