Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    20. Siječanj 2017. 20:33

Vecer mame 😘
    Ja evo cekam mudricu na gimnastici je. Bila u bipe po tbl za prat robu. 

Danas jos jedan dan za 🔫 i gori od jucer ima li kraja? 😩

Radila prvi put tortilje za rucak kombinirala 2-3 recepta s neta i prezadovoljna sam 👍👍👍👍

Splitsku kavu danas odradili ☕👍

P. spavao 2 spavanca 10.55-11.35 i 16.40-17.30 i to je to za danas. Sad ostao s tatom cendrajuci tko zna kakva je situacija pokusavam iskljucit mozak 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    20. Siječanj 2017. 20:44

Vecer..opet bljucnuli. Sad pavamo...

Sanjarka ja ti cesto radim tortilje. Bez recepata. Doslovno stavim sto imam. Evo jucer radila bolonjez, ostalo mi I danas zarolala u tortilju, stavila gore mozzarelu I malo umaka od paradajza I zapekla. Odlicno

Sunshine1
    20. Siječanj 2017. 20:46

Sanjarka ja bila kod zubarice taman u vrijeme kad bi ona trebala spavat,a vec kad sam isla je bila umorna..ne znam jel danas skupila dva sata sna...i ja cijelo vrijeme razmisljam kako ce mu cendrat i kako je onda vise mece htjet cuvat...oni uzivali.😤😤😤😡😡

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    20. Siječanj 2017. 20:46

Ilani moze jogurt od 8mj vec tako da slobodno 👍
    Zacine hm nisam razmišljala tamo negdje od 10mj mrvu soli da se navikne do jaslica a i probavat ce sigurno tu i tamo zlicu nase hrane.

Sunshine i P. bio dobio 200g u 5tj ok je to sad. On je u 7mj narastao oko 22cm tako da ste i tu ok.

Ellie kakvo je stanje? To je viroza nemas u biti sta u dr ic. Samo nek pije dovoljno

Summerbaby mozes i proso hippov a i imas i razne od hippa i drugih sa napunjenih 6mj pa slobodno 👍 mi sad bas trosimo neke od hippa 5 žitarica 

Masho di je profilna? 😉

Sta nam sirena lipo spava zadnje dane ☺

Crazy ti imas bas velikog decka ☺ na koga je tako visok? 
    Ja vec 3 dana dajem rizine u bocu. Prvu noc se probudio kao i uvijek za jest. Drugu mu ja dala u ponoc jer je zadnje jeo prije 18h i spavao do 7h tu me vec iznenadio. I sinoc cilu noc e sad koliko rizine imaju veze s tim ili se potrefilo tko zna.  Mozda vec veceras bude sve drugcije...

Llr mogu mislit koliko je L sretna znam po svojoj 😁

Sunshine kako mislis izvest odvikavanje od nocnog podoja? Imas plan?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    20. Siječanj 2017. 20:58

Ja sam neki dan pravila tortilje i ostalo smjese i zaledila sam. Za sutra sam napravila bolognes ali cu umjesto spageta zakuhat za kruh i puniti kao ustipke i peci u rerni

mare1989
    20. Siječanj 2017. 21:14

sunshine i meni bude zao mog kad ne spava po noci a znam da radibsa opasnim masinama. Brdo puta sam ga tjerala da ide u drugu sobu iso je dva puta i kaze nikad vise😁😁😁 ne moze bez nas spavati. E a vjerujete da kad on nije pored mene u krevetu ja ne mogu spavati 😁😂😁toliko sam naviknula da je on pored mene

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.