Evo nas iz Ikee I Supernove. Pokupovali zastitu za uticnice, ladice I to I u Supernovoj bili u dm.
Napravili su tamo naspurot one igranoice u Supernovi "terasu" pa isao mm provjerit kako rade. Naravno da je puno. Djeca u igraonici, mame I tate metar dalje piju kavu.
Htjela u setnju s Enom no ona zaspala s tatom.
Idem vas citat
Llr i vi isli u kino na rockas. Mi smo ovaj put bili u Jokera.
P. nije spavao od podne ni u voznji ni u setnji 🤔
Ja zamijesila tijesto za pizzu i mislim da cu morat glavu liječiti tbl 😣😥
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bili mi moji. Pa sam happy.
Sinek super. Mogu mu dotaknuti uho. Plače na kapi. Al kaže ne boli. Tako da sam happy *2
Petra fino kašlje. Al i pije sljez ko šašava. Nadam se da neće na gore.
Stoga nismo išli puno van 😔
Kupila joj piđame- vreće al s nogavicama, oprale se.
Brojčana za božić smo radili darivanje. Svakoj mami je dodjeljen broj. I tu smo birale brojeve. Npr izabereš br 1 a to sam ja, voditelj darivanja ti da adresu. Al ne odaješ koga si izvukla.
Sad je ideja isto za bebe za 1 rođendan.
Hello tete
Sunshine lijep provod veceras
Abies super da je sin bolje,jos i da P. stane kasalj
Malo zatisje popodne dobro je to.... Mi smo isle malo van jedan krug barem da udahne zraka a ona zaspala
Hvala za savjete za spotrski dio uzet bas cu ga izvadit da probam...
Ejic sretan put necemo puno tipkat sutra je svejedno nedelja,
Brojcsna aj dorbo da nisi isla preko balkona hahah amda bi bilo vjerojatno smjesno ? Hahha
Sanjarka super profilna sladak nam Je Gigi
Abies super da je Filip bolje al vidim zafrkava Petra
Sunshine i vi ste lijepo uzivali
Ma jedva cekam proljece , veljaca mi je najgori mjesec u cijeloj godini hahha najkraci ali najgori
Sutra opet u goste bas smo pretjerali ovaj tjedan hahhaha 😂😂😂
Da babycooming nadam se da ce Kristijan oostat bolja beba, imas one kuglice za zube? Neko kaze pomazu neko kaze ne ...
Sta se erga tice stavila sam sliku tamo u grupu nosenje djece i sve pase kako sam svezala al zakljucila sam da sam slaba. Ok sat vremena ili na brzaka u trgovinu ali preko toga mi je previse, i orimjetila sam smeta me ruksak koji stavim jos na leda ..,. Vidjeka sam da neke mame kombinirsju ergo i kolica pa mislim da cu i ja tako. Ako se bas unervozi uvijek je mogu spakovat . Jer sad ne zivim centralno pa dok dodem do centra 40min dok nest pogledat sat prode pa dok se vratim rastegne se na 3safa...
Uh pisem romane oprostite 🙄🙄🙄🙄
Tpol stavi je u kolica, sad kad vide van im je zaninlmljvo. Ja imam ergo I malo ga koristim. Upravo zato jer takodjer mi treba vrmena da bilo di dodjem pa se to rastegne.
Ena spava. Tata naravno u birtiji (zezam ga da stalno visi po birtijama). Ja napravila palacnike i, tipkam si s frendicom iz Amerike. Nagovara nas da dodjemo do njih..mozda dogodine
Sortiraj odgovore
Najstariji