Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    13. Veljača 2017. 19:45

Zlica spava 😲 neka neka 💕 danas sve taman valjda tempirali i kupanje na vrijeme bez nervoze i cicanje i evo je zzzzz... Barem jedno uspavljivanje danas a da nije stresno 💪 e izludila me ono danas, nece lec a ne moze gledat,ona bi isla nekud...
    Brojcana,nisi nas htjela slusat kad je tema bila kontracepcija 😂😂😂 ovdje ima jedna uzrecica-poslije jebanja nema kajanja.. Ja sam bas sretna zbog tebe..samo kako ces ti to sad kad krene ono umorno pospano prvo tromjesecje,a nelici se ne spava 😲 kakva ti je bila prva trudnoca? Mucnine i to?

Ellie00
    13. Veljača 2017. 20:03

Vecer zene.
    Evo ja pod dekicom pijem caj. Ena zaspala rano (imala je danas samo jedan onaj duzi spavanac). Ja sve pocistila I otusirala se.
    Mm se vraca iz Vz, otvaraju lokal tamo za 2 tj pa u Os za 3. Posla preko glave

Brojcana bravo za reakciju od mm,lijepo te smirio. Nadam se da ces imati lijepu trudnocu.
    Ostajes tu ili ides na jesenkse bebe (salim se 😁)

curicax3
    13. Veljača 2017. 21:23

Ajde vrijeme je da se i ja ohrabrim na novom forumu!
    Brojcana cestitam😘❤🍸nece ti bit lako,al bit ce super kad malo porastu djecica

Moje dijete se uspavljuje pa cu sad i ja!Prosli tjedan imali dvije noci u komadu od 21 do 6 i ja se ponadala da ce postat to normalno,a ono nista!Al cekamo da izadje ta druga donja jedinica,prva je vec dva tjedna vani!
    Nista nisam zapamtila sta ste pisale,Ejic i dalje cisti,Nikolina nam je mala pametnica❤i mora biti,ona je nas vodja💪Mare,Ugolina i Sanjarka se i dalje zaljubljuju.Aj bar netko!
    Baby,drzim fige da prijatelj brzo ozdravi😘

Ostalo isparilo iz mog malog mozga!Lijepo spavajte!

curicax3
    13. Veljača 2017. 21:46

Mijenjam ticker za srednju i ovo sve ostalo nestane!nemam volje sad😭

deeka
    13. Veljača 2017. 22:29

Brojcana cestotke!
    Curice dva tjedna cekate drugi zub?? Uff ja se nadam da ce nama kroz koji dan.
    Koliko triba da zubic malo naraste?
    U nas nespavanje po noci sinoc, moguce kombinacija zubi i skoka 😬😬😬
    Nadam se veceras boljoj noci. Zaspala u 21, a vec je cvilila jednom.

TPol
    13. Veljača 2017. 22:42

Evo jedva he zaspala , probudila se u 16 spavala svega 45min i do sada nije se primirila i to jedva uz neko plakanje i zavijanje 🙄🙄🙄
    Danas zapravo cijeli dan je spavala malo pa me čudi kako je tek sad izgubila snagu
    Dala sam joj danas batat pojela je jedno 10tak malih žličica onih dječjih , jel to ok ili kako ? 🤔 I popila vode nakon toga iz bočice 
    Rižine idu isto za ručak ili se one ne ubrajaju u obrok ? Haha eto sad sto pitanja 
    Brojčana sad sve čekamo da nam napišeš neki post 😀😀nemoj nas ostavit sad kad si trudna 

ejic
    13. Veljača 2017. 22:55

Hello! Evo me u krevetu 😊
    Djete mi danas zaspalo vec oko 19:30 😮😮 Onaj spavanac u 16h je trajao samo 1h i bilo mu je premalo. U 19h vise nije mogao drzati oci otvorene pa ga nisam duze mucila. Do sad se vec 3x probudio i po novoj modi mu moram dati malo vode i zaspi dalje. Mislim da mu je to utjeha, do sad mu je bila cica, a kako iz varalice nista ne curi, to ne valja. Nekolikoputa sam probala dati ad koje ostavi sat prije, ali nije htio. Pa onda nek djete pije kad voli, tako dugo dok je voda, dobro je 😁😁 Ipak, dnevno mu ne dajem vise od 125ml (cijeli dan i cijelu noc). Nekad ni to ne popije.

Ja se od posljednjeg javljanja uspjela posvadati s mm, odrzati kratku tihu misu, pomiriti i zaljubiti 😁😁
    Doslo mi preko sve ovo od vikenda i jos se sad navecer slicno ponasao pa sam mu sve to lijepo na glavu stresla... Uvidio je neke stvari, vidjet cemo samo za koliko dugo... 😒

Curice, ma nisam danas nista cistila, usisavanje ne smatram vise ciscenjem, vise kao dnevnu rutinu 😁😁 Osim ako mislis na "ciscenje" mobitela 😀

Brojcana, jel ti Neli sad normalno cica? Nema sama iskustva, ali kazu da se mjenja okus mlijeka ako ponovo ostanes trudna i neke bebe onda vise ne zele jesti.

13. Veljača 2017. 23:44

Vecer mame! 
    Evo napokon malo vremena za mene u miru i tišini, ako se ne probudi Nikolina opet. 
    Masha i Curica, baš vas je lijepo ovdje vidjeti 😘😘
    Sanjarka, sutra će već biti bolje, vidjet ćeš. Pusa Petricu da mu bude lakše. 
    Ejic koji ti to mob imaš sa toliko memorije? 😁  Ovo sa dojenjem se meni dogodilo dvaput, stariji sin i kćer su prestali sisati kada sam ponovo zatrudnjela. 
    TPol i ja se često pitam odakle im toliko energije da mogu tako malo spavati i tako dugo biti budni. Nadoknaditi će oni taj san u pubertetu 😊
    Brojčana, baš mi je drago da ti je muž tako pozitivno reagirao na novost, to puno znači. Sada si sigurno u šoku ali uskoro ćeš prihvatiti novonastalo stanje. Cure su ti dobro rekle, u početku će biti teško ali poslije kada klinci malo porastu, biti će super. Zapravo mala razlika u dobi među djecom ima puno prednosti.
    Eto potrošila bateriju na telefonu. Kraj posta. Laku noć ekipo! 

13. Veljača 2017. 23:51

Evo htjela sam premotati na početak post (podugačak je)  da dodam Mashi i Curici  Crazy  i neće... hm   Crazy, drago mi je da si se malo javila 😘A sada još jednom laku noć svima! 

vjeverica8
    14. Veljača 2017. 07:23

Evo mene da vam poslužim kavu ☕☕☕☕☕☕ a uz kavu slobodno se zasladite 🍪🍪🍪🍪🍪🍫🍫🍫🍫🍫🍩🍩🍩🍩🍧🍦🍦🍦🍦
    Pištolje i lude gljive si sami nabavite, ne želim tu odgovornost 😜
    Brojčana čestitam 😊 kako ti je sad nakon što si popričala s mužem i prespavala (ako si uopće spavala)?

Baš sam na viberu napisala, mi smo u kombinaciji skoka, regresije sna, zubića i sl. Po danu je još ok, ali noći su nam se pogoršale skroz. Jučer je zaspao oko 21:30 i prvo buđenje je bilo u 1:30 (taj dio je super). Nakon toga svakih sat, sat i pol i konačno buđenje u 6:30. Naravno da jedino sisa pali kad se probudi po noći. Ni po danu ne jede baš na tako gusto. Nadam se da se on to pokušava zbucati za pregled u srijedu. I cijepljenje nas čeka 😏
    Napišem vam još nešto kasnije jer mu je dosadila solo igra 😉 glavno da si imate šta popiti sad ujutro 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.