Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Siječanj 2017. 22:38

Moj zadnje jeo u 17.30 i evo sad se probudio jest pa ide prebacaj u krevetic i ja odoh u krevet. 

Prvi put mu sad stavila zlicicu rizinih u 200ml. Ne bude li mu to prolongiralo nocno budenje na neku drugu uru necu to prakticirat.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Siječanj 2017. 22:39

Svjezi sir kupovni? Jel tko davao bebama? Koji?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

deeka
    17. Siječanj 2017. 22:42

Sanjarka faza :) :) :)
    Di zet zaspe kad ga sad tek prebacujes u kindac?

deeka
    17. Siječanj 2017. 22:48

Idemo na 1300 prije ponoc :)

ejic
    17. Siječanj 2017. 22:52

Ja se fino otusirala, oprala kosu, sad se opet osjecam ko covjek 😀😀

Ilani, pa sta ti ljudi stvarno nemaju srama?? 😮😮 U tjednu doci u goste i pol 10 naecer kod ljudi koji imaju skolarce i malu bebu koja ima neku svoju rutinu 😮😮 Ja da sam na tvom mjestu, nebi im radila nikakvu veceru. Evo vam tu nesto za piti i ja moram ici djecu spremiti u krevet. Nisam imala milosti ni kad smo mi imali goste. Oni su sami u kuhinji cekali da ja stavim Marcela spavati, i bas onda nije htio odmah zaspati nego me zezao 40min 😁😁 Ali mi to svejedno. Meni je moje djete na 1.mjestu.

Sanjarka, -5kg si vec 😮😮 Jos malo pa ce te mudrica dostici s kg 😮😮 Ajde ti malo navali na slatkise, mozes i malo za nas 😉
    Ja sam jos uvijek na +1 u odnosu na prije trudnoce, ali bi htjela jos mozda 2kg izgubit. Ubiti bi htjela malo utegnut tijelo, kg sto se mene tice mogu i ostati tako... Pocela sam raditi neke vjezbice s Marcelom u rukama (na nogama), ali sad kad smo oboje bili bolesni sam to zanemarila. Mozda cu sutra opet poceti 😊 Njemu je to zabavno i smije se, a ja treniram 😊

Ugolina dezinficira zlicu 😀 To me sad podsjetilo na post koji sam danas vidjela na fb sa stisnutom sakom petogodisnjaka na dezinficiranu laboratorijsku podlogu i to su ostavili par dana da vide sta ce se razviti. Razvile su se bakterije, gljivice i svasta nesto i pisalo da nista od toga sto se razvilo nije opasno za ljudski organizam, stovise cak je dobro jer se na temelju toga razvija bolji imunitet. Zaljepim na viber ako jos nadem 😀

Toliko od mene za danas. Zelim vam svima laku i mirnu noc! 😴😴😙😙

deeka
    17. Siječanj 2017. 22:52

Sad cu ko ugolina napisat post eto tako da sljedecim mogu otvorit novu stranu.

deeka
    17. Siječanj 2017. 22:54

Jel je????? 1300

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.