Nosila i ja i pokrivao hzzo. Bravice i mobilni aparatić
I da prve dane i svako stezanje daj joj lupocet.
Dobra vecer zene..ajme sad sam sjela 😲
Prezivila sveki ujutro,fkt je bila normalna i da,ko je pitao,dobra je sarma 👍
Pa picila do svojih,pobrala se doma oko pet,muz me docekao ored zgradom,isli u super novu u c&a,hervis,baby centar i interspar..s prva tri ducana smo bili gotovi u deset minuta...mozda 15 😂😂 ja po tajice,muz po tenke,bebi po bocice jer sam joj jucer jednu razbila,muz odma osigurao dvije..a ja bi malu ucila na casu hihi,aj dobro..interspar speceraj..naime,sutra mi je rockas...navrsavam 28 😱😱😱... u depri sam ko da ce mi 38 bit 😬... ono moje da ne slavim se spontano pretvorilo u slavlje hehehe, doc ce mama,burazi,sogi necak,a onda sam pozvala i muzeve starce..tata me otkantao 😂😂😂 ne moze bit negdje dugo,ima ozbiljnih sranja s kicmom,no necu sad o tome... bejbe sve to savrseno zbavila,ljubav moja,sve je bolja i bolja...sluzbeno dva dnevna spavanja i ako odspava do tri,do navecer nems potrebu uopce spavat,kokoska..sto kaze sanjarka,vrijeme za kravljenje gotovo hehe...
Dosli doma,dok je muz sve donio,pospremio,mala cicala,kupali ju jeli,uspavljivali, kokos se nije dala..zlica prava...i onda kad je konacno zaspala je picila peglat,drugi objesit,oprat kupaonu sto je meni prioritet kad cu imat goste,tus,kosa,susenje i eto ti 23 h... sutra rucak-lazanje,kolac,strudla koju sam htjela jucer ili prekjucer hmmm?!? slozit, usisavanje podova,ves i cao,muz nareske... hb pa ima sl.dan,zicala sam ga ak moze trazit i dobio je,da mi pomogne oko svega,srecom jer ne znam kako bi to sa zlicom...
Ajme....28 😖 i to vec za kojih 45 min...ah...idem spat... laku noc
Ugolina, omg, 28?? 😂😂
Vidis zanimljivo, Eva ako zavrsi sa spavancima oko 5, jedva doceka kupanje. Oko pola 6 nam taman da bude ful umorna. A sve prije toga je njoj puno previse da bude budna. Ona meni po danu pocinje cendrati nakon ravno 2 sata budnosti. 2ipo, 3 je max sto smo izdurali ali za to ju treba i max animirati da zaboravi da joj se spava
☕☕☕☕☕☕☕☕☕
Jutro tete!
Idem nahraniti dijete jer nije jeo sinoc od 21 😲😲😲😲😲
Pa vas citam 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro komadi ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
Ugolina sretan ti 28.(prije 30. nemaš šta kukat 😜) da si zdrava i sretna i da i dalje uživaš sa svojom predivnom malom obitelji 😘😘😘🎂🎂🎂🍾🍾🍾🍸🍸🍸👑👑👑🌺🌼🌸🏵🌹
Ugolina, sretan rockas! Uzivaj u danasnjem danu i budi nam i dalje vesels,pozitivna,temperamentna,ovakva kakva jesi. Puno srece i zdravlja!
Dobro jutro!
Ugolina, sretan rodendan!!! 🎉🎊🎁🎂
Nije 28 tako strasno, ja cu u 8.mj 30, sreca pa ce svi biti okupirani Marcelovim 1.da me ne prisjecaju puno na moj 😁😁😁 Ali tjesim se sto nikad necu dostici mm 😁😁
Kako ste spavali nocas? Moje dijete je odlucilo budenje svaka 2 sata pretvoriti u naviku 😣😣 20-21-22:30-1-3-5-8. Ali sam se naspavala jer ovajput nisam bila do 1 na mobu 😀😀
Dobro jutro cure
Noc nam je bila sa dva budenja,u 1 i 4h. Sinoc je zaspala pa se probudila i sve tako do 23h me zezala.
rucak imam od jucer tako da danas sve cetri u zrak😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji