Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    28. Siječanj 2017. 08:33

Jutro cure

Ugolina bravo za uspjesno sreden stan.😁

Sanjarka super shoping 😉 sjedalica je super.

Ilani zao mi je za losu prospavanu noc

Ja sam nocas sireni nos cistila jer se probudila zacepljen nos i place. Svaka koscica me boli,mm sinoc madrac preokrenuo i kao da sam spavala na podu punom kamenja😭😭
    Danas imam u planu kravit se 😁 jucer sam sredila kucu,donijela drva,rucku cu nemam pojma 😁😂

Littleladybug
    28. Siječanj 2017. 08:35

jutro tete..prijavljuje se jos jedna zombi mama 😭😪😪
    Brojcana mi smo od 5:45 definitivno budni 😥😥 za leda ako imas kakav ibuprofen ili ketonal..popij, ako ti je muz kuci nek ti izmjenjuje toplo hladne obloge na bolnom mjestu ili se jednostavnije otusiraj kako Ilani kaze..trebalo bi ti bit bolje 😘
    Llr bome lipo si sredila..ja vapim za jednim dobrim remontom, od glave do pete..sad i da hocu ne mogu jer sam jutros dobila mengu 😣
    Hele ajd da nisam jedina s djetetom preko 10kg 💪💪 
    Masho to ti je sve zbog vibera 😑 salim se ..steta zbog moba, pretpostavljam da je iskljucen vec? 
    Ugolina krstari s krpom po stanu, bravo 😁i opako se navukla na kvizove 😂😂
    Sanjarka dam ja njemu kruh i lijepo on to kao zvace, ne dize mu se zeludac..dam bananu e tu vec kao da ce povratit, o mesu necu niti pricat..mama mi kaze da sam i ja tako,morala mi je sve miksat do godine dana..mozda mu s vremenom klikne u glavi eta treba radit 🤔 super za as, pallasica je i moj prvi izbor ali budem cekala jos s kupnjom,nije mi zurba jer cu mu forsat jaje dok god bude mogao u njemu..nogice vire ali je glava na srednjem nivou tako da imam jos fore za cijelu jednu skalu dignit naslon..vise me strah pallasice hoce li mu smetat onaj sank jer je on ovako bublav, trebala bi ga montirat unutra pa vidit kako mu stoji..ovdje kraj mene je recarov ducan a kuma mi ima njihovu i prezadovoljna je pa cu pogledat i to..inace je meni ona joie every stage dobra al kazem moram ga smontirat da vidim kako to izgleda..

28. Siječanj 2017. 08:38

Sanjarka, hvala na linku 😘Koju si kategoriju naručila? Mislim da ona od 9 mjeseci do 12 godine rješava cijelu stvar ili je ipak bolja ova srednja do 4 godine?? Moji stariji odavno se voze bez as, jer u starom autu nije bilo mjesta za njih pa nisam baš upućena.

Littleladybug
    28. Siječanj 2017. 08:39

e i da zaboravila sam najbitnije..moram.provjerit jel mi pallasica uopce moze u auto i jel imam isofix ili pripremu za isofix 🤔

Ellie00
    28. Siječanj 2017. 09:45

Jutro svima. 
    Mi jucer bili budni do 11!!! Spavala je popodne od 4 do 6  I onda imali tulum. Nama svima se sklapaju oci (rodica od mm jos tu) a ona bi se smijala I igrala. 
    Trebali sad u zg svi na setnju I kavu al prehladno jos pa cemo kasnije

Hvala svima za savjet za As

Ugolina
    28. Siječanj 2017. 10:14

Book...noc super,iako sam malu uspavala tek u deset..i probudim se oko jedan,mala spava ko top,odem na wc i mislim si ko prava nemajka da me ce sigurno probudit kad zaspem i onda ja nju uzmem,ona pocica i spava dalje..napravila sam joj isto opet oko cetri...al osvetila mi se,od pet do pol osam se budila svakih pol sata,sat 😂😂 nisam ju trebala budit bas da vidim do kad ce zdurat,al kako me vec neko duze vrijeme stalno budi bila sam uvjerena da ce i danas..uglavnom,ako se kojim slucajem sutra ova divota i ponovi,necu ju budit... Uglavnom,naspavana sam i dobre volje..i bas mi se s nekim uzivo pije kava,zovem frendicu,a ona ide u graz na neki koncert pa otpada, kumica obicno subotu ujutro prespava..nemam koga pozvat,bas onak koma..sreca pa ima forum,viber i aplikacija s kvizovima haha..mala zaspala sad..
    Htjela kod svojih a stara s ova dva mlada buraza otisla na sljeme i kaj cu..picek mi se otopa,hitim ga u rol i nek se pece...
    Kad ce vise zatoplit i kad ce se ovaj led otopit i kad ce nosevi prestat curit da mozemo na tu zg kavu vise otic??? Prve smo zapocele,a ove splicanke nas opako prestigle s tim kavama, joj joj..  Sunce je na njihovoj strani 😂😂

Sanjarka88
    28. Siječanj 2017. 10:49

Ugolina ostavi dijete na miru 😂😂 mozda bi i noc prespavala da je nisi dirala 😲 haha 
    Meni se danas bas neda nigdi i ništa. Ja i P. soliramo i dobro nam je. Je da je upravo odspavao ravno 35min al ajde 😂
    Nista od naseg uvodenja duzeg dnevnog spavanca 🙈

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.