Citala jesam zapamtila nisam osim da nam je brojcana trudna.
ja i sin smo jutros uranili pa smo u 8h isli u grad obavljat papirologiju.Jadnicak hodao je 5km bas se umorio😊😍,bio je dobar pa mu je mama kupila bager,i odvela ga na sok i kolace. Bas smo uzivali setajuci po gradu,a mm je bio sa svojim curama i cuvao ih
Omg, pocelo je!!! Cestitke, Brojcana!!! ❤❤
Hvala svima na cestitkama za minic! Bila je toliko dobra da nas je cak pocastila sa spavanjem do 3 ujutro u komadu, ne pamtim kad je zadnji put. Ostatak noci svaki sat 😂
Ide nama i gornja jedinica van, dvojka viri a na mjestu jedinice se otvorila mala rupica, slucajno sam vidjela prekjucer
Ostalo po starom 😚
pozitivna
Test?😃
da,kupila 2 najjeftinija.uzela odmah ovaj koji je jos manje kostao i isla pisat i dodju mi u roku odmah 2 crtice
Aaaaaaaaa sry nisam uopce skuzila kaj si htjela tim rec'!!!!'' pa cestitam!!!! 😂😂😂😂😂😂
I kako se osjecas??? Jesi sretna??? Kaj muz kaze??? A?? A??? A???? 😂🎉🎉🎉😘😘😘
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kako se osjecas?
Joj Brojcana to je za cestitat ❤❤❤❤ iako nije bilo u planu sta ima veze
Si u šoku?? 🤗🤗🤗🤗🤗
Ja bi bila 😲😲😲😲😲😲😲
Idem cmizdravca spustit u kolica nadam se tj molim Boga da bar sat potegne. Sam ja ono rekla da on dobro hendla izlazak ovog zuba? Ono, not😑
Cijelo jutro place , cmizdri i zalipetao se za mene kao da mu život o tome ovisi 😂😂😂
Sjednem ga na pod, sjednem kraj njega da se malo igramo a on se sam okrece po meni i baca na mene.
Uh idem zdimit jednu
Sortiraj odgovore
Najstariji