Parna lokomotiva 😂😂
😂😂😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tpol slatkoj cupavici sretan polurodendan
Lucy i tvome malenom sretan minic
Ugolina otidi do pedice nek je pogleda,pa ako i nije nista strasno nek si mirna
Masho, ako si napipala neki cvoric, idi na uzv. Ja nisam ni primjetila, gin mi rekao na prvoj kontroli nakon poroda da imam neki cvoric na dojci i poslao me uzv. Tamo mi rekli da na lijevoj imam 1, a na desnoj jos 2. To su samo ciste i nista opasno, ali moram sama kontrolirati iza svake M i 1x godisnje ici na uzv. Bolje prekontrolirati jednom previse nego jednom premalo! Ja sama to nisam skuzila jer sam isto kao i ti mislila da je to samo neki kanalic od mlijeka zastopani pa se napravila kvrzica, ali mi onda gin reko da je drugacije strukture, da on pod prstima osjeti da je to tkivo a ne cvoric od mlijeka. Koliko god sam kasnije pokusala osjetiti tu razliku izmedu tog cvorica i drugih koji bi se napravili od mlijeka, nisam uspjela...
Da, prestali smo s dojenjem. Namjeravala sam dojiti do nekih 8mj ali evo, prekinuli smo malo ranije. Sad smo vec navikli na to i mogu nositi opet svoje stare grudnjake, a cice mi u njima opet na nesto lice 😁😁
Moj se nikad nije gurao u cice i navlacio mi majcu kad bi htio jesti, mozda smo se zato tako brzo i jednostavno rijesili toga. Probaj jedan obrok zamjeniti pa ces vidjeti kako cete napredovati. Daj si vremena, a i njemu 😉
Mare, sirenica postala prava dobrica s nocnim spavanjima 😍😍 Uh....drzi se danas opet sa svojom najljepsom bandom 😙😙
Ugolina, nazovi pedicu i pitaj za kapi. Mislim da bi morale i u hrv postojati neke koje odstopaju bebi nosic. Ne moze biti da u au postoje a u hrv ne... 😕 Pitanje je jedino jel ih ped hoce prepisati... jadna se tako samo muci... Saljem 😙😙😙 da sto brze prode!
Ilani, joooj i tvoja velika bubana... 😔😔 Nadam se da nece prenjeti sto na malu seku! 😙😙
Sanjarka, mozda je P bio malo nemirniji bas zbog ta 3 obroka? Mislim ipak se i crijeva moraju malo prilagoditi na probavu vise krute hrane...
Rizine mu dajem na zlicu. Zapravo mu slozim ad s 120ml vode u zdjelicu i u to umjesam jos 5 zlica rizinih, znaci ispadne vise od 120ml, ali u zdjelici ne mogu mjeriti na koliko ispadne. Danas sam u to stavija jos 2 zlicice kasice od kruske. Kruska se nije toliko osjetila pa je lijepo pojeo sve. U cetvrtak imamo sistematski + cjepljenje pa cemo vidjeti koliko kg tocno ima, jucer je bio obuceni za vrijeme vaganja 😉 Vidis, bas mi to problem, on ne popije uvijek 500ml mlijeka dnevno...
Ovaj grrrrrrr radi i moj, zato ga zovem mojim malim tigricem 😍😍😍
Baby, kazes, konacno sam se oprala ta ejic 😂😂😂😂😂😂 Bravo za vasu dobru noc! naka tako samo nastavi, a i temp is-is... Neka bude da je samo od zubica i da oni sto prije izadu! 😙😙
TPol, uuuuu, cupavica se popravlja! Sad ide vec u 21h spavati!! Bravooo!!!! 😍😍 A i noc vam je dobra 😘
Sretan polurodendan joj zelimo!!! ❤❤❤🎉🎊🎀🎁 Jel ce biti torte?
Sretan polurodendan i Lucynom decku!! 💙🎉🎊🎁
Sretan minic i Niki! ❤🎉🎊🎁
Djete mi spava, idem peglati. Kasnije tipkam na ostatak komentara 😙
Ugolina..i evi se tako cudno culo dok dise pa je jspalo da se slajm spustio na pluca i dobila antibiotik. Ja bi svakako otisla da ju poslusaju nego da se nedajboze zakomplicira sto. Inace nemas vise sto, jedino taj luk uz uzglavlje, ja sam i to stavljala, ne moze stetiti
Mi vriskamo vec dva dana, usi me bole 😂😂
Vjezba operno pjevanje
Sretni minici svima ❤
Deeka..ja dam Evi dala i sirup nocu kad bi se probudila i jako plakala. Ma sta cu je muciti, nije svaki dan tako jako bolilo..drzim fige da izadju sto prije.
Nama su i jedinica i dvojka gore vani, sad je mir pa cekamo drugi set
Sanjarka…Gigiju dopizdilo da ga stalno tu prozivas lincinom 😂😂 Bravo, malisa! 💪💪
Cure mojoj maloj se tak cudno cuje iz prsa dok dise,ne znam opisat
Jeste bili u dr?
Sanjarka, mozda je P bio malo nemirniji bas zbog ta 3 obroka? Mislim ipak se i crijeva moraju malo prilagoditi na probavu vise krute hrane…
Rizine mu dajem na zlicu. Zapravo mu slozim ad s 120ml vode u zdjelicu i u to umjesam jos 5 zlica rizinih, znaci ispadne vise od 120ml, ali u zdjelici ne mogu mjeriti na koliko ispadne. Danas sam u to stavija jos 2 zlicice kasice od kruske. Kruska se nije toliko osjetila pa je lijepo pojeo sve. U cetvrtak imamo sistematski + cjepljenje pa cemo vidjeti koliko kg tocno ima, jucer je bio obuceni za vrijeme vaganja 😉 Vidis, bas mi to problem, on ne popije uvijek 500ml mlijeka dnevno…
Ovaj grrrrrrr radi i moj, zato ga zovem mojim malim tigricem 😍😍😍
Napredovat ce on i bez 500ml mlijeka samo eto to su neke preporuke. Al mozda je to samo faza s hranjenjem. Pokusaj mu nekako dovest u raspored hranjenje dnevno da se otprilike zna kad i sta i nocno tipa ako je jeo cijelu bocu u 23h onda do 3h mu uopce ne triba nudit makar se budio iako opet to je individualno od bebe do bebe. P pije 200ml oko 1h i u 9h ujutro nikad ne popije sve sta mu napravim. Kad se i budi nakon te boce u 1h ne nudim mu mlijeko.
Sortiraj odgovore
Najstariji