Joj mi imali sou od 7 do sad. Izbljuvala je sve po tati (cim se zbljuvala smijala se,nema temp). Zaspala je nakon pola sata I budila se pet put s naganom za povracanje I bljuckala sluz zutu.
Uspjela dr.Kresu dobit reko mi da joj dam vodu na zlicu. Evo sad je zaspala na povisenom na nasem krevetu I okrenula se na bok.
Ljubav mala
Ja vas jedva tu uspijevam polovit!
Mom zeticu zelim brz oporavak😘bitno da nije neka upala,proci ce temp
Nadam se da ce bit romantican na tatu😂
Mene mm zaprosio na Gornjem gradu,pogled na cijeli Zg!evo jos malo 8 g.od tog trenutka!Setali bezveze jednu nedjelju i kleknuo i izvadio prsten!A ja sramezljiva po prirodi,bilo mi muka jel gleda tko okolo😂
Sanjarka,moja cura ti je vec nekih 129cm!u vrticu najvisa curica,samo dva decka visa od nje!a nema na kog bit mala
Moja mala prasica mi ne da bas mira po danu,nista ne stizem,sve u kaosu!Nadam se da ce sveki poslat sarmu za vikend i meni😂
Moja Issa nosi 116/122 zavisi od modela robe,Leo nosi 92/98 nesto cak 104 sve zavisi isto od modela.
Vecer zene 😘
Sta se radi? Ja gledam film na Rtl-u, dobar je ☺
Gigi zaspao prije 10min.
Danas 2 spavanca, za rucak mu kuhala piletinu/mrkvu/batat pojeo samo pola. Zeza danas s tom hranom.
Nista od mog djira popodnevnog sveki ga nije mogla cuvat .
Mm vodio mudricu u zubara tj na pregled ortodontu i treba joj aparatic. Koji kosta 15000 😲😲😲😲😲😲😲
I svasta sam joj htjela napisat al mi isparilo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Llr drago mi je da je Rita bolje 🤗🤗🤗
Ellie joj to vas uhvatila viroza? 😥
Zelim mirnu noc 🤗
Curice bome visokaaaa curka 👍 i ja bi sarmu 😂😂
Summerbaby svi mrzimo taj gumb 😂🔫
Nemoj mi nista govorit....usokiralo me totalno 🔫🔫🔫🔫
Sirovina od muza 😂
Hello! Evo mene u krevetu 😊
Djete spava od 20h, veliko djete spava vec nekih pola h, a sad sam i ja na redu 😊
TPol, bas kao sto kazes, mojem bi isto trebalo sve crtati 😧
Opet kukam o njemu, a sama sam ga birala 😁😁😁 Ma dobar je on jedino nije romanticar 😊
Sanjarka 😮😮😮😮 Da, provjeri to za aparatic. Ja sam ga isto nosila u srednjoj i pokrivao je hzzo, ne znam jel se nesto po tom pitanju pronjenilo.
Nadam se da ce gigi lijepo spavati da mama malo odmori 😙
Sortiraj odgovore
Najstariji