Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    27. Siječanj 2017. 21:19

Pozdrav ljetnice!
    Evo ja sama kući, djecovi u krevetu, mm na nekoj poslovnoj večeri, "gledam" rukomet. Danas opet bili na turneji, tražili podove... Razbuktala mimse ova upala sinusa, glava me boli i vidim duplo. Odradila jednu inhalaciju, valjda će malo pomoć. Dečki su super, HB.
    Ilani super za vježbe, samo šteta što ipak plače. Bude bolje 😘
    Babycoming vrlo često bebe neću komadiće, sasvim normalna pojava. Probaj opet za koji tjedan. 
    Masha baš imaš peh, ah svo zlo bilo u tome. Nadam se ipak da će ti ga netko vratit. 
    Sretni minići slavljenicima 😘😘😘😘😘
    Krenule su bebe u pohod, zato je malo zatišje ovdje nastalo... Dok su neke mame odlučile smanjit mobitel na minimum. Ja isto pokušavam 😁😂
    Šaljem puse i želim vam super noći 😘

Ugolina
    27. Siječanj 2017. 22:31

Vecer...
    Danas bila u nekoj depri koja traje od jucer..prljav stan i to... Eee sad sam opet bas dobre volje!! Nakon sto smo oko sest dosli doma od svekrica,okupali bebu,cicala,(u autu si odspavala dvadeset minuta-sve namireno 😂) rekla sam muzu,sjedaj s njom u puzaliste i ne zanimate me,moram ic ocistit nes jer cu u protivnom puknut..ubacila u nizu i fijuuu po stanu..oprala podove,tepih,prasinu obrisala,oprala kupaonu i kuhinju, povadila sude iz perlice, speglala ves, oprala te iskoristene krpe i na kraju se otusirala i kompletno obrijala... I sve to kroz dva sata 💪💪💪💪 picila ko luda 😂 bas se sad dobro osjecam.. Taman tempirano,sve zavrsila, beba pocela cvilit, cicala i zaspala.. Uskoro cu i ja...
    Tpol,ja isto kad vidim koliko poruka na viberu,samo ga ugasim 😂😂😂 nema sanse da citam,zadnje dve tri poruke pa se eventualno ubacim..a i ne stignem to bas jer ak se ubacim u razgovor,onda to podrazumijeva ne skidanje pogleda s mobitela,a bas ne mogu tak uvijek 😂 Bolji mi forum,znam di sam stala,pregledno... Al super vidjet tamo sve pizdeke,kak su slatki i kako brzo rastu 😍😍😍
    Idem si odigrat koji kviz,na to sam se navukla,i idem spat... Puse svima 😘😘😘

Sanjarka88
    28. Siječanj 2017. 07:18

Jutro mamite 😘
    Ja nešto uranila danas. Sin jos spava. 
    Sinoc smo bili kod mojih gledat utakmicu ( jos sam pod stresom btw). Pa je i on malo kasnije zaspao, tek oko 21.30h. U ponoc ipo je jeo a u 3 sam ga prebacila sebi. Pod hitno moram pocet provoditi disciplinu nocu jer ne zelim da mi se uvuce u krevet 😏

Jucer sam zahvaljujući Sunshine 😁 narucila cybex as na akciji tako da sam sad i s tim mirna. Iako nama je jaje jos ok vire mu noge dole dosta al glava je ok. 

Jucer je jeo teletinu/mrkvu/krumpir. Danas bi mu mogla piletinu i mahune probat. Vidit cu. 
    Jucer popodne nikako zaspat pa smo skupa spremali rucak i cistili kupaonu 😂

Tko se naspavao? Kakvi su planovi današnji? 
    Mm ide nesto radit ujutro. Ja cuvam necakinju. Mislila sam neki kolac smutit mozda popodne. Nama za rucak pizza 🍕

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

28. Siječanj 2017. 08:01

Jutro mame! 
    Nema kave?? Evo kuham ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕  Danas bez slatkog 😁

28. Siječanj 2017. 08:10

Mi se nismo naspavali, loša noć. Ma

Ellie, da bas je super sad ispalo s tetom vježbačcom, nisam ni morala tražiti drugu. Očito je Ines isključivo zamjenska teta. 

Ugolina, ženo, svaka čast! Turbopogon radi samo tako 😁

Masho, koma za mobitel. Možda se još pojavi. Sreća, što si prebacila slike. 

Sanjarka, koja as gdje??? Ja isto trebam, postaje nam premalo jaje. 

Abies, to s imenima. Redovito Nikolinu zovem Injom i pritom često ozbiljno mislim 😁

Sanjarka88
    28. Siječanj 2017. 08:13

Llr se lipo sredila 😎 i ja bi 👌
    Strozanac. Nema Mutogras jaslice 😑

Babycoming ima vremena za komadice nije ni moj dok je bio manji htio no onda sam ga navikla na komadice kruha, sam je jeo keks, smoki...da vidis kako je svladao zvakanje. Nije mu se ni jednom zaletilo 👌 pa da mozda pokusas na taj nacin? 

Ejic s takvim nocima se mozes komodno buniti ja sigurno bi 😂😂😂 svakome njegova briga najveca 😉

Masho 😣😣😣 bas mi zao zbog mobaca! 

Hele prizvala sam te 😂 wow koju momcinu imas 😊😊😊 i nek brzo ozdravi 😘

Ilani ti imas malu manekenkicu 😍

Crazy kako sinusi? Pomogla inhalacija? 🤗

Ugolina kako je zlica spavala? 
    Ti si zena zmaj kad se razletis 👌💪💪💪😂
    I ja sam isto depresivna kad mi je nered po kuci a ja ne stizem

Summerbaby kakav je osjecaj kad vade bebu? Jedna forumasica pisala da je neugodan osjećaj

28. Siječanj 2017. 08:17

Brojcana,suosjecam.Moj recept za refresh u hitnim slucajevima toplo-hhladan tus i jedan neofen,osigura ti par sati da se osjecas donekle normalno .Drz se

Sanjarka88
    28. Siječanj 2017. 08:23

Ilani i Brojcana bas mi zao zbog tako losih noci 😒😥😥😥😥😥

Ilani https://www.babycenter.hr/akcije/oprema#;sort:default - palax m-fix mislim da se tako zove cybex-ica. Na akciji do 1.2. 1559kn a nagradivana + ima isofix 👌

Brojcana pomazu li tbl? 🤔😒🙁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.