Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    09. Ožujak 2017. 22:41

Ugolina

Btw,sanjarka zapisujes kad se ko zaljubljuje 💕???
    Pisam od smijeha 😂😂😂😂😂😂

Aha! Imam i ti listu na fizideru 🖒😂😂😂
    Doduse tebi i Mari ne pisem nema toliko mjesta 😂😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Ožujak 2017. 22:41

Sanjarka88

Ugolina

Pisam od smijeha 😂😂😂😂😂😂

*tu listu 

Ugolina
    09. Ožujak 2017. 23:10

Sanjarka88

Ugolina

Pisam od smijeha 😂😂😂😂😂😂

Aaaaahahahahaha

ejic
    09. Ožujak 2017. 23:25

Hello tete ljetnice!
    Marcel zahvaljuje na cestitkama za minic!! 😙😙😙😙😙 Vec 7mj 😢😢😢😢😢 a kao da smo jucer dosli iz bolnice 😔😔
    Danas mi cijeli dan neki depresivni 😔 Za nista nisam imala volje. Sva sam neka umorna, iscrpljena, kuca izgleda ko da je bomba upala, djete bi se igralo, trebalo je kuhati (ali sam si napravila gris i to mi bio rucak), a ja bi se najrade sakrila u sobu i provela tjedan dana u njoj bez da netko nesto trazi od mene 😤
    Ugolina, Crazy, Brojcana, zelim sto brzi oporavak svim bolesnima 😙😙
    Ellie, ten😍😍 Vidis, na to nisam razmisljala ali u pravu si 😍😍 Dobro je sto sam jos cijelo ljeto kod kuce pa cemo se sin i ja prziti na suncu 😆
    Sanjarka, bas mi se svidaju majce!! 😍😍 A tvoja figura 😍😍😍👍👍👍👍
    Mare, jel mozes i kod mene doci oprati prozore? Imam ih samo oko 20 🙈🙈🙈😭😭😭 Morat cu i ja poceti jedan po jedan kad ce on spavati. Do 2018 ih najljepse sve operem 😁😁😁
    TPol, uzivajte kod tvojih! 😙😙
    Toliko od mrne za danas. Odoh sad spavati. Laku noc! 😙😙

mare1989
    09. Ožujak 2017. 23:31

sanjarka jbt koja si ti zgodna riba 😊

Sanjarka88
    10. Ožujak 2017. 07:24

☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍫🍩🍩🍩🍩
    Jutro tete!
    Noc dobra, iako je vec u ponoc trazio bocu al zato jos spava. Kako ste vi spavali? 
    Sta se kuha danas? Muz obecao neku ribu na gradele no danas je u Dubrovniku pa ne znam kako ce to ispast. Gigicu cu blitve i krumpira. 
    Tpol pa nije lose za prvi put uopce 😁😁 
    Ejic svi imamo takve dane 🤗🤗🤗 nadam se da te sin pustio da se naspavas i da si vec danas ona stara 😘

CrazyPuppet
    10. Ožujak 2017. 07:35

Jutrooo
    Ejić diži glavu, ja imam takav dan barem jednom tjedno 😂😂😂 i da, sretno s jaslicama 😘
    TPol neka ste stigli hehehe. Mala je karakter, nema što 😘
    Sanjarka baš si prezgodna. I ulov je lijep, crna i roza majica 😍😍😍 predivno ti stoji!
    Ja ću u šoping u decathlon po opremu za BBG, ima da se stešem više, ne mogu se vidit u ogledalu grrrrr
    Ugolina baš su mi falili tvoji žestoki postovi 😂 ono kad sav nakupljeni bijes usmjeriš na jadnu patronažnu 😂😂😂
    Danas ću drugi obrok... Može voće u 10, a povrće-meso tamo oko 2-3-4? 

Sanjarka88
    10. Ožujak 2017. 07:39

Crazy koliko imas kg za izgubit? 
    Hoce ti dobit cicu između ta 2 obroka? U nas bude voce oko 12 al zato jer pije mlijeko u 9h tek onda ide povrce/meso oko 15,16...ovisi nekad spava prije rucka a nekad posli 

CrazyPuppet
    10. Ožujak 2017. 07:56

Sanjarka, ma sram me reći uopće... Za početak 15 😔😂😂😂
    Obroci mislila sam dojit oko podne, da ima mliječni obrok između dvi dohrane

10. Ožujak 2017. 07:58

Dobro jutro mame!
    Evo i nas na kavu. Spavali ajmo rec ok,bilo je tri ili cetri budenja.Sada ja pijem kavu ,ona papa keks pa cemo u nabavu nas dvije.Jos nemam ideju sto bi za rucak,nesto bi na zlicu a bi i ribu.Vidjeti cemo...
    Sanjarka,bas si prezgodna.Lijepe stvari si kupila,zenstvene su i elegantne,sve ti odlicno stoji.Al mislim da na tvoju figuru pristaje bas sve.Nesto od toga ces za godisnjicu mature obuci?
    Crazy se baca u akciju Svaka cast zeno koliko energije imas!
    Ejic danas je novi dan!
    Tpol, pa dosta ste brzo stigli. Bit ce cupavica sada dobra kad ima puno ljudi oko nje
    Sunshine,koju ti papalicu imas!
    Ellie,nadam se da ce vama odobriti sest mjeseci ili vise,a mislim da i hoce kad imas preporuku od fizijatra.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.