Sunshine Issa je bila dobra beba,stvarno perfektna ali samo je jednom noc prespavala.
Znaju mame sa vise djece kako je to.A ici sam u grad ajme divota.
E da,jos nema traga nadutosti od karfiola pa vjerujem da je spremna. 💪💪💪
A i nije dugo plakala kod prdenja.
url=https://lilypie.com]
Mare,ta kasica mi je bas neka fina 😂
Mi od jutra u pogonu..u devet dosli kod mojih pa muz s mojim tatom u vinograd,i jos isli po neke tatine prijatelje da im pomognu porezat povezat, kaj vec se radi sad u vinogradu.. A mi zenski svijet uzivamo 😂..mama kuha rucak za nas i sve njih gore na bregu.. Moja malecka upravo zaspala,lezim do nje i molim boga da je buraz u radioni kat ispod nas vidio poruku i da nece pocet svirat i pjevat jer cu ga u protivnom 🔫 ak mi ju probudi.. Sogi s necakom otisla pak kod svoje stare..eh sto im je mali sladak,popapam ga kad god ga vidim 💕 zato se nadam da ce brzo i doc nazad doma da ga jos malo izgnjavim..a moja zlica kad ga vidi od silne dragosti ga zeli izudarat i pocupat,presmijesna je..i odma puza kad ga vidi,ali tak smijesno puza,sve se podapinje pada najradije bi pocela trcat da moze 😂😂😂
Dosla menga.. Ali ono sto je super,od kad je tu beba mene menge vise uopce ne bole niti malo.. 💪💪💪 prije bebe barem tri dana bez brufena 600 i plakanja u krevetu u fetus polozaju menge nisu prosle 😲 hvala bogu
Hello zene!
Mi taman doruckovali jabuku i krusku s zitaricama i jos dobio keks posli za nagradu 😁
Sad ga utrpala u vrtic pa odoh usisat stan. Mm odveo mudricu u kino i rockas pa produzio s kumom na kavu. Ja i P. cemo ic po seku.
Spavao je od 11.10 do 11.50h. Ja za to vrijeme cistila po kuhinji. Moram jos elemente to cu sutra 😄
Izaslo sunce kisa je izgleda svoje napadala kroz noc pa cemo nakon sto odemo po seku u setnju.
Ilani slabo Masha na viberu ne stize kaze . Bila opet dobra noc?
Ejic super noc 👍 sretan put i nadam se da Marcel nece puno zezat a ni tm 😉
Jambica 😂😂😂😂😂 presmijesna je Eva. Pravo zensko haha 😂
Tpol bas ste se lijepo druzili jucer i cupavica isto 😍😍😍
Brojcana, Babycoming drzim fige da se pod hitno klinci poprave nocu 😥😥😥
Babycoming jel se smirio nakon zubica?
Marina sirena rastura 😎
Summerbaby sretno s radovima ☺
Sunshine i Tena uzivaju u toplini. Znaci ti dajes tekuci jogurt ne cvrsti?
Ugolina uzivajte vi ženske 😍 a zlica hahaha😂😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka tekuci dajem jer imam ideje umijesat voce,sa palentom..mozda zitarice. Nekako mi zgodnije onda tekuci
Dan mame😉
Jutros vodila L na rođendan u kino već u 10 h ,sad došle kući!!
Popila kavu u leggiera(povela priju i rodicu da mi ne bude dosadno).
Lu kod bake poslje treninga otišao,mm s Ritom.
Sad ih kupimo i pravac kod sveki na ručak.
Čitala sam vas nisam puno zapamtila.
Kiki ne spava dobro!!
Sanjarka se zaljubila😍
Ejic radi plan puta za HR😂😂
Zlica puze i šeta ko velika😚
Brojcanoj se muž ljuti,Nelica zeza a papiga ih svih zabavlja😂😂
Eli ide možda u Češku.Ena je standardno dobra beba👍Vraća se svekrva🎆🎇🎉
Ilani ima super moći,svi oko nje su siti,sretni i zadovoljni👪👪👪
Eto nešto sam i zapamtila 🙋🙋🙋
Mi u vinogradu. Bebulja zaspa. Nesto puse pa sam je stavila u zaklon. Da sam znala bi si kavu donijela. Mm malo rezucka kuja trckara oko njega. Idila. Samo da se odmori ona...u7 smo pozvani na neku veceru/rockaz. Malo cu s njom pa je doc spremit spavat,sveki ce dezurat a ja natrag
Sortiraj odgovore
Najstariji