Sanjarka kod mene se ne miče gornji dio. Al moja je stariji model. Miče se isofix i montira u sjedalo i može se stiropor pod guzom maknut. Valjda su dva. Ja sam samo jastuk makla. Ljeti sam na ove kratke vožnje samo pojas stavila. Tipa do trgovine ili plaža 1-2km. Al jastuk (šank) je do kani bio tu. Kad bi išli na duži put ili navečer iz zg jer bi znala da će zaspati.
Samo da pozdravim dok spava.
Cistim cijeli dan. Ona najbolja beba na svijetu. Iz krajnosti u krajnost. Jucer me izludila. Da barem ima neku sredinu....😄😄😄
Jos peglanje i kada. A trebala bi i friz napunit. Citam pomalo navecer. I definitivno moram vise njoj skuhat,vec dva dana sve pojede🤔
Ujutro je malo samnom kruh i sirni namaz...kasnije krusku i jabuku,rucala je mrkvu,mahune,rizu i maslinovo.
Sutra cu joj juhu i nesto od nas od rucka
url=https://lilypie.com]
Sad vidim da nas je dosta krezubih 😜
Danas je onu zirafu toliko izgnjecila da ne znam kako nije pukla! Skroz se cuje kako skripi s njom po mesu, jezim se od tog zvuka!
Kod nas danas ko na kolodvoru, dosao sogor pa teta od mm pa obe prabake! Nije spavala nis popodne! Muci se sat vremena i onda konacno zaspe i glupi sogor ide ca i sprema robu u onu kartonsku vrecicu i umjesto da lijepo stavi baci jaknu unutra s dva metra i naravno probudi ju! Opet zaspi pa svekru pocne zvoni mob a zvuk mob paljenje traktora na najjace! Opet se probudi! 😠😠😠
Sutra doma konacno! Odmor od svih!
Večer mame✌
Rita spava svoj treći spavanac .
Danas smo od 8 vani ..prvo s Ritom 2 h šetnje.Pa u grad veliku curu na glumu(Ritu baka čuvala)svratila do Zare njoj kupila par stvarčica sebi košulju.Nakon ručka ostavila ih mm i otišla s prijom na kavu..I opet do Zare pocsstila sebe i još malo Ritu(ne mogu odolit slatkoj robici).u 18 došla kući..Spava mi se .
Sad vas idem čitati.✋
P.s. objavljujem rat slatkišima i prezderavanju u kasnim satima..krajnji je čas da krenem.Nisam neki karakter ali pokušat ću💪👋👋
Vecer cure.
Evo mene I rodice od mm iz grada. Trebali svi ici al je vani prehladno za bebo pa mm odlucio ostat s Enom. Bili su sami od 13 do 19. Ena naravno bila dobra I kaze da su se fino druzili. Cak joj je I nos usisao I obukao pidjamu.
Mi napravile kratko razgledavanje. Od Zrinjevca, trga, katedrale pa Gornji grad. Bile smo u Muzeju prekinutih veza (ja bila vec ranije) pa smo isle na Sushi. Njam njam
Na povratku stala u Muelleru na trgu da vidim jel ima puzzle za pod da dopunim svoje I nema. Vise ne znam gdje da trazim, druge ne odgovaraju.
Uglavnom lijep dan jako, malo se konacno prosetala (iako nahladila) a mm I bebo imali bonding.✔✔✔
vecer cure
Llr super za shoping i kavu
Ja sam danas se kravila cijeli dan,kad je mm isla sam auto ocistiti jer ono nije bio auto vec svinjac 😁,siceve djecije montirala. Ujutro idem malo kod mame da se mm naspava. Rucku sam pravila meso i povrce.
danas sam sireni dala dva obroka u 12.30 je pojela krusku,bananu i ubacila sam malo rizine😁 sve je pojela i jos popila 160ml mlijeka,oko 18h sam joj dala batat,krusku i meso 😃 kombinacija bljak ali ona je pojela i sad je u kreveticu popila 180ml mlijeka i zaspala.
Sushi ajme 😲 mene netko bio nagovarao da idemo probat-rekla sam da ne jedem sirovo nista sto je trcalo,hodalo,skakalo,gmizalo ili plivalo 😂😂😂 iako je ljudima fino,jezim se od pomisli..
Llr opustosila ducane..
Vise se ne sjecam..mozak mi je ko svicarski sir..sutra smo doma jer muz ima sl.dan pa da ga malo provedemo sami konacno..
Beb spava,muz i ja se kravimo pred star trekom..btw,ne kuzim kaj mi je,ja sam tip koji cijelu zimu hoda u potkosulji,ne zakopcavam jaknu i kaj ja znam, cijelo popodne,a pogotovo sad navecer mi je bas hladno, nikak se ugrijat..ali ne osjecam se ko da bi imala temp ili nest,sve ok..imam majicu dugih rukava na potkosulju i zamotana u deku,samo mi trnci idu kroz kicmu i noge...wtf..
Laku noc svima
Vecer mame i bebaci koji jos ne spavaju 😊
Samo da nabrzinu cestitam minice! 🎉🎉🎉
Mare tvoja sa 4 mjeseca jede meso, a ja se svojoj bojim promijeniti Nan 1 na Nan 2 u 6.-om mjesecu 😂😂😂 sad si me ohrabrila, sutra smo na 2 😄
Ekipo! 😘
Ubila me utakmica 😢😢😢 al da napisem koje slovo prije spavanja.
Danas sam bila bas vrijedna. Prvo sam oprala kosu, scupala obrve i očistila lice i to sve za vrijeme drugog spavanca koji je trajao svega 50min. Osjecala sam se kao da lebdim, kao da sam upravo izasla iz salona za uljepšavanje 😂😂😂😂. Cudo.
Pa sam zamijesila tijesto za pizzu, dok se dizalo smiksala kolac. Kolac se pekao dok sam radila pizze....naravno cijelo vrijeme paralelno Sredujem kuhinju jer stalno radim nered... i sve to solo uz cendravo dijete 👌💪
Mm i mudricu sam poslala po poklon jer sutra ona ima neki rockas.
Gigija da malo pohvalim brblja sto na sat presmijesan je 😍 poceo je i sa ta pa tata nestrpljivo ceka hehe
Gigi kad ga se podigne na noge cvrsto stoji pridrzavajuci se uz nesto. To maltene prjje 2 dana nije mogao ni u snu. On ce kao i seka prije na noge nego u sjedeci ☺
Nova fora je pucketanje jezikom. To radi vec 3 dana bez prestanka 😂😂
Ma divna moja beba, koja ce me probudit za manje od 1h pa ce mama dobit sizu 😁😁😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji