Sunshine?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mi cemo danas rucat juhu, lešo meso i pire. Gigi ce blitve i teletine. Dorucak jabuka-sljiva.
Eh da. U sub šećemo klinci ja i dida kvartom. Veli mi dida da sina upišem u svoju školu.... Meni prošlo i kroz glavu da su moji +70, a na seku se ne mogu baš osloniti.
Hm.. znam da će bolje obrazovanje imati. Ali i žrtvu putovanja. Naravno mm je parna lokomotiva postao na prijedlog
Hvala curke,s obzirom da ta glupa temp traje ima tri dana i kaj je pocela kasljat,otici cu danas s njom pedici
Cupavici nasoj najsladoj sretan veliki polurodjo! ❤🎂🎂🎂
Lucy i tvoj veliki decko ima 6mj danas, sretan i njemu 🎂😘😘
Summerbaby Niki sretnih velikih 7mj 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
Pridružujem se čestitkama!
Sretni minici bebacima! 🎈🎈
Sretan polurodendan Lei! 🎂🌸🌷🎈
Sanjarka ma Gigi je pravi! Bravo za puzanje! Vidiš da nije lijen, samo trebalo mu da skuzi kako to ide 😀 Kod nas nikakvih pomaka što se tiče kretanja. Dok govor da. Uzima slikovnicu i kaže tita(valjda to znači čita). Tako svaki put.
Abies, imate još vremena do škole da razmislite. Mislim da bi kod mene prevagnula bolja škola ali nisam tu mjerodavna kad sam odmah blizu nje.
Baby, nadam se da je samo zubic u pitanju. Uživajte u šetnji uz more! I ja bih!
TPol, super noć ste imali!
Mi već na prvom spavancu. Idem kuhati. Poham snicle, pečem krumpire. Salata - kiseli kupus. Bebi krumpir, mrkva brokula.
I da, počeli konačno jesti voće ali ne u kasicama, nego dam joj krišku nečega u ruku pa pojede.
Jutro!
Sretan polurockas cupavici nasoj!
Mi placemo I vristimo pola noci I jutra, zubi....toliko je sinoc vrisnila jako da smo I ja i mm skocili iz kreveta. Jedino gel pomogne koliko toliko da se malo umiri. Uff.
Maloprije zaspala oko 9 I ja s njom u krevetu, ja se probudila prije 20min, evo ona sad. Mis moj mali!
I da, počeli konačno jesti voće ali ne u kasicama, nego dam joj krišku nečega u ruku pa pojede.
👍👍👍👍
Boze ona stvarno priča 😍. Moja L je prvu smislenu riječ rekla sa 13mj tek.
Nikolina se usmjerila na intelektualni razvoj ☺
Deeka 😔😔😔 jadnica bas je pati taj zubic 😔 nek cim prije izađe 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji