Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Siječanj 2017. 22:12

Ves- nase na 60, njegovo 40. Posteljina 60. Jedino rucnike  na 90. 

Sunshine ooooo cviljenje all day poznatooo 🔫🔫🔫

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    17. Siječanj 2017. 22:15

Jbt jesam danas marljiva na forumu! Jeo mi u pol 9 i sad cu ga budit u pol 11 da mu dam jest i stavim u kindac i nadat se noci od jucer😏

Brojcana ti si od onih sta mogu cekat..ja odmah moram.znat na cem sam.il smo zajedno il nismo.

Ilani skuhaj im 💩💩💩💩💩💩😥😥😥

deeka
    17. Siječanj 2017. 22:22

Ejic u mene nije bilo temp. malo opada, nadam se i ja da ce proc.
    Ona mi je nervoznija ova dva dana, jesu li zubi ili od antibiotika ko ce znat.
    Sanjarka ne copraj!
    Ilani gosti i vecera?? Reci im gospodo iz SAD-a: Fuck off!!
    Masho ja na 90 samo.nas donji ves, rucnike i krpe. Njeno na 30,40. ovisi sta!

mare1989
    17. Siječanj 2017. 22:26

sanjarka ja nemam pojma zasto se to desava da se debljam nakon poroda

brojcana majke mi sam bez komentara,ja bi digla zgrafu na noge ako treba al nek se zna na cemu sam,ne moze bacit bombu aj ti kuci a ja cu tamo. To se treba rijesavat odma a ne kad bude kasno

Sanjarka88
    17. Siječanj 2017. 22:33

Rucni rucni , nego kako 😆😆😆😆

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.