Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    20. Siječanj 2017. 21:18

Mi mozemo spavat odvojeno,navikli se zbog sluzbenih od jednog i drugog. Al daleko ljepse kad zajedno spavamo...e i danas ujutro mjesto da se digne i utjesi Tenu dok je drecala i cvilila a ja pokrivena poplunom....on mene zagrli😂😂😂😂 
    #neotac

url=https://lilypie.com]

mare1989
    20. Siječanj 2017. 21:22

Sunshine to podrska da zna sta te ceka 😁😁 govori ti razumijem te😁

20. Siječanj 2017. 21:42

Vecer mame! 
    Ja sjednem uspavljivati dijete i tipkam. Ona već zaspi a ja još tipkam, na kraju ju valjda probudi svjetlo od mobitela. Ne dam spavati djetetu. Nemajka. 
    Splićanke su nam često na kavi, ne smeta ih ni bura. Bravo cure! Sigurno ste uživale. 

Sanjarka, kakve ti tablete za robu koristiš? Prosvijetli me. 

Sunshine, eto vidiš, malo češće ostavi Tenu na čuvanje i ne brini. 

Ellie, a valjda se to sada smirilo pa će sutra Ena biti sasvim dobro. 

Mare, ti uvijek nešto fino kuhaš. 

Ugolina, kako prošla fešta? 

Abies, ajme pa vi probate i prave cipelice 😍 pa kud prije i to došlo? 

E da, jogurta me nije bilo strah, već chia. Ali evo, sve je ok. I probali danas malo graška. Dobro je.

ejic
    21. Siječanj 2017. 07:32

Dobro jutro!!! 
    ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
    Posluzite se!!! 😊

Jeste se naspavali? Ja nisam 😩😩😩
    Jucer gledala neki film i tek u ponoc legla. Dok sam procitala sve zaostatke bilo vec skoro 1, a onda cica svaka 2h 😩 I evo ga, on je naspavani i prica pokraj mene 😣😣😣
    Razmisljala sam vec da mu oko 23-00 napravim opet bocicu s rizinim, jel bi onda mozda duze spavao... Mislite da je to dobro? Nebi mu to bilo pretesko za zeludac? Druga strana toga je da bi onda dojenje vec svela na minimum sto mi je malo zao. Ali mi nema smisla ni to ustajanje svaka 2h... 😕😣

Sanjarka88
    21. Siječanj 2017. 07:48

Jutroooo ☺ coffe time ☕ hvala Ejic bas je ukusna 😂

Mi nismo ponovili prospavanu noc 😁 no nisam ni ocekivala. 
    Al se naspavala 20.30-2-jos spava 💪 
    E to oko 2 kad se probudio pokusala s dudom, pa malo ljuljat, ma kraj sebe ga lec u krevet al nije ponoglo pa smo isli papat bocicu.

Kakvi su vam danas planovi?

Ja nemam pojma sta cemo... 
    Osim sta sad gledam ovu malu neman i nadam se da ce jos dugo spavat 😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    21. Siječanj 2017. 07:54

Sunshine uh sto ce bit veselo s tim nocnim odvikavanjem koliko puta cica nocu? 
    Imamo i neoca na forumu 😂😂😂

Mare o tom spavanju uopce necu. Moj zaspe na kaucu dok gledamo telku i onda kad tako ostane do jutra na njemu ja dobijem zivcani. Spremam se u odvjetnika 😤😤😤

Ilani ma nisu tbl nego one gel kapsule to ja preimenovala 😂

Summerbaby nista mu ne pravim s mlijekom sve s vodom i uvijek dodam malo voca ☺

Ejic opet budenje svako 2h? 😓😓
    A da mu rizine i ad das samo tad u 23h ? Pa da vidiš kako ce bit kad ih malo kasnije popije

Sanjarka88
    21. Siječanj 2017. 07:57

Probudila se neman 😂 idemo u jos jednu dnevnu borbu 💪

Littleladybug
    21. Siječanj 2017. 08:35

jutro mame..evo i nas na kavu ako je sta ostalo 😁
    mi smo se vratili na staro, od viroze ni traga..inace nalazi krvi su sluzbeno pokazali virozu tako da se nadam da je iza nas jer evo vec drugi dan nema temp..hB i ne ponovilo se ☝
    Sanjarka to te Petar testira da se ti nebi navikla na prospavanu noc 😂 ajd ajd mozda te veceras opet iznenadi..kakvo je danas stanje? jel cendrav? kad ce vise i ti zubi vani da se opet vrati dobri stari Petric 😘 a ono za mudricin aparatic sta si pisala, ja sam ga nosila preko hzzo a napravila ga u privatnika koji radi i preko hzzo i privatno, doduse to je bilo daaavno al ono valja ti provjerit,vidim vec da su cure pisale..danas je odrzavanje zuba pretjerano skup sport..i meni aparatic ispravio krivi zagriz i spojio zube dok sam ga nosila, vec nakon kojeg mjeseca nenosenja se vratilo na staro 😤🔫🔫zabadava sva ona muka i bol od stezanja bravica 🙈
    tortilje radim tako da potrpam unutra sta imam al obicno ih radim s piletinom,nisam jos radila s bolonjezom a ni te pizza 🖒 tnx na ideji cure
    sta se sprema danas za rucak? kod nas ce bit neka ribica i zelenjava 😁
    ee cure sto se tice spavanja s muzem, ja sam se navikla na svog u krevetu iako zna ostat na kaucu ko i Sanjarkin pa se spremam nekad i ja u odvjetnika 😂😂 vec mi je muka da ce opet otic i prazan krevet 😢😢 
    Ellie kako je Ena danas? bolje? 
    Ejic bome i tebe Marcel trenira sa tim budenjem 😴 ja sam pokusala s rizinima navecer i apsolutno nikakvog ucinka nisu imale 😤
    Sunshine lajkam neoca i supermuza 🖒 a ovo za odvikavanje od nocnih podoja, mislim da ce me susjedi dat kvragu ako se budem natezala s njim cijelu noc 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.