Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Siječanj 2017. 08:31

Dobro jutro mame!

Ima li naspavanih?

Sanjarka,spavao do 21 ? Wow! Jel izvirio zubic?

Ellie,kako je Ena? Kako prosla noc?

Mare,muz skuhao za dva dana,ma super!

Ejic,naucit ce te Marcel da ides ranije u krevet

Vani je sunce ! Idemo po dozu D vitamina i friskog zraka.

20. Siječanj 2017. 08:32

*Sanjarka,od 21 ne do

TPol
    20. Siječanj 2017. 08:35

Jutro
    Ko kuha kavu? ☕️☕️☕️☕️ Evo ja 😀 A ko ima tortu? ugolina 28 hhiji sretno ❤️❤️ Nije tako strasno nemoj tu nas sada koje smo navrsile  28bacat u bed hahaha lijepo se provedite

Ma kod nas bez veze noc jedva je zaspala u 22:15 i onda se probudila i ja poslala mm da ju uspava a on ju razbudio tako da smo do polnoci imali party, a o a je tolko nemirno spavala i okretala se da ja nisam mogla spavat. Evo spava jos a ja sam se probudila u pola 8 i stavils gulas kuhat 😀

Ellie00
    20. Siječanj 2017. 08:51

Jutro zene.

Noc prosla ok, bljucnula je jos ono malo vode sto sam joj dala na zlicu, zaspala je oko pol 11 I spavala do pola 8. Izmorilo ju. Ujutro je jela I ok je. Mislim da je proslo. Gledamo Masu bas

Vratila Octaviu, danas bi nas autek trebao biti gotov.

Dobili smo termin za pokazne vjezbe za senzoriku jer manje koristi lijevu ruku (iako mislim da je to vec sama ispravila). Idemo sljedeci tjedan 

Ugolina sretan prestrasni 28. 😘🎉🎉🎉🎉😘😘😘😘🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍸🍸🍸🍸🍸🍺🍺🍺🍺🍺🍹🍹🍹🍹🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷. Ja za mj dana 31.aaaaaaaaa
    Super da ti tm doma. 

Lijep dan svima. Sunce viri tako da setnja poslije jeeeej

Sanjarka88
    20. Siječanj 2017. 08:53

E sad na miru dok gigi miruje a to izgleda nece dugo 😁

Daklem noc za upisat u radosnicu kao prvu prospavanu- ajmo rec 😂. Izuzev jednog stavljanja dude u 5 gigi spavao od 21.30-7.30h 💪💪💪
    Jeo je sinoc u 21h i tek jutros u 8 što bi bilo 11h i totalno sam u soku. 

Zubica jos nemaaaa.

Zaboravih jucer prijavit prvi let s kreveta 😲 uhvatih ga za noge vec kad je glava dotakla dno. Moram primijetiti da je puno lakse dozivit prvi pad drugog djeteta nego prvog 😂

I jucer pokusavali ponovit uspavljivanje na krevetu dok ja lezim kraj njega i nistaaaa od toga 😩

Danas opet u planu ciscenje no to je pod upitnikom. I za rucak cu tortilje

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    20. Siječanj 2017. 08:55

I da ja se nisam naspavala tako dobro kao on jer sam se jedno 15 puta budila da vidim zasto se on ne budi jest 😂😂😂😂

Sanjarka88
    20. Siječanj 2017. 09:04

Fucking refresh 🔫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.