Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    27. Siječanj 2017. 10:28

Summerbaby morala je gubit na kilazi to svi prodju. No za 2 tjedna na otpustu je vec i napredovala pa mozda nisi bila upucena 

Vjeverice ja sam jedna jednostavna ženska  😂

Ja ne zelim spavat bez muza. Tocka. Amen. U protivnom razvod 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Littleladybug
    27. Siječanj 2017. 10:40

Sanjarka najavi mu razvod porukom ako zaspe na kaucu (sorry brojcana) 😂😂😂😂
    a rizot cu mu skuhat tako da cu najprije skuhat komadic teletine,mrkvu i tikvice..kad bude pri kraju izvadit cu teletinu i ubacit zlicu rize i kasnije natrgat meso,dodat malo maslinovog i voila..molit Boga da bude htio jest komadice bez grimasa za povracanje..u protivnom cu mu sve zblendat..za dinstanje ne znam sto bi rekla,ali mozda bi se moglo recimo kuhano povrce okrenit samo na maslacu ili maslinovom..budem i ja pogledala babylove tnx na info
    Summer K je izasao iz rodilista s kilazom identicnom porodajnoj ali je isto izgubio prvi dan dosta, drugi dan manje i treci nadoknadio izgubljeno..svaka beba mora izgubit na kilazi makar dok izbaci mekonij i plodnu vodu iz sebe

Ellie00
    27. Siječanj 2017. 10:42

Ni ja ne zelim spavat bez muza. Cijeii dan razdvojeni pa da jos po noci.. ne ne

Summer sve bebe padaju na tezini. A kad se radi o bebi od dvije kg to se posebno prati.

Sanjarka 18 je temp po noci izmedju 23h do 5ujutro. 
    Inace ja se nigdje nismam vise smrzla po zimi nego one 2 god kad sam zivjela u Zadru. Brrrrr

mare1989
    27. Siječanj 2017. 10:44

Lovri i Marku sretni minici

Spavanje bez mm nema sanse,nema teoretske sanse .Krevetic beba i tacka.

mare1989
    27. Siječanj 2017. 10:46

I da ako mu spava bez mene nije se trebao zeniti ni pravit dijete hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.