Dobre ste bile niste puno natipkale za razliku od vibera na koje. Je 700poruka tako da necu ni ulazit ni citat hahha
Mi smo natavno morali ici u shopping centar jer ima primark a mami bas nesto treba iz primarka, tako da smo uzeli bebukju s nama bila je telativno dobra naravno da joj je dosadilo joj u kolicima pa smo je malo nosili malo je i plakala u auto ali sve u svemu dobra je bila :)
Zaspala u 23 budila se vise puta jer je pojela samo jednu ciku jer sam ja bila umorna da nudim drugu haha ... I do 10 smo produzile jer ja nisam mogla spavat i jos po noci setala macka me zezala
Llr super za depilaciju
Vjeverica aj neka si i ti dosla do foruma
Ejic ma dobar je marcel malo se budi al dobar ti je ,...hihi
Jos sam nesto htjela isparilo mi
samo da javim da mi je mobitel izgubljen. u danasnjoj setnji. nema me na viber.
Vecer mame!
Mi bili na sistematskom, imamo ravno 8 kg i 71cm.Maloprije došli sa vježbi, teta ju hvalila i odvjezbali svih 45minuta.Sve to uz neprekidan plač ali bez suza. I evo cijelu večer me ljubi i siše mi obraze, zlato moje, zašto li joj je to sve toliki stres. Ellie, nismo ni mi više kod tete Ines, nego kod tete Nede, eto i dalje ćemo imati istu tetu. Niste još bili kod nje? Starija je, jako smirena i hoće popričati i sve objasniti, uživati ćete kod nje.
Hele a proći će te boleštine. Velik dečko. I lijep
Ilani nema babaroge ines jeeee. Napokon korisne vježbe.
Lovri i Marku sretni minici! 🎈🎈🎈🎈
Sunshine, razumijem te za oprez u uvođenju novih namirnica. I ja sam s Nikolinom dosta oprezna u svemu zbog ranijeg rođenja, da je rođena na vrijeme već bi i sarmu jela 😁Ječam papali i danas i ok je, nije bilo ništa neobično ni danas ni jučer.
Da, danas kod pedice sam čula kako jednoj mami govori da može slobodno dati bebi od šest mjeseci chia sjemenke i kompot od suhih šljiva radi tvrde stolice,ako koga zanima...
Tri puta sam nasla neciji mob i uvijek bez razmisljanja vratila . Moj netko uzeo :(
Kakav mi je dan dobro da sam djecu kuci vratila 😏
Jeeeej Illani I vi ste kod Nede? Ajde bas mi drago da su I vas dali Nedi. I ja sam vec prije cula da je ona super I da dobro radi.
Ovako kad nesto I radis na vjezbama I naucis nije nikakav problem ici gore.
Bas mi je drago da ti se teta svidja. Mi idemo 2.2.
Nikolina bravo za vjezbanje I mjere
Hello ljetnice! Jesu se bebe uspavale? Marcel se upravo uspavljuje! 😆 Danas malo kasnije jer je zadnji spavanac trajao do 18h i tek 19:45 ga krenuli kupati.
TPol, nadam se da ce i nakon skoka od 6mj otati dobar 😉
Jesi i ti sebi ili cupavici nesto kupila? 😉
Masho, 😨😨😨😨 za mobitel. Ja mislim da bi pola zivota izgubila da izgubim mobitel 😨😨 Jesi zapisala onaj neki broj kojim mozes onesposobit mobitel ako ga izgubis? Ne znam tocno kako to ide i naravno da ti ga to ne vrati ali ga neposteni nalaznik ne moze koristiti pa ga to mozda sljedeciput potakne na to da ga ipak vrati ukoliko opet nade koji.
Deeka, nadam se da ga Aurorica ipak sad nece zaboraviti. Ipak je ona vec velika cura 😙
Brojcana, ne mislis ako bi se navikao na to da se vise nebi budio? Mm kad je jako umoran on nista ne cuje. U normalnim situacijama ga cuje. A ima i takvih situacija ako sam ja previse izmorena da ga ja ne cujem a on da pa on mene budi da ustanem i dam cicu 😁😁
A kako sam ja prozvala tvoju neli? Sorry! 😙😙
Hele, sretan minic nasem velikom i dobrom Marku!! 💙💙🎉🎊
Ilani, bravo za Nikolinu kako je ona vec velika cura! ❤❤
Toliko od mene za sad. Odoh gledati utakmicu s mm. To nam umjesto romanticnog filma 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji