Sanjarka bravo za Gigia i prospavanu noc.
Curke ni prvi ni zadnji put da vam krenu padati i da padnu,govori vam nemajka iz iskustva😁😂
Jutro!
Kraljici Ugolin sretan rođeeeeendaaaan!
26ti?+24mj 😜
Noć. Buđenje prvo drugo petnaesto .. i negdje oko 2-3 stavim ju uza sebe i spavala bi do jutra, trknuo ju sin u snu, al za min je nastavila. (Tata spava u drugoj sobi). Današnji zadatak premjestit spavaću da kind stavim uz krevet. A i ja ću morat promijenit stranu na kojoj spavam 😑
Čupavica tulum? To ona minić dočekala! Sretan
Gigi vidiš kako je dobro prespavat noć. Mama odmah u oblacima?!
Još je nekom minić, sretan
Mi klasika, noc ne bas sjajna, ali to jos nekako. Ali kad pocne kmecat prije 7, poludim 😂😂place, a ne da se uspavati, a vidim da joj se spava.
Reko, neces razbojnice, hop na loptu i uspavala ju nekako, produzila do 8i15 😆 yes
Sanjarka, vau, cestitam na prvoj prospavanoj noci!!😀😀😀
Sretan minic Lei! 👧💕🎀🎀🎀
Sretan polurodendan Niki! 🌸🎂🎈
Nikolina papala za doručak kruh i jogurt sa chia sjemenkama. Hm. Jogurt je bio moj ali ona me gledala kako jedem i pružala rukicu i otvarala usta pa sam joj dala. Tražila još. Neće valjda joj škodit? 😕
Inače mame malo starijih beba, kada mislite pomalo početi stavljati sol, šećer i druge začine u bebinu hranu iliti davati bebama isto što i sami jedete. Na primjer ako imam špinat i pire ili saft za ručak, kada bi mogla to dati i bebi za jesti. Mislim znam da do godinu dana nema začina ali opet pa neću samo odjednom početi davati začinjeno, trebalo bi biti postepeno, zar ne? Starijim sam počela tako prilagođavati naše ručkove kada su počeli lijepo sjediti samostalno, s nekih 8-9-10mjeseci,sada se točno ne sjećam. Kako ćete vi?
Sortiraj odgovore
Najstariji