Jutro.
Misavali 22-3:30-7:30.
Bila bi jos odspavala dalje, da je mm nije izmaltretira jer on radi preko tjedna i sad bi se igra najranije s njom, pa se cudi da je cendrava.
Moram li napomenuti da je zaspala cim sam ja uzela stvar u svoje ruke??
Ja cu danas juhu i leso meso i salate. Jednostavno i bez sekiranja.
Dobro jutro cure
Noc je bila uzasna,stalno se budila,plakala.Jutros je raspolozena,nadam se da ce biti i ostatak dana lijepo raspolozena
Jutro!
Ja jučer pohvalila ovog mog štrumfa za spavanje, pa mi fino vratio. Doduše, već tjedan dana mi se nešto budi, na onom prvom noćnom spavanju, sve dok mi ne odemo spavat. Možda ga smetaju šumovi, tu apartmanu se sve čuje, al se trudimo biti što tiši. Noć bi bila super, da ja glupača nisam malog ubacila u krevet, pa sam sva ukočena. A dijete ne traži, sasvim je sretan u svom krevetiću. Pogubila se usred noći, mislila da je 5ipo ujutro... 😂😂😂
Sunshine ja mu rižine dam oko 11 kao kašicu, u izdojeno mlijeko. I naravno da ću dečke odgojit da imaju malo smisla za romantiku 😁
Sanjarka, na mene nije visok 😂 mm ima 183, pa možda na njega potegnu. Ali to ćemo još vidjeti u pubertetu koliko će narast, možda uopće ne budu visoki. Svako dijete ima svoj tempo rasta.
Jel se bijeli što kod vas? 🙂 Nadam se da će probit konačno, da popusti nervoza.
Ejić nadam se da će Marcel samo najednom odlučit da mu se više neda jest po noći, pa fino prespavat noć.
I ja sam jučer išla kasnije leć, i onako svi spavaju, tišina, posljednji luksuz... A ja u kupaonici zbrajam štetu, brojim sijede, i gledam bore, još malo brojim 30-u i mislim si sve je to dobro, točno sam tu gdje želim biti 😉
Sanjarka bas to sam mislila, oko 23h mu na bocu dati ad i rizine ali ne znam da mu ne sjedne tesko na zeludac. Iako, ako mu ne sjedne kasica u 19h tesko, nebi smio ni tu biti problem...
Baby, da bas on mene lijepo trenira 😥
Mare, sta je bilo sirenici? Jesu to zubici sto tako dugo zezaju?
Ja danas nista ne kuham 😛 Imam od jucer juhu od vrhnja 😊 Mozda ako mi Marcel da navecer napravim palacinke koje si gustiram vec 2 tj 😀
Mm sad u 10 ima ispit. Drzite fige!! 🙏
Jutroooooo 😂😂😂 budni od otprilike sedam sati tako da mi je sada zaspala 💕... moja isto nocu fantazira,al aj dobro,po dva tri sata odspava kroz noc od budenja do budenja,a pred jutro stalno nes oce waaaaaaa...prezivjet cemo...
Jucer bas bilo super,tak smo se nazajebavali i nacerekali...svekar bio ujutro i donio mi za poklon selfi stap 😂😂😂😂 tak da smo se cijelo popodne s tim zajebavali..steta pa nije kompatibilan s mojim mobitelom,ali je s kumicinim a ona pak stalno nes fotka tak da znam da bu taj stap u funkciji kad god bude ona tu 😂😂😂😂 i dosla stara,i sva tri buraza bez svojih cura/zena..cura od mladeg radila,a od starijeg je ostala doma s necakom jer je mali smrkav 😥 i jos bile kumica i svekrva..bas je bilo dobro..mama napravila prefinu cokoladnu tortu 💕 ne moze mama bez torte doc,nema sanse 😄
Otisli nesto prije osam..Moja curica je bila super,zdurala do pol devet,dok smo mi pospremili i okupali ju..definitvno smo na dva dnevna spavanja,s tim da je ovo jutarnje obicno kratko..jucer cak deset minuta,ali nesto se prepala i probudila i nebi vise zaspala nema sanse,inace bi oko pola sata..onda je spavala od pol dva do tri..i isto se nije dala uspavat da jos malo produzi..i bez problema do pol devet navecer?!? kokos,jos malo pa cemo doc na to jedno spavanje ocito...malo ju ulovila fjaka oko sedam,al dobila je dudu u usta i ujaci ju poceli zabavljat pa je zaboravila da joj se spava valjda 😂 ne znam kaj jos da kazem..
Ovo za uvodenje soli i jela nase hrane,konkretno mislim isto tako nekako s deset mjeseci blago iako je vec jela nekoliko puta..mimo svojih kasica.. gledala nas kak jedemo.pire i piceka pa sam joj dala to tak zacinjeno nase..kaj ce joj bit od nekoliko puta.. u vrticu od zacina koriste sol,ali u vrlo blagoj varijanti,skoro bljutavoj haha
Jutro ili dan? nismo bljuckali od jucer predvecer. Sad pavamo opet. Nadam se da je to znak da ide na bolje..
Ugolina super torta a I slavlje. Usla si u 29.godinu, jos malo I evo ti 30.rodjendan
Jutro ☕️☕️☕️
Ejic joj marcel bas zeza , cudno da se tolko budi
Sanjarka bas lijepo sredis Petrica pravi mali sminker :)
Ugolina vidim lijepo ste se proveli bas mi je drago a torta izgleda prefino!
Mare pa sta sirena zafrkava cccc
Babycoming drago mi je da ste bolje
Ja sam sinoc bas bila nesto umorna a bebulja nasla cendrat i plakat zaspala oko pola 11 al do pola 1 budila se u snu plakala pa sam se nosila pa vratim a ona zapravo spava i place, neznam nesto ju je mucilo .... Onda se probudila posle tek u 5 za jest i posle u 8 al neznam ne osjecam se odmorno, htjeli smo ic danas malo na kavu u centar jer ako u jutro odemo nema guzve ali neda mi se pa necu hehe , goste imamo popodne
Umorna sam i nista mi se neda takav mi je danas dan al iskoristit cu to sto je mm kuci pa da sredim neke zaostatke peglanja i ciscenja jer od nje sam sretna kad uspijem usisat i obrisat i eventualno rucak .. To je vec uspjeh hehe
Zima je i tmurno taman za nikud 😬
Uzivajte 😘
Da mislim si dal da se sisam ili ne, nesto novo ili da samo potkratim, meni ova kosa ide na zivce 😬 Do sad sam sve isprobala do kratke djecacke , bob , sve sam imala i boje i frizure, pa sam zakljucila najbolje dugacka a sad kad je dugacka dosadna mi je 😂
Ugolina super je torta
Ellie bit ce bebo dobro danas
Ejic sto zet zeza,salje mu sirena pusu😚
Tpol cekaj proljece pa se onda sisaj 😁😁 sad je zima😁😂
Ja imam dugu kovrdzavu kosu i stalno je u repu i pundzi jer mi otpada kosa a i sirena pocela cupati
Sortiraj odgovore
Najstariji