Dobro jutro!
Evo da se i mi jednom pohvalimo s dobrom noci 😆 20-21 (duda)-22:30 (cica)-00:30 (ad)-4 (najveci ignore do sad 😈, ali sam mu se nakon nekih pola sata ipak smilovala i dala ciciu 😀)-7:30. On bi i duze spavao, ali me probudio je je nesto ruzno sanjao i kao da u snu place. Htjela ga utjesiti jer mi ga bilo zao ali se probudio. Nema veze, bar ga mogu sad tako tempirati da posljepodne spava u autu dok cemo u hrv 😉 A i ja stignem jos sve obaviti bez stresa 😉
TPol, uspijem toliko toga napraviti jer si sve rasporedim na svaki dan. Da mm to radi on bi u 3h bio gotov sa svime sta ja radim cijeli tjedan 😉 Ali ja to polako i detaljno 😉
Mi cemo danas Marcela u taj sportski dio u restoranu. To mi je najprakticnije jer mogu spustiti kad zaspi, a kad ga podignem pod odredenim kutem sve vidi pa se nadam miru kad cemo jesti 😁😉
Toliko od mene. Uzivajte mi i nemojte puno strana natipkati! Do pon nemam neta 😣😣
jutro 🍵🍵☕☕🍵🍵🔫🔫
evo kave i caja a ovo trece je meni potrebno 😪
noc uzasna, brojala sam spavanja a ne budenja 😥😥
moje dijete je definitivno popizdilo 😨
Ejic sretan put! uzivajte 😚
Sanjarka se zaljubila 👍 nadam se da cu i ja cim prestane ovo krvoprolice u gacama 😂
Tpol kako ti je tako teska u ergu? vidim da zene nose i tezu djecu 🤔 meni je K poprilicno tezak al sam podigla pojas i izravnala ga na ledima i naprijed pa mi je sad ok, a tezi je od cupavice 🤔 mozda da slikas pa objavis u grupu? mozda ti netko pomogne
Mare super za odmaranje glave 👍
Brojcana tm se nesto cesto duri 😂 sta si mu napravila 😂😂
Abies igranje i darivanje kad god budes mogla 👍
Jutro.
Super noc iza nas..zaspala je u pola 8. Probudila se kad smo mi isli spavat I spavala do 8
Idemo sad do Ikee 🎉🎉🎉
Tpol moze u sportski dio I smijes ju u krliu drzat. Mozes ju stavit izmedju nogu svojih da sjedi bocno (ak me kuzis)
Prerano poslala.
Illani 18.2 rockas. A mm I ja imamo godisnjicu veze 16.2. Valentinovo, godisnjica I rockas u par dana.
I ti imas znaci dva vodenjaka. Vodenjaci rocks 😁😁😁
Jutro cure
ejic sretan put i lijepo se provedite.
Ellie super ste i vi noc imali
Ja moram opet da pohvalim sirenu spavala od 19.30-6.30 popila bocu i do 8.30 ja vam ne mogu opisati koliko mi znaci ovo spavanje. Osjecam se kao da cu poletiti,jer ja noc nisam prespavala od kad sam bila trudna sa Issom
Jutrooooo 😘
Kisa pada kisa pada pms raste 😂😂😂
Sta se radi ekipa? 😊
Mi super spavali. Jeo oko 5tek i produzio do 8 👍👍👍 jos da sam ja zaspala prije ponoći di bi mi bio kraj.
Danas vegetiramo po kuci cini se s obzirom na vrijeme. Bljak. Za rucak nama pizza a njemu opet ideje nemam... jedva cekam da krene jest s nama.
Iman plan opet sredivat danas al bas sam nikakva tako da mozda opet padne plan u vodu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro curke,
dijete mi i dalje spava 😇
Od sutra krecemo s radovima po kuci pa ce mi se promijeniti kompletan dnevni raspored i tempo tako da vas necu moci tako cesto pratiti, ali citam i pisem koliko stignem! 😘
Kod nas isto jucer toplo i sumcano...14 stupnjeva,za danas pripremila tanji skafander od flisa pa idemo nakon rucka tati u vinograd. Isto zovu toplo. Evo da napisem..idem oprat kosu pa sude i mozda gudaru.
Jambice Tena isto tako jucer nagnuta na jednu stranu,bleji u aute u ljude koji prolaze. Rekla mm da moramo s njom po svuda pomalo. Bas se cudi svemu 😂😂 nekad mi neugodno...kad samo mene gleda cijeli dan. Sad u sri kad smo bile na vjezbama gledala u tipa do nas u cekaonici😅😅😅 niti trepnula nije
Ellie stize sveki...neka,cekamo dogodovstine😂😂 Meni frend u Ceskoj...otisao za ljetnom ljubavi.
Sanjarka se zaljubila👍👍🎉🎉 svima krenulo,meni se bas neda. Tena isto ne mase niti ista...niti je ja kao nemajka ucim. Imam neki osjecaj kad bude vise kuzila da ce to u dan dva naucit. Jogurt..mozr bilo koji,mislim da sam ja prvi dala od NTL-a marka. Al dukatos je bas lijepo kremast,nije tolko tekuci.
Abies ajme Petre. Nije mi jasno kako joj je dovoljno tako malo sna. Ako mi imamo losu noc ona ujutro izdrzi max 1,5 h. Filipu saljemo puse ozdravilice.
Tpol moze u sportski ako je dovoljno cvrsta da malo sjedi. Meni je rekla na vjezbama kad je lijepo sjedila u krilu da slobodno u sportski dignem na 75. I bas to..kad zaspi lijepo spustim,a i sve vidi...jako joj zanimljivo. I ne petljam sa dekama.u skafsnderu je ,samo zakopcam zimsku navlaku i bok. Naravno kad dodes u HR se vidimo...da vidim tu cupavicu uzivo.
Posalji da ne izgubim ovo🤗🤗
url=https://lilypie.com]
Sanjarka kisa? Fuuuj,nadam se da nece kod nas. Ja si isplanirala cijelo popodne vani.
Mare kaj nije divno proc negdje sama? Bas mi drago da si se naspavala. 6 godina😱😱😱🍷
Ejic sretan put.
Mi probale mango. Kaj cu. Popustila sam i kupila mango i korabicu i cistilia/ namakala kako je Baby rekla. Oa ne moze mi godinu dana zivit na mrkvi,krumpiru,piletini... Mogu rec da je odusevljena,kako nebi bila sunce moje i ja volim mango😄
Baby ajme Kikija i noci. Pa valjda cete i vi malo odahnut par noci.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji