Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    17. Siječanj 2017. 21:20

sanjarka ja imam automatik i sad stoji saltas da se popravi😁 mene panika lovi sto moram sa automatika na saltasa.😁😂😁

ejic nek sto prije prode zub

Hvala cure,moja tri zajebanta😍😍

Ugolina
    17. Siječanj 2017. 21:21

Na 90 perem samo muzeve majice jer nosi obicne bijele za posao,donji ves nas, volim da mi se gace opkuhaju, kuhinjske krpe i ako mi je masina na pol prazna ubacim koji rucnik

mare1989
    17. Siječanj 2017. 21:22

Sanjarka Gigi je pravi slatkis

Ja sam se udebljala 8kg od poroda😠😭 i evo dva dana vec pazim na prehranu i vjezbam

Sunshine1
    17. Siječanj 2017. 21:24

Vajberuse😂😂😂😂 

Abies stalker😂😂😂😂👁👁👁👁 

Ellie printa 😀😀😀😀😄🤗🤗🤗 posalji nam postom.

Bellaru i ja mj dana bolnice bila na odjelu sa bebama. Al su mi dali da sam sama u sobi. I tjedan dana je bio mir...bilo samo par beba. E onda kad sam ja rodila nasli prozore mijenjat. Ah....

Sanjarka daj pregrizi jezik!! Ma kuda vise nervoze nego ovih dana. Al to cviljenje me ubija aaaa. Ona kad se probudi pa dok ne ide spavat navecer cvili,ne znam kako to uopce napisat. I nece se igrat sama...i nece bit sama...i nece nista jest...🔫🔫🔫

url=https://lilypie.com]

mare1989
    17. Siječanj 2017. 21:25

ja sirenin ves posebno perem,posebno imam kosaru u koju stavljam. Na 90 jedino perem kuhinjse krpe,carape i gacice. Ostali bijeli ves na 60,crno na 40,a sve sto je njezno na 30

17. Siječanj 2017. 21:40

Žene 😘! 

Ljuta sam ko ris. Dobila goste 🔫🔫🔫. Sad. Jesu došli iz SAD, ali nisu danas, nisu ni javili da dolaze, samo su banuli. Dijete se normalno uznemirilo, evo je, još ne spava. Ja mislila kosu prat, tuširati se i sad ništa od toga, nego onakva masna moram izmišljati večeru. 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 Čitam vas sutra s gustom. Sad se idem ubit.

Ellie00
    17. Siječanj 2017. 21:49

Hahha da Ejic sve cu vas isprintat 😁😁😁

Illani uuuzas za gosten.nebi oni veceru dobili...

Brojcana ucim za ispit za sudskog tumaca.
    Jeste pricali kad je doma dosao? 

Ja nista takodjer ne perem odvojeno. Tjedan dana bi skupljala za pola ves masine. Ne vidim potrebu za to.

Ugolina
    17. Siječanj 2017. 21:53

Ja njeno perem posebno ali zato kaj mi se fakat skupi, ne sparam bodije,svaki dan joj novi obucem ujutro,zapravo dva, i navecer novi, promijenim joj stramplice i carape svski dan, hrpu onih tetra pelena i gaza,za sve zivo ih koristim, kod jela,kod brisanja, kod prematanja, pa onda rucnik,pa igracke plisane ako ima,njen medo i skupim, barem dva puta tjedno imam njeno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.