Ilani nemam pojma. A da trebala bi solit s nekih 10mj. U vrtiću dobe normalno začinjeno. Hm...
Jogurt je petra već jela. Go girl!
Obula joj bambi jučer. Zbunjena. Gleda i ne zna kako bi hodala. Ono skini mi to.
E i počela komadiće keksa u usta pogađat.
Brojčana ja sam znatiželjna pa reci kako funcionira porodiljnu u njem. Za zaposlene i nezaposlene?
Ja bi isto oko 10 mj probala solit malo...ili par zlicica svega od nas. Mislim da bi spinat i pire mogla. Ja sam dala zlicicu dvije i rize zacinjene od nas....Janjetinu i odojak je jela sad za blagdane 😂😂😂
Dala joj jogurt...nije joj nista. Malo cudno al svidja jok se. Juce 2,3 zlicice za probu. Danas 3,4 pojela,3,4 joj utrpala. Jos nece papat. Cini mi se da je smrsavila ili se izduzila🤔 ispada da je u 5 tjedana dobila 300 g. 😮
Ajd bilo vrijeme da uspori...porodajna utrostrucna. Iako..ona je bila mrvica...Mozda sad malo naraste. Vasi svi dobivali puno u duzinu. Ona od rodenja nekih 20 cm.
2410 Tena ne moze skakat po meni niti vuc poplun. Prvo..spava u kindicu..drugo...nije tak napredna😅
url=https://lilypie.com]
Btw jeste razmisljali o zubaru za njih?
Ja si razmisljam da ju upisem negdje...tam di bi ja htjela je lista cekanja....
url=https://lilypie.com]
Cure pomoc.. spavali dva sata, budili se I igrali I onda povratili opet sve sto je jutros pojela I proljev ima (presvukla ju nakon sto se budila stolica bila ok, nakon sto je povratila I proljev imala). Ona je veslela, igra se I prica.. al mislim da idemo pedijatrici. Uf
Ellie, mislim da je u pitanju neka viroza i ne trebaš žuriti pedijatru, pogotovo jer nema temperaturu i vesela je. Samo je bitno davati vodu pomalo na žlicu da ne dehidrira. Ali ako ćeš se bolje osjećati, odite pedijatrici.
Dan tete!!! 😂😂😂😂
Hvala svima na cestitkama za taj prestrasni rodendan hihihihi 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Sretni minici!!!!! 💕💕💕 procitala sam vas sad dok sam kraj male lezala da zaspe,zapamtila nula bodova..jebiga,senilnost ide s godinama valjda hihihi...
Illani I ja tako razmisljam kad racionalno razmisljam..
Cula sam se s Kresom. Jela je sad mlijeko I zaspala.. vidjet cemo ak nece povratit necemo ici.. ma nisam pametna. Strah me da ne dehidrira
Sortiraj odgovore
Najstariji