Juhu! Kravljenje stupilo na snagu 💪
Danas dan proveli van kuce. U sveki doruckovali i rucali a između toga dvoje ostavili joj unucad na skrb a ja i mm skitali 💪💪☕ tako da se ja danas nisam umorila, za nju ne znam 😂😂 no naravno da je mali kod nje bio dobar. Ne zezaju njega zubi koliko on zeza mene eto
Opustosila i kozmo. Uzela mjesecnu zalihu pelena , hippa, vlazne, kasica. Navodno uskoro nece bit ove akcije u Kozma.
E! Muz veceras samoinicijativno preuzeo uspavljivanje sina a ja se isla tusirat na miru.
Ugl. Napunih danas baterije jej
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Abies, kaze da ima dobar osjecaj. Ali na rezultate mora cekati oko 5tj 😕 Do onda vec i drugi ispit preda... 😕
I bravo za Karlovacku kavu! 😊 Mogle bi i jednom organizirati grupni shoping u Graz pa da i ovdje organiziramo neku kavu! 😛 Sad su pocela snizenja 😉
Sanjarka 🤗
Tpol nemoj sisat!! Ja volim dugu kosu,iako i moja je sad vecinom u repu kad sam doma...inace u malo popeglam za posao i za negdje. A jos se i sveki ne svidja duga😀eto
Ti si moja suprotnost,ja ne volim eksperimentirat. Farbala se nikad,jednom samo pramenove.
Ugolina starice....torta super izgleda. Vjerujem da je prefina.
Marigmar ja imam jednu zivcenjacu doma. Jako je dobra moram priznat...kako nam je bilo prva tri mj ali sad isto ne zna sama nista ili to ona jednostavno nece. Ja ujutro znam na podu pit kavu i pisat vama ili citat,i ona se igra. Ako kojm slucajem odem na wc jaoooooo. Al voli bit u viperu i mora me vidit tako da je uzmem u viper i po kuci s njom. Viper u kupaonu pa cistim,perem kosu...u kuhinju pa kuham..... Snalazimo se💪
Mare mantraj da su zubi!!! Moraju bit.
Mi bili na rockazu od starijeg sina od Teninih kumova. Ona bila u centru paznje...uzivala,smijala se,niti jednom zaplakala od 15:30-19:00... Spavala u autu pa sam je probala presvuc,na cicu i da nastavi nocno...naravno da se zbudila. Dok sam je iz jaja,jakna,tregerice...malo se borila sa snom al spava. Uf🙌
Bila karlovacka kava...bilo super zanimljivo. Ja i Karlo se druzili. Ima usne koje bi svaka majka za kcer pozeljela😎😄
Petra ima taaaakoooo vragolasti pogled,a braco jako pristojan. Volim pristojnu djecu. Pruzio mi ruku i predstavio se,mislim da to nisam dozivjela.
Emily je preslatka,djeluje bas sitna. Sofia je sva na tatu,zgodnica mala bas se dotjerala...i prespavala.
url=https://lilypie.com]
Babycoming super da nema vise viroze! 💪💪💪
Mislis na onu susjedu koja je htjela doc usred noci? 😂😂😂
Za aparatic cu vidit. Iako, kaze da je ovo neki novi sta pomice zub po zub natrag ( njoj su svi kutni gornji zubi izrasli za jedno mjesto pomaknuti). Vidit cu sto nudi država...bole ti aparatici? 😢
Deeka poznato mi to za muza. Ja sam svog dovela u red po tom pitanju 😂
Mare nek nocas bude bolja noc 😘 ima li jos proljeva?
Nek je popodne bila dobra ☺ uzivaj u knjizi
Crazy bilo dosta budenja sinoc? 🤗
Moj muz ima 1.80 , sebe necu ni spominjati nadam se da ce P. biti bar kao on ako vec ne potegne na mog brata 😂 no kako bude bit ce ☺
Bijeli se kod nas dosta al izgleda mi kao da ima tu jos za probit. Ima li kod vas kakvih naznaka da ce zubi prije nego u brace ?
Ejic ma sto bi ad i rizine tesko pale na želudac. Moj ad pije i nocu a rizine su lagane.
Scena sa psom i misom 😂😂😂
Ugolina nek si se ti lipo provela na svoj rockas! Torta aaaaa mljac!
Cuj modernog svekra kupio selfie stap 😂😂
Tpol jel se malo vratila energija i volja danas? 🤗🤗 za frizuru mene ne pitaj, kod mene uvik isto dosadnooo 😏
Marigmar a gdje bi ti grijesila? Ma nema tu tvoje krivice. Proci ce samo sto ces ti posidit do tad 😥😥😥
Moj P. je do 6mj bio beba za pozelit od onda je uglavnom zahtjevna beba pa se nadaj da ce kod vas bit obrnuto 😀😀😀
Ellie i tebe viroza? 😓😓😓
Abies često se sjetim Aurelije...kad bi se bar javila. I jos cura koje nisu ni na fejsu ni ovdje...
Karlovacka kava ❤
Super mi je pročitati tvoje dojmove Sunshine 😀
Gdje nam je Brojcana danas? 😲😲😲
Sortiraj odgovore
Najstariji