Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    20. Veljača 2017. 23:09

bellaru

Vecer curke! Evo da vas pozdravim malo. Falite mi sve! I hvala sta mislite na mene tj seku😙😙😙😙😙😙

Nadam se da ste sve dobro i da sva djeca vec hodaju ko smjehuljica i petra😊 karlo dubi na glavi

🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    20. Veljača 2017. 23:10

deeka

Mi tek sad ideno spavat jer smo imali kasni vecernji spavanac. Bude li.joc ko prosla, propucat cu se!

Bellaru 😍😍😍😍😍😍 faliiiiis

Fige za dobru noc! 😘😘😘😘

Sanjarka88
    20. Veljača 2017. 23:14

Ellie tiha misa? Ljutila bi se i ja jbg... preporucam duzu tihu misu 😉
    Nadam se da ce Ena sutra bit bolje volje 😘

Tpol cupavica bila zafrkantica prvih 6mj, sad će bit beba za pozelit 😍😍😍

Da pohvalim svoje dijete. Danas bio ko bubica. Bez cmizdrenja , grintanja, nervoze...sam se  igra ma divota jedna. Ljubi ga mama 😘

Ln ekipa! 

Abies
    20. Veljača 2017. 23:34

Bellaru 😘
    P sve više pokušava stajati samostalno. 
    Bili u samoboru. Put nazad u urlicima 😩 Sin je bio tako dobra beba...
    Bio mi jutros bratić. Baš samsretna da je navratio. 💙

Abies
    20. Veljača 2017. 23:39

Ilani Nikolina tita knjigu 😍
    Jambica političarku ima 😂
    Tpol sve više hvali svoja kolica. Još će se i kotači otkočit i skretat 😝
    E sad mogu u zemlju snova 😘

ejic
    20. Veljača 2017. 23:43

Sanjarka, bravo za Gigijevo puzanje 😍😍
    Kupila sam danas opet ad 1 pa cu vidjeti jel to bio problem. A mozda je jednostavno htio malo slabije mlijeko jer je bio vise zedan ako mu je bilo vruce? 🙈 Jer vodu bi pio u bilo koje doba kad bi mu davala... Probat cu sad to malo sredit oko hranjenja 😉
    Deeka, jadna Aurora... Neka izade taj zubic sto prije! 😘
    Jambica, cestitam na zubicu!! 😘
    TPol, kako ste uspjeli na kraju cupavici objasniti da je necete prodati kad nekud idete autom pa da ne mora plakati? 😀😀 Super sto se popravlja!
    Ellie, a to su ti muski. Moj meni isto danas digo tlak u roku sekunde... Doso kuci i lego na kauc spavati da malo odmori. Ok neka, ja sam se bas borila u to vrijeme s uspavljivanjem djeteta. Mali zaspao, ja ugrijala jelo i mali se probudio bas kad sam morala sjesti za stol. Isla po njega, spustim ga na puzzle, plac ko da sam mu neznam sta napravila. Pokusavam ga zabaviti da se sam igra za to vrijeme sto mi jedemo ali ovaj protestira. Mm za to vrijeme sto sam se ja bavila s malim jede. Onda smo se zamjenili, i nakon par min on meni kaze da on mora ici uciti, reko pocekaj da se najedem do kraja i pocne on puhati.... Joooooj, u sekundi mi tlak narasao. Nisi morao uciti kad si legao a sad ne mozes pocekati da se ja do kraja najedem. Veceru smo imali oko 18, a od 10 (dorucka) nisam nista jela... Ipak ga je onda uzeo i nosao tako dugo dok nisam bila gotova. To ga spasilo od tihe mise 😈😈
    Bellaru, drzite se i samo pozitiva!! 😙😙😙😙 tebi i Karlu!
    Deeka, zelim vam prospavanu noc! 😙😙

ejic
    20. Veljača 2017. 23:47

Kad bi ja jednom napisala post a da kod slanja ne dobijem crvenim objavljeno: predugacki komentar 😂😂😂 Evo drugog djela:
    A sad par rijeci o nama 😊 Moje djete je usavrsilo kotrljanje s trbuha na leda i sad to staaaaaaalno radi za vrijeme uspavljivanja 😥😤 U minuti se okrene 3-4x... 😤 Morat cemo naci novi nacin uspavljivanja... Jel ne postoje takvi madraci sa onim remencicima kao u kolicima/viperu/hranilici, da ga zavezem i da bude miran dok ne zaspi 😂😂😂😂😈😈😈
    Danas opet bio predivan dan. Bili malo vani na suncu, malo u trgovini... Za vrijeme njegovog popodnevnog spavanca uspjela opeglati vise od pola vesa i sloziti osuseno sto ne peglam i to je to sto sam stigla... 😤 Kuca mi doslovno izgleda ko da je nomba upala... Sad bi mi trebao netko tko bi ga mogao 3 dana pricuvati da ja sedim kucu 😤 Ne sjecam se ni kad sam zadnje usisavala... I kazem ja mm da je njegovo djete krivo sto nista ne stignem a on meni neka ne krivim ja njegovo djete za to sto sam postala lijena 😂😂😂 Sta da kazem, covjek je u pravu. Rade sakupljam D vitamina na suncu nego da ribam kucu 😁😁😈😈
    Toliko od mene. Zelim vam svima laku i prospavanu noc! 😙😙😴😴

Sanjarka88
    21. Veljača 2017. 07:19

☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵 i malo 🍫🍫🍫 za sladokusce kao sto sam i sama 😉

Noc ok. Spava jos mene probudilo mm spremanje za posao i nebi Bog vise 😬 a zaspala skoro ponoc.

Nek se probudi, pojede pa cemo do vrtica pruzet papire za prijavu i do cc1 vidit mudrici sta ima za maškare. 

Imenjakinja stoji samostalno 😍😍😍😍 to dijete s 9mj hoda! 😎

Cuj Ejic krivi dijete a u biti samo si pala pod nas utjecaj kravljenja 😂😂😂
    A muz! 🔫🔫🔫 stvarno su puni bisera 😬
    Vezanje na madracu 😂😂😂 mozda i ima kupit stagod u shopu za odrasle 😂😂😂😂

21. Veljača 2017. 07:26

Bok mame. Evo nova sam na forumu. Friska od jutros 
    Citam vas tu i tam i eto odlucila sam konacno danas se javiti. Zanima me kak vase bebe spavaju po noci, dal to samo moj vrsi teror nad menom ili ima jos takvih. Bilo bi mi puno lakse da me malo utjesite i velite da su i vasi takvi haha
    Sve oko mene mame s super bebama koje prospavaju noc, samo moj mene ocito zeza cijele noci. 

Sanjarka88
    21. Veljača 2017. 08:01

Frenki86

Bok mame. Evo nova sam na forumu. Friska od jutros
    Citam vas tu i tam i eto odlucila sam konacno danas se javiti. Zanima me kak vase bebe spavaju po noci, dal to samo moj vrsi teror nad menom ili ima jos takvih. Bilo bi mi puno lakse da me malo utjesite i velite da su i vasi takvi haha
    Sve oko mene mame s super bebama koje prospavaju noc, samo moj mene ocito zeza cijele noci.

Welcome 😊

Kad je rodjen maleni?
    Ne znam čija to djeca spavaju cijelu noc no ovdje medu ljetnicama je taj broj malen, vise je ovih koji ne spavaju debelo 😂.
    Budi se cesto?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.