Ja jutro posvetila sebi otišla na brazilku, noge,pazduh šećernom .milina napokon sam sva glatka..
Obrve sređene,sinoć na feniranje..mogla bi se još i sa shoppingom počastiti..
Imam u 14 jedno zalovanje ,bS mi teško pada..ne volim to..A ko voli..
Sad ću vas čitat..
Sanjarka Mutogras ili Strozanac ili nešto treće?ujna mi je u mutograsu do nedavno radila pa dala otkaz..jako 10 god.u č.p
Katiji ljepotici sretan minić😘😘😘
Lovri i Marku sretni polu rodendani😘😘😘😘
misija teleci rizot s povrcem uspjesno prosla, doduse u smiksanom obliku jer mu se i dalje povraca na komadice..kako da to rijesim? pokusala mu dat komadice al on cim ga osjeti na jeziku faca kao da ce sve ispovracat, oci pune suza jer mu se stvarno digne zeludac..izbirljiva guzica 🤔
Deeka aj probat cu te utjesit i rec da ce proc brzo, zadnji put ti je isto bilo tesko pa je proslo jel da? Aurorica ga nece zaboravit ne brini, na prvu ce mozda cudno reagirat kad ga vidi al vec u iducem trenu ce se smijat svom tati..ja i mm se psihicki pripremamo jos ova 2mj na nas rastanak 😥 i muka mi je viruj mi radi malog, za mene vise manje 😭
rizine ja koristila hippove, iste kao i vjeverica..za pocetak ti ne treba vise od 50 ml izdojenog..
Ugolina sta je sa zlicom? da je stvarno nesto ne muci?
A ne znam baby,jedino joj curo nos, mozda je zbog tog cendrava i nikakva..vec danima ju to muci..nis drugo...zuba ni na pomolu..
Dobro jutro!
Nasa noc bila ok, 20-21-22:30-23:30-00:40-1:10-4-6:20-7:40. Mogla bi biti i bolja ali necu se vise buniti, vec me sram kad procitam da se neke od vas muce i ustaju svakih sat vremena a ja odspavam i po 3h u komadu pa se bunim 🙈
Mare, i ja volim zelenu i zutu boju. Marcelova soba je sva zeleno-bijela sa nekim zutim detaljima 😉
Vjeverice, mladi sin od mog ujaka je alergican na nesto iz mlijeka. Kad je on pojeo s nekoliko mjeseci neki mlijecni puding, dobio je osip po cijelom tijelu tako da ne znam jel evtl bol u trbuscicu simptom alergije na km.
Sanjarka, ni meni se neda nocu uvoditi disciplinu. Nakon sto ne zeli odmah dudu, dignem ga i ponudim cicu iako to ne smatram ok. Vec se navikao na dospavljivanje cicom i drugacije vise nece 😔
Vase noci su bas lijepe! 😙
I ja sam skoro plakala kad se sve izbrisalo, a bilo napisano malo manje nego u tom postu 😣 Ali sam uzela 2h pauze i prije spavanja hladne glave pocela jos jednom 😉
Rade bi da takav ostane nego da nam se noci jos pokvare 😉
Brojcana, navikni prvo Niku na krevetic, a onda ce i tm naviknut na budenja i ignorirat ih nocu (kao i moj). E ovajput moram pohvaliti mm, jos ni jednu noc nije spavao u drugoj sobi. Jednom sam samo ja otisla s Marcelom u dnevnu ali to vise zbog sebe kad je jos imao grceve i bolje spavao na meni nego u kreveticu pa mi na kaucu bilo lakse naslonit se nego u krevetu. Naviknuo je mm na to i iako nebi imala nista protiv da kojiput ode u dnevnu spavati kad se Marcel zna buditi svakih sat vemena, nije naviko na to pa ostane usprkos tome s nama
Od jutra pisem ovaj post. Dosla do zadnje stranice reko imam jos par poruka, refresham stranicu i sta vidim? 3 nove. Kasnije citam zaostatke te 3 stranice i odgovaram. Moram sad iskoristiti sto Marcel spava 2.spavanac i ici ocistiti nered koji je ostavio instalater. Dobro sto je tehnicka soba odma do garaze pa nije morao preko cijele kuce hodati u mokrim cipelama...
Da i zbog toga jer pisem poruku od jutra, ja u 13h pozdravljam s dobro jutro.
I opet mi ne prihvaca smajlice (znate kakvog bi sad ubacila....)
Curice, mozda je tebi ova jedna noc iznimka kao sto su nama dobrenoci iznimka 😉
Sanjarka, ja na 22° oblacim vestu preko majce s dugim rukavima 😁😁 Odabrala sam krivu drzavu za zivjeti. Umjesto da sam otisla u Spanjolsku na toplo, ja u Austriju medu planine 😒
Deeka, ajooj, bas je tesko to kad vlastiti djete ne prepozna odmah tatu 😔 Kako je on reagirao na to? Ja mislim da bi se rasplakala ko kisna godina da mi se nesto takvo dogodi. Ne samo da mene ne prepozna nego i mm 😔😢
Mare, i ja danas brisala podove u prizemlju. Nakon majstora je uvijek nesto za cistiti 😒 I evo, perem 3.masinu puzli koje su jucer stigle. Poslje moramo sloziti puzaliste 😍
A rucak? Kebab 😁 Ja jucer nisam uspjela upaliti auto jer je akomulator krepo, mm se navecer nije dalo ici u trgovinu u nabavku, a ja navecer nisam mogla s njegovim autom i Marcelom jer je vec kasno doso kuci, tako da danas nemam nista kod kuce sta bi mogla konkretno spremit pa ce on po kebab sad na putu s posla 😀
Llr, bravo za tvoj dan! 😍
Ja cu svoju masazu jos malo odgodit. Odgodili smo odlazak u hrv na sljedeci vikend jer mm misli da svi uvijek samo njega cekaju i radi termine zadnji tren, i naravno da automehanicar danas nije mogao pa smo to prebacili na onaj sljedeci ponedeljak. Kako u sub mm mora raditi i u hrv dolazimo tek posljepodna a onda idemo na djecji rodendan, necu moci kod frizerke i masazu. Ici cu u pon samo do frizerke ako ce me moci tko odvest kad smo bez auta. Ako ne onda ce i to cekati sljedeci odlazak u hrv 😕
Tako, sad sam vas sve pohvatala. Moje djete jos uvijek spava 2. spavanac, od 12:30 😮😮
Baby ma to mi je sta ce mi navecer bit dosadno, a i zbog nje. Tm nasa drugu firmu?
Ejic a cim je isa rekla sam da ce ga zaboravit, nek se spremi na to. Sad je malo veca al isto, da je par dana ne bi,al vec minimalno 15 dana, oce 100%.
Zadnji put smo se vidili dvaput na viber videopoziv, ali jedva jer on radi tamo od 7 -19, dok dode s posla, ona vec ide spavat.
Bezveze
U nas tek sad nastupija drugi spavanac. PRrrvi je traja uru i 20, pa je bila budna 2ipo sata bez da je zanovijetala. Zaspala prije 10min
Ime ma znam da ću se zbunit još dok be posenilim. Nego ono prvi dani ja curici velik kak je lijep.... I pričam u muškom rodu. Mame s više raznospolne djwce će shvatiti.
Moji bili. Donjeli sarmu. Ne kuham danas 😀😀😀😀
Lovro i Marko sretni polurođendani!!! 🎂 Prepolovite si
Sortiraj odgovore
Najstariji