Dobro jutro!
Nama noc bila ok. 20:30, cmoljenje oko 22 i mislim da oko 23, papapnje 00:30 (samo pola boce), pa 200 okretanja i treskanja rukama i nogama o kindic, sljedece papanje oko 3 (ostatak boce), jos okretanja i spavao do skoro 7. Sad se vec 1h oboje kravimo na krevetu 😆
Sanjarka, shop za odrasle 😂😂😂😂😂😂
Sanjarka, hvala na dobrodoslici
8.6.2016. Ma precesto. Nama je dobra noc kad ima 4-5 budenja i kad nemoram ustajat i glumit ludu usred noci. A npr danas se probudio mozda 10 puta, i bio budan od 4 do 6 i onda opet malo zakrmio na pol h pa opet budan i evo sad opwt spava jer je valjda premoren. A mamu ko sisa inace je super beba. Ali to spavanje me vec polako ubija...
Dobro jutro mame!
Evo i nas na kavu. I čokoladu naravno. 😁
Noćas 505 budenja. Ne znam sto sad. Baš je bilo dobro sa onih 2.
Sanjarka, što će mudrica biti za maškare? Hoće li se i Petar maskirati? 😁🐇
Ejic, samo ti idi u šetnju s djetetom, neće kuća i čišćenje pobjeći.
Bellaru, što je bilo sa sekom?
Abies, kako je bilo u Samoboru? Ste išli prošetati ili su maškare bili? Inače obožavam taj gradić.
Deeka, nadam se da će zubic brzo van. Jadni bebači s tim zubekima.
Ellie, što reći. Muški mentalni sklop je drugačiji i to se ne može promijeniti. Tm još super, ima razumijevanja za tebe.
Ftenki, dobrodošla! Koliko star tvoj mališa?
Jutro.
Evo lijepo spavali uz jedno kratko budjenje uz plac. Zubici definitivno.
Mm se iskupio. Ena ustala u 6 I I sam ustao I otisao s njom do dnevne. Ja spavala do 8 😁
Illani jesi dala jogurt nikolini?
Mi cemo danas s grckim probat.
Bellaru 😘😘😘😘😘
Frenki dobrodosla
Ellie,mi papamo jogurt svako jutro uz neki crni kruh. Volimo. Grčki, tekući, čvrsti - sve.
Illalni mi papamo sir al nisam joj jos jogurt. Malo kasnimo zbog nejedenja s svime pa ju nisam htjela bombardirat s svime
Jutro
Bili u smb. Malo me nostalgija jer sam i tamo radila. Kasno išli pa na kolač. Usput krafne. Prije toga grrr. I u autu grrrr drugi dio.
Grr1 kupimo krafne za doma. Mm veli ajd napravi fritule. Ok imam prokletih 15kn za te krafne. Zato smo otišli u smb. U autu grr2 za godišnji. I radovi oko i u kući. I još toga. Faci nije drago kad je žena u pravu 😀
Nova dobrodišla!
Sin? Ime? Odakle si? Kakav porod si imala?
Sori nisi iznimka. Tu smo znatiželjne pa sve ispitamo
Kako naša trudnica?
Ilani zubi? Moja nekako bolje spava uz mene. Opet noćas završila tako drugi dio noći. Nije mi to fora 😒 a malac mi na glavi spava... Njemu fora poprečno na jastucima. Zaspi normalo i u snu se tako prebaci.
Jutro
Zuba jos nema,ali.noc bila,super malo za promjenu.
Zaspala kasnije nego inace zbog kasnog treceg spavanja.
Dakke 22:45 - 4:15 - 8:30
😁😁😁😁😁😁😁
Abies, ja prebacim N sebi u krevet tek ujutro kada se mm ustane,bojim se prije jer on spava kao da je u nesvjesti. Ali i bolje da je tako jer kada spava sa mnom, ne skida se sa cice. Ne znam kako bi to funkcioniralo da je veći dio noći sa mnom.
Ellie, pa da stignete sve probati. Nikolina jede gotovo sve ali u vrlo malim količinama. Čak kada je baš gladna. Ne forsiram. Glavno da sve proba. Mlijeko joj je i dalje glavna hrana.
Ellie, Ilani, Abies, hvala ;)
Abies, ma jasno mi je i ja sam znatizeljna sama po sebi
Fran se malac zove, ahh porod... indukcija, drip i zavrsila na hitnom carskom ukratko. Dok sam bila na dripu sam molila za cr. Al mislim da nam je svima tak bilo, muko moja predji na drugoga inace sam iz okolice varazdina.
Eto bila sam bez ideja kaj malom dat za dorucak pa evo sad mu idem dati jogurt i kruh :D opce zaboravila na to... jeo mozda dva put. Lakse mi dat neku kasicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji