Mi nemamo temp.u 8 h je pola zadnji put sirup..odmah se lakše diše😅
17.10.2005 godine mm i ja igrali smo čovječe ne ljuti se.Nije me iz 3 runde uspio pobjediti ,forsira je da nastavimo dok me nije pobjedio.Vadi iz džepa kutijicu,izvoli.otvaram prsten ?! To to je za utjesnu nagradu zarucnicki prsten.Dogodine u ovo vrime je pir!Molim ja imam 18 god .ti 23?????!!@Samo sanjaju..Na kraju tako je i bilo u 9 .mj 2006 smo se vjenčali..rekli bi mi ode u Splitu redikul😂😂😂😂
Joj ja nikako do foruma danas i sad neki brzinski post da napisem
Bas mi se spava iako sve u svemu ok noc, zaspe mi u 22 dal probudi se barem dvaput do polnoci pa posle onda jos dva put do 9 ... Ok je hehe
Prosidba isli smo se vozit biciklima i onda mi je ponudio prsten, nisam ocekivala iako smo planirali kad cemo svadbu i to, posle ne rekao da mu je mama rekla da neka bude romanticno hehhe... Kleknuo je i dao prsten :)
Ugolina hahahhaha vrecicu da se ne zamaze hahha... Belar bas je tvoj kreativan svaka cast
Ilani pisma pisao e pa to je prava romantika ...
Ejic nista nekako mu baci neku bubu u uho stigne jos zaprosit hehe 😀😀
Deeka jel vidis dobre svekrve..a stalno se zalis!!
Ja napravila pilecu juhu sa griz noklicama..obozavam. I slozila u vatrostalnu...piletinu na kockice,tjesteninu,povrce,sir...i pojela pola teglice kisele cikle 😅
Mm na terenu,nema ga cijeli dan.
Petric je opet nervozan. Joj grozno je to. Ne znam jel mi vise ide na zivce to cendranje,nosanje i mi bude zao kako ih muce ti zubi
url=https://lilypie.com]
TPol, ma bacit cu ja sad njemu tavu na glavu. Bacam mu bube u uho vec nekoliko godina pa jos nista. Sad sam ljubomorna na vase prosidbe 😣😣😣 Bolje da nisam ni pitala i zivjela u uvjerenju da se prosidbe dogadaju samo u americkim filmovima a ne kod nas u stvarnom zivotu 😣😣
Morala bi ja sad njega zaprosit pa neka mu bude neugodno kad ga netko pita kasnije kako me zaprosio 😂😂😂😈😈
Sanjarka, amazon ti ima svoju prodaju proizvoda (novih i rabljenih), a mogu se naci i trgovine koje prodaju preko amazona. Ja cesto narucujem i do sad nisam imala negativnih iskustava.
Nadam se da ce uskoro gigiju i taj zubic pa da se i on i mama malo opuste 😙😙
Probudilo se dijete. A ja sam se stigla i najesti 💪😊
Vecer curke
mm prezivio cuvanje djece,i rucak je skuhao.
nije me bilo samo 1,5h uspjela sam sve rijesit sto sam htjela,kupila sta sam trebala i sad cuvam lovu za ponedeljak😁
Ejic hahhahahha al eto moram ipak rec da kad su bube u pitanju njima se mora direktno, tako ds mislim da mene moj isto nebi zaprosio ovako da mu mama nije rekla hah , a i neka je, i ja sam rekla mom bratu .. Njima treba nekad nacrtat neke stvari.
Mare brza si
Neznam sta je s mojojm evo dva sata mi tu cendrala , pa nece pvo pa ono pa place pa se dere pa se malo smiri .. Strasno
Tpol i moja je jutros takva bila,pa je danas odspavala od 13-16.30 pa je bila raspolozena,al kad sam ja dosla opet je bila nerovozna pa se smirila.
Sortiraj odgovore
Najstariji