Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    20. Veljača 2017. 15:00

2410

ova moja nezna sta ce od ludosti pa pokusava na silu plakat😩,sjedila mi u krilu,izvijala se-oce na pod-spustim je pa trazi da je dignem i tako to traje i traje..i zaspala opet-znaci drugi spavanac,a podocnjake razvalila do koljena…
    sretni minici bebolinama🎁🎁💙💙
    cupavici slatkoj velikih 6 mj💕💕💞💞
    babya neznam ni sama,jedna noc ok pa 3-4 uzas pa opet jedna ok…i tako u krug…kod vas odlicna noc-bilo bi super da se nastavi tako
    sanjarkapa i gigi fino prica-moja nebi tata rekla ni za zivu glavu😂
    ilanitvoja je bas velika pricalica
    abies😂😂😂😂muz-parna lokomotiva
    deekae jbmu-izdrzi

Neli na silu place joj koja je to mala zafrkantica...

Prica on dosta a i poceo je rano sa 5mj no nema to veze sa smislenim. Kad kaze mama ne zove mene ni tatu isto tako...samo brblja i slaze glasove bezveze 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    20. Veljača 2017. 15:01

Jambica

Sanjarka…Gigiju dopizdilo da ga stalno tu prozivas lincinom 😂😂 Bravo, malisa! 💪💪

😂😂😂😂😂😂😂 

I dvojke su van? Cestitkeeee 😍

Jambica
    20. Veljača 2017. 17:16

Sanjarka, dvojka pa jedinica na desno, na lijevo nema jos nista 😂

TPol
    20. Veljača 2017. 17:57

Hvala na čestitkama za naših velikih pola godine E pa ne mogu vjerovat da je već tolko prošlo ! Nekako se nadam da je ovo za nas prekretnica na bolje ali vidit cemo . Sa spavanjem se popravljamo za sad , u autu se
    Malo buni , kod kupanja nema problema jos naviknut na kolica i super . Danas smo išli s njima i super je bila na kraju zaspala ali sam je probudila dok sam je unesla
    Ugolina sta doktorica kaže ?
    Ilani pa Nikolina prava pričalica 👍🏻
    Ejic super da je Marcel prihvatio dobro AD ! 
    Sanjarka ti imaš uvijek neke fine ručkove 

Ellie00
    20. Veljača 2017. 20:14

Vecer.
    Neki cudan dan iza nas. Malo spavanja, puno kmecanja. Mislim da ju zub boli jer pocne odjenom plakat. Moguce da joj vec gornji izlazi? 
    Mm na kavi. Super mi da nikad nije umoran kad on dogovori kavu s svojima. Kad ja nesto dogovorim u dvoje onda sam nerazumna jer ne razmisljam kako on cijeli dan radi i da jos nije zdrav i da mu nije do kava navecer. hm, Jos mi najavio da ako ce se Ena tako budit da ide na kat u sobu. Jendom se nocas probudila. Malo me iskreno razocarao. Al nek ide ak mu je tako tesko... 
    Sveki danas bila. nervira. Rekla mi je valjda 3 puta da trebam frizeru (wtf) i Enu stalno navlaci. uzme ju pa joj teska pa ju spusti pa ona place i tako u krug. Najnovija ideja- zeli iznajmit svoj stan studentima na 2 mj kad je u Njemackoj. Prvo koji ce student uzeti stan na 2mj, dugo vec vidim da se hoce nama uvalit. Aaaa nece ici. Kolika je to pohlepa za novcima da ides svoj krevet iznajmlivat a imas 10 000 kn mj prihoda... ma 

Idem u kadu. uzet neku onu kuglu za pjenusavo kupanje koju sam dobila a nikad ne koristim. Nadam se da se bas sad nece Ena buditi 

Lei sretan minic. Ostatku razreda da ozdrave i da ne zezaju mame. Tate mogu 

bellaru
    20. Veljača 2017. 22:05

Vecer curke! Evo da vas pozdravim malo. Falite mi sve! I hvala sta mislite na mene tj seku😙😙😙😙😙😙

Nadam se da ste sve dobro i da sva djeca vec hodaju ko smjehuljica i petra😊 karlo dubi na glavi 

Sunshine1
    20. Veljača 2017. 22:27

Da ja skupa sa Bellaru pozdravim. Malo mi gorum postao zamor pa odmaram od njega. Javim se,samo cu se prikljucit jer nisam citala. Izlaze joj gore dvojke cini se.😱😱🔫🔫

Ellie tm ti je smijeh!!😂😂😂😂 vidi se da niste svjesni kolko je Ena zlatna beba!😘😘😘

url=https://lilypie.com]

deeka
    20. Veljača 2017. 22:31

Mi tek sad ideno spavat jer smo imali kasni vecernji spavanac. Bude li.joc ko prosla, propucat cu se!

Bellaru 😍😍😍😍😍😍 faliiiiis 

Sanjarka88
    20. Veljača 2017. 22:49

Sunshine1

Da ja skupa sa Bellaru pozdravim. Malo mi gorum postao zamor pa odmaram od njega. Javim se,samo cu se prikljucit jer nisam citala. Izlaze joj gore dvojke cini se.😱😱🔫🔫

Ellietm ti je smijeh!!😂😂😂😂 vidi se da niste svjesni kolko je Ena zlatna beba!😘😘😘

Dam ti ja zamor i forum u istoj rečenici 🔫😂

Sanjarka88
    20. Veljača 2017. 23:08

Jambica

Sanjarka, dvojka pa jedinica na desno, na lijevo nema jos nista 😂

Vidi se na koju stranu naginje mala 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.