Ma stignes i ti troje!ovako ko ja,za godinu i po rodi drugo i onda trece tamo s 38,39 i taman😀
I ja planirala jos pricekat za trece pa nas malo iznenadila😂

Ugolina prekrasme slike na viberu slici ti zlica
Elle naka nasa dobrica ena ozdravi brzo izgleda neka viroza ide
Brojcana a sta pisle godinu dana nemas tih 300?
Mi smo isle krug van pa sam ju slikala za njen minic, hvala svima na cestitkama, dabas mi je do ra al nebi je trebala hvalit
splicanke bile na kavi , zavidim im ❤️

Sretni minici cupavici i Niki!! ❤❤🎉🎊🎁🎀
Sanjarka, braaavooo za Petrica i prospavanu noc!!! 💙💙💙 Ponovilo se svake noci od sad 😙
Sad si i meni ulijala nadu da ce moj nekad prospavati noc 😉
Ellie, nadam se da Ena vise nece povracati, jadnicka mala. Neka je ona i dalje sretna i vesela kao i do sad 😙
Brojcana, to ces samo 1 god dobivati te novce za porodiljni? U nj su razliciti porodiljni za one sto su radile i one sto nisu radile? Mene ljuti sto su u au isti 😡 Osim te jedne varijante koju sam ja uzela, ostalo sve isto dobivaju 😡😡 Ja radila ovdje 10 god prije porodiljnog, uplatila ohoho poreza drzavi i onda imam pravo na isti pororiljni kao ona koja nije platila ni centa 😡😡😡
Ja se konacno malo izlezavam a djete se igra kraj mene u baby gymu 😊 Neka malo, cijeli dan sam ga morala nosati jer se frajeru nije igralo samom. I kuhala sam s njim u rukama jer bi vristao cim sam ga spustila 😩

Bljuckali sad opet. Uspjela je bar jedan obrok popodne zadrzat u sebi.. zapsala je 5 min poslije
Ona je vesela I ispovrcana...
Ljubav mala...

Ellie brz oporavak maloj ljepotici,saljemo joj pusu 😚
Sirena se sad igra u vrticu,odspavala je od 13-17.15 u to vrijeme sam napravila bolognes za sutra,danas sam imala rucak.

Pozdrav cure!
Evo konačno sam malo "off duty" obojica spavaju. Josip jučer imao sistematski, imamo 71cm, 8650g, i 44 cm opseg glave. Cjepili ga, ovaj ništa, nadala sam se da će bar malo duže spavat po danu, al ništa. Jučer dođem kući od dr i Jakov mi zakurio malo žešće, pa sam išla zvat dr, jer ima temperaturu od ponedjeljka. danas išli to odradit, vadit krv. Baš mi je bila muka obojicu navlačit po bolnici, pa nikako doć na red, pa ajde nekako konačno... Dođemo kući, a njemu niš. I ne diže se temperatura. Mm ide po nalaze, nalazi super. Ne kužim što je onda jučer imao 38.8 😒
Sanjarka super za prospavanu noć.🎆🎆🎆 Josip otkad papa rižine izdrži dulje po noći. 👍
Ellie bit će Ena dobra partijanerica, dobro podnosi povraćanje 😂😂😂 brzo ozdravite svi bubanci 😘
Lei i Niki srerni minići 🏵🌼🌸🌺🌹

Tajna prijo želim ti sretan rodendan!!!Puno zdravlja,ljubavi i mira😘😘😘
Sretan minić najsladoj cupavici!!!😘
Sretan minić Niki!!😘
Eni😘 da što prije prođe viroza!!!
Moja cura je dobro. Danas je čak pojela malu kasicu od kruške😊
L&L je došla rodica ,spava kod nas ne trebam vam govorit koliko su sretni!!!

Pozdrav.
Ellie saljemo virtualni hug Eni. Brzo ce to ona! Is viroza.
Crazy kada dajes rizine?
Pa kaj jedino moj zmaj nikako sa tim spavanjem. Ne kuzim. A linepi doji po danu i u ponoc se bas najede. A i hrane dosta pojede,evo danas opet krenula malo bolje. Vjerojatno ju viroza malo omela.
Kad nije prrrano dju izmaltretiram jedno 10 dana na odvikavanje od nocnog podoja? Babygirl na fejsu pise da ce ona sa 9 mj....
Llr bravo za Ritu!! I kasicu🙌
Prespavat kod nekoga...jooooj koje uzbudenje. Ja to nisam imala ko mala. Al ko velika u srednjoj da. Cak niti nakon izlaska onda jos slade....cijelu vecer tracanjeeeee😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji