Darivanje. Pa mogli bi drugi tjedan. Isti kao božićni u ekipi. Novi nek se izjasne. Neke provjerit. Sanjarka javim ti se. Sutra, danas nikako. Premorena sam za razmišljanje.
Kroz drugi tjedan ćemo valjda znat tko je u igri.
Ilani da nos je krivac. Atb plus kapi. Idući tjedan smo doma. Pokušavam se psihofizički pripremiti.
Al i petra nešto kašlje. Valjda neće dalje. Mm vani. Ja s njima a ko da me vlak pregazio sam. I sutra ga nema.
Brojčana imaš žakoa?
Ilani i Sanjarka o prvim grudnjacima ajme. Začas će i nama doći.
Nikolina glavica pametna.
Summer valentinovo niš posebno. Čokolada ili ruža. Jednom dobila gaće.
Još sam htjela pisat al ne pamtim.
Brojcana sto se sad tm nadurio? 🔫🔫🔫
I ona bas bas svaki dnevni spavanac spava na tebi ? 😲😲😲
Abies 😥😥😥 nek malisa brzo ozdravi i da nam se Petra ne razboli 🤗🤗🤗 muza standardno nogom u dupe!
Za darivanje kad god budes od volje, samo se javi 😘
Ja se zaljubila! 😁😂
Dijete spavaaa od 19.30h. Sad jeo i nastavio pa odoh i ja s njim.
Za rucak mu danas napravila rizot s piletinom i mrkvom. Dosta je pojeo iako nekako nije bio zadovoljan mozda jer mu nisam ni blendala ni gnjecila nego je dobio rizot u izvornom obliku 😂
Spavao popodne preko sat ipo 👍👍👍 i eto unatoc jutarnjem budenju u 6.30h imao 2 spavanca
Ja mislila danas oribat kuhinju, naravno da nisam 😩. Skuhala rucak, slozila robu , oprala kosu, odvela mudricu na trenig a ja kupila poklon za neki rockas sta sutra ima i to je sve sta sam ja danas napravila 😩 e i jesam pomela pod u kuhinji, i sastavila gigiju hodlicu 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka nek si se i ti zaljubila 😁😁
Abies nek sto prije ozdravi maleni
Vecer mame!
Mi još ne spavamo. Otkud tom djetetu snage? Popodne od 17 do 18.10 spavala i sad tulum, s tim da je to bilo jedino spavanje danas. Ono od 5 minuta oko podneva ne racunam.
Sanjarka, ma bude Gigi sve, i pricat i trcat i mahat i davati puse 😁On to polako, staloženo.
Ellie, kada točno rockas? Imam i ja dva slavljenika ovaj mjesec. Kćer puni 12, mlađi sin postaje punoljetan.
Abies, nadam se da će djeca biti dobra cijeli tjedan. Glavno da sinko ozdravi.
Ugolina, napokon uživate u šetnji 👍 Jedva čekam da idemo i u park, zasada je još blato i hladno je.
Mare, super za izlazak, neka si malo uživala u izlasku bez djece.
Gdje je Masha? I nju viber pteoteo? Jel našla mobitel?
Hello! Evo mene u krevetu 😆
Sretan minic nasoj tajnoj priji Mili!!! ❤🎉🎊🎀🎁🎂 (nema polutorte pa evo cijele 😆)
TPol, nadam se da se nece mjenjati Marcelov raspored spavanja po danu tako brzo. Bas mi odgovara ovo 😉 Spavam do pol 10, od se obicno probudi vec oko 8 ili pol 9, ali ga ja ignoriram i mislim da produzi to u prvi spavanac 😆 Pa onda za mene njegov svjesni prvi spavanac od podneva do 14h i zadnji od 16-18h. Oko 19-19:30 pocinje spremanje za nocno spavanje 😆 Znaci u ta 4h dnevno sto on u 2 komada odspava, ja stignem napraviti sve sto trebam i kraviti se, a kad je budan onda se mogu njemu posvetiti 😍😍
Sanjarka, bil je lijepo vrijeme prijepodne 😉😆 Ali posljepodne se sunce sakrilo. Kako duuugo spavam i onda kasno doruckujem, podne odmah dode i nismo stigli prijepodne van. Nakon sto se on probudio nam dosla mala susjeda igrati se s njim, a bilo je i hladnije vani tako da ipak nismo izasli. 😕
Sto se mm tice, zezala sam se da ce on ustajati 😊 Ne mogu to ocekivato od njega. U zadnje vrijeme slabo spava jer i Marcel tako nemirno spava, a on mora u pol 6 ustati. Ja produzim jos 3h pa sam onda naspavana, on nemoze. I jos mora navecer biti fit da zapamti nesto od tog sto uci inace sve to uzalud...
Bravo za zaljubljivanje!! 😀💕
Brojcana, ti bas puno stignes u jednom prijepodnevu! I bas si vrijedna!
Meni mm kaze da sam u svemu uzasno spora 😁😁 (moram mu jednom pokazati kako brzo mogu potrosit novce u online shopingu, onda mu vise nece pasti na pamet to mi govoriti 😂😂)
Evo, vise od tog nisam zapamtila... 😕
Sutra prijepodne moram pakirati, moram jos i u trgovinu, sta da kupim za (nadajmo se) buduceg kuma? Idemo pitati za kumstvo. Vino nije dobra ideja jer imaju vina toliko da prodaju, zesticu ne pije... Nemam ideje... 😕
Odoh sad spavati. Zelim vam laku i mirnu noc! 😙😙
Evo i mene... Nedamo forum hahha
Bili su gosti ja sam kuhala , obicno dam samo kupovni kolac i sok ali ovaj covijek nam uvijek nesto popravlja u stanu kad nam se pokvari a nece nikad da uzme novce pa reko da ga tako pocastimo iako to nije nista , bila zena i curica od 4g njoj sam kupila lego, a izgleda da voli barbike i frozen vise, znam za drugi put ! Moja cupavica uzivala , e da je cendrala ili plakala , nista nista gledam i ne vjerujem ! Njihova kcerka isto nije htjela u kolica nikako tako da bas su me utjesili
Ugolina, da vidla sam slike bas lijepo sjedi! Znaci sa 6mj moze polako taj sportski dio iako se nije posjela sama? Dobro tvoja se posjela hmmm.. Bas mi mama prica kako je ona nas sa 6mj posjedala s jastucima nako svaki dan po malo da se naucimo hehe ... Ma neznam bellaru kaze isto tamo negdje nit rade ultz kukova i vec djeca od 3mj sjede u krilu.
Da danas je ukupno spavala 2,5 sata i svejedno je popustila sad pred 10mi , e odakle joj energija nije mi jasno , u tom prvom spavancu od sat i pol sam uspjela dosta tog obavit i posle samo pola sata i oko po 8 pola sata ...
Ejic nahha ma daj kaze da si spora a tolko napravis
Brojcana sta te ljuti, dsl radi i vikednom?
Abies joj bas bez veze kod tebe, najgore kad nemozes na m racunat .
Ilani definitvno su nase bebe buduce prijateljice hehe petra isto s nama :)
Elle au svekrva se vraca a ocel opet natrag? Super za vjezbe dobro da imate dobru tetu ...
Summerbaby i ja se pitam isto, rado bi isprobala taj sportski dio al navodno ako ima 75stupnjeva da moze?
Ja nemogu vise s tim ergom, od juce me sve bolilo od gleznjevs do ramena kicme, jednostavno nije za duge relacije vrh sat sat i pol
Sortiraj odgovore
Najstariji